Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

no byłam w ostatnią niedzielę, mnóstwo pięknych, psów, zdjęcia mam, ale czasu mi brakuje na ich promowanie:shake:

Jest z 6 owczarków niemieckich, kochana rottweilerka, czekoladowa dobermanka, owczarek środkowoazjatycki, kaukazy, mnóóóóstwo szczeniaków, śliczne kundelki:-(

Posted

przeslij mi, mam co prawda awarie kompa i klawiatury ale poprosze meza zeby mi pod łącze z netem drugi komp podczepił dzis i wtedy juz spokojnie dam rade -tyle ze on dzis pozno wroci :placz:, pokombinuje najwyzej jeszcze na tym kompie cos i powklejam na dogo
adres mailowy na priwa przesłałam

Posted

Tundra napisał(a):
Ludzie od dobermanow o ta brazowa pieknosc nie pytali?

mam info, że mieli ją wyciagać, ale pewnie nic z akcji, bo cos długo to trwa a suczka nadal w schronie:(

Posted

ta sunia jest taka jamniczkopodobna Izadoro, jest krótsza od jamnika, ma krótsze uszka i łapeczki cieniutkie, ale dłuższe.;)

ale wogóle jest śliczniutka, młodziutka i kochana kruszyneczka :)

Posted

tanitka napisał(a):
ta sunia jest taka jamniczkopodobna Izadoro, jest krótsza od jamnika, ma krótsze uszka i łapeczki cieniutkie, ale dłuższe.;)

ale wogóle jest śliczniutka, młodziutka i kochana kruszyneczka :)

Jest śliczna. Żeby jeszcze z jedno zdjęcie może bym ogłosiła. Miałam taką jasną jamniczkopodobna niedawno na tymczasie. Jeszcze wczoraj były telefony z zapytaniem. A sunia już od tygodnia w domku.

Posted

Tundra napisał(a):
Ludzie od dobermanow o ta brazowa pieknosc nie pytali?

żeby nie było, że ludzie od dobermanów rzucaja słowa na wiatr;)
brązowa slicznotka według wszelkich znaków na ziemi i niebie być moze już jutro wyjeżdza ze schronu

jedzie do hoteliku opłaconego przez fundację dobermanowa i tam poczeka na wyjazd do niemiec