malawaszka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 no to mam nadzieję, że białasek dobry dom znalazł :loveu: Quote
tanitka Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Niemniej jednak zainteresowanie jego adopcją byłą baaardzo mizerne, ale czemu, rasowy pies?:shake: Quote
malawaszka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 tanitka napisał(a):Niemniej jednak zainteresowanie jego adopcją byłą baaardzo mizerne, ale czemu, rasowy pies?:shake: nie wiem - dziwny jest ten świat :roll: Quote
Sylwia K Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 A co słychac w Celestynowskim schronisku? Quote
tanitka Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 no byłam w ostatnią niedzielę, mnóstwo pięknych, psów, zdjęcia mam, ale czasu mi brakuje na ich promowanie:shake: Jest z 6 owczarków niemieckich, kochana rottweilerka, czekoladowa dobermanka, owczarek środkowoazjatycki, kaukazy, mnóóóóstwo szczeniaków, śliczne kundelki:-( Quote
Sylwia K Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 przeslij mi, mam co prawda awarie kompa i klawiatury ale poprosze meza zeby mi pod łącze z netem drugi komp podczepił dzis i wtedy juz spokojnie dam rade -tyle ze on dzis pozno wroci :placz:, pokombinuje najwyzej jeszcze na tym kompie cos i powklejam na dogo adres mailowy na priwa przesłałam Quote
tanitka Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 w sprawie adopcji 602 378 437 ok 2 letnia brązowa dobermanka, łagodna, wesoła, przyjacielska ok. 2 letnia bokserka Quote
Tundra Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Ludzie od dobermanow o ta brazowa pieknosc nie pytali? Quote
malawaszka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Tanitka jakiej wielkości jest to sznaucerowate rodzeństwo 7-miesięczne? masz może więcej ich zdjęć? Quote
tanitka Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 dużej sa wielkości malawaszko ok 55-60 cm wys. Mam inne zdjęcia mogę Ci przesłać na maila.:lol: Quote
malawaszka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 bardzo poproszę na maila malawaszka@gmail.com Quote
Sylwia K Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Tundra napisał(a):Ludzie od dobermanow o ta brazowa pieknosc nie pytali? mam info, że mieli ją wyciagać, ale pewnie nic z akcji, bo cos długo to trwa a suczka nadal w schronie:( Quote
Isadora7 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Sylwia K']Taka ok roczna jamniczka czeka! Jaka śliczna Quote
tanitka Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 ta sunia jest taka jamniczkopodobna Izadoro, jest krótsza od jamnika, ma krótsze uszka i łapeczki cieniutkie, ale dłuższe.;) ale wogóle jest śliczniutka, młodziutka i kochana kruszyneczka :) Quote
Isadora7 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 tanitka napisał(a):ta sunia jest taka jamniczkopodobna Izadoro, jest krótsza od jamnika, ma krótsze uszka i łapeczki cieniutkie, ale dłuższe.;) ale wogóle jest śliczniutka, młodziutka i kochana kruszyneczka :) Jest śliczna. Żeby jeszcze z jedno zdjęcie może bym ogłosiła. Miałam taką jasną jamniczkopodobna niedawno na tymczasie. Jeszcze wczoraj były telefony z zapytaniem. A sunia już od tygodnia w domku. Quote
joaaa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Tanitka, wkleiłam bokserką na forum bokserów z kontaktem telefonicznym. A czy jest szansa na strylizację? Quote
Tundra Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Tam wszystkie sunie sa sterylizowane! Quote
Rybka_39 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Śliczna ta bokserka:loveu: Dałyście znać fundacji? Quote
tanitka Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 tak BwP zostały o niej zawiadomione, a sunia jest już po sterylce.;) Quote
dzodzo Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Tundra napisał(a):Ludzie od dobermanow o ta brazowa pieknosc nie pytali? żeby nie było, że ludzie od dobermanów rzucaja słowa na wiatr;) brązowa slicznotka według wszelkich znaków na ziemi i niebie być moze już jutro wyjeżdza ze schronu jedzie do hoteliku opłaconego przez fundację dobermanowa i tam poczeka na wyjazd do niemiec Quote
tanitka Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 wielkie dzięki miłośnicy dobków!:lol: Quote
Recommended Posts