tanitka Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 czekają.... i szczeniaki 30 różne..:shake: Quote
Natussiaa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Znalazłam takie ogloszenie może warto to sprawdzic?: http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=35711&id_kat=13 Przygarnę do domu z ogrodem, spokojna okolica. Przygarniemy młodego pieska lub szczeniaczka, który może już zostać odstawiony od mamy. Najchętniej beagle lub inne drobne psy - jamniki nie - schody. Otoczymy je troskliwą opieką. tel. 501729872 ,,Otoczymy je troskliwą opieką.'' czyli może jak domek byłby dobry to te 2 beagle Sara i Rita mogłyby isc razem do domu?:roll: Quote
tanitka Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 wszystkie beagielki są już w swoich nowych domach, hurraa!!:lol: Quote
tanitka Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 z owczarków tylko ten długowłosy znalazł dom, reszta nie.:shake: Quote
Grinia Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Czesc Tanitko ! [FONT=Arial]Czy w ostatnich dwoch tygodniach (od 16-ego czerwca) z nowo przybytych psow w schronisku jest taka suczka? [/FONT] http://img235.imageshack.us/img235/7684/obraz1032kf2ld1.jpg Quote
tanitka Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 wiesz, tam jest taka ilośc psów, ze nie rzuciała mi się taka sunia w oczy. Musze wydrukować jej zdjecie i zanieść- wtedy będzie wiadomo. Będę tam niestety dopiero za 1,5 tygodnia. Quote
tanitka Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 nowość, za kilka dni do adopcji jeśli właściciel się nie znajdzie:roll: Quote
enia Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 ale cudo, a to on czy ona? średniak chyba? trzeba dziewczynom od sznupków dać cynk. Quote
tanitka Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 to jest piesek, samczyk.;) Ma tatuaż, ok 4 lat.Bardzo prosze daj o nim znać do miłośników tej rasy. Quote
Grinia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 tanitka napisał(a):wiesz, tam jest taka ilośc psów, ze nie rzuciała mi się taka sunia w oczy. Musze wydrukować jej zdjecie i zanieść- wtedy będzie wiadomo. Będę tam niestety dopiero za 1,5 tygodnia. OK,bede czekac. A moze ktos z wolontariuszy pojedzie tam wczesniej? Quote
malawaszka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Tanitko a ten tatuaż to hodowlany czy jakiś schroniskowy? bo podałaś mi tylko trzy cyfry a tatoo hodowlane chyba mają jeszcze literę? :hmmmm: pewnie nie ma szansy na kastrację przed wydaniem? Quote
tanitka Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 z tytm tatuażem to jest tak - skóra na brzuchu jest czarna i tatuaż w pachwinie jest czarny. Są widoczne tylko 3 znaki z czego pierwsza to albo 6 albo G. To mozliwe żeby miał tylko 3 cyfry albo literę i dwie cyfry? MOże za granicą tak się oznacza? Nikt go nie szuka a minęło już 1,5 tygodnia. Piesek moze zostać wykatrowany przed oddaniem w schronisku. Quote
malawaszka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Elitesse mi powiedziała, że G to oddział Jelenia Góra a oni do końca lipca nieczynni :shake: może być tatoo z dwiema cyframi Edit: znalazłyśmy hodowlę sznaucerów z J. Góry - jutro tam zadzwonię Quote
malawaszka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 póki co nikt nie odbiera Tanitka wiesz coś więcej jaki jest ten mały? Quote
malawaszka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 no i lipa - telefon nieaktualny, pewnie ta hodowla już nie istnieje bo namiary były tylko na starej stronie, na nowej już nie :( Quote
weszka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Fajny ten białasek :loveu: (chociaż nie lubię białych mini :diabloti:). Dodaję na bloga sznaucerzego - tylko na kogo podać kontakt? Quote
grunge13 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 a co z szczeniakami mix ON ktore sa na allegro? Quote
orpha Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 witajcie czy ta sunia husky jest jeszcze w schronisku? narazie pytam tak niesmialo ,rozwazam wziecie jeszcze jednej hasiorki (-ka). W styczniu br.zabralam z palucha sunie husky , a teraz przymierzam sie do jeszcze jednego takie psiaka. Poki co mam narazie takie pytanie :czy trzy suczki w domu ( mam jeszcze kundelke znaleziona na ulicy 4 lata temu) nie bedzie równalo sie konflikt i czy jest ewentualnie gdybym sie zdecydowala na jeszcze jednego pieska mozliwosc wysondowania jak sunia reaguje na koty ( poza psami jest u nas 5 kociakow). Staram sie byc rozwazna i niechcialabym zadnemu zwierzakowi zrobic krzywdy nieprzemyslana decyzja. Rase husky przez te pol roku juz doskonale poznalam , temperamentowi pieskow daje rade Quote
Tundra Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Moja znajona na 6 suczek i nie ma problemow. Ja miewam na tymczasie rozne sunie i najczesciej jest w porzadku, ale kiedys mialam taka, ze gdybym ich ( z moja osobista)sila i dosc brutalnie nie rozdzielala to nie wiem czy by sie niepozagryzaly. ja uwazam, ze tzw. chemia pomiedzy decyduje a nie plec i ilosc. O ile mi wiadomo, to w Celestynowie trudno sprawdzic psy "na koty." Quote
orpha Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Tundra napisał(a):Moja znajona na 6 suczek i nie ma problemow. Ja miewam na tymczasie rozne sunie i najczesciej jest w porzadku, ale kiedys mialam taka, ze gdybym ich ( z moja osobista)sila i dosc brutalnie nie rozdzielala to nie wiem czy by sie niepozagryzaly. ja uwazam, ze tzw. chemia pomiedzy decyduje a nie plec i ilosc. O ile mi wiadomo, to w Celestynowie trudno sprawdzic psy "na koty." No tak w sumie racja to mniej wiecej tak jak miedzy ludzmi jednego sie polubi a na innego ma sie "jeza" , mysle ze domowe koty tez nie beda problemem , jak wzielam ze schronu Niyke byla bardzo pozytywnie nastawiona wszytskich domownikow. Nic to bede myslec intensywnie nad tematem , jeszcze moment to potrwa bo zanim wezme nastepne zwierze musze skonczyc remont zeby psina nie trafila w samo oko cyklonu , powinna odrazu czuc sie spokojnie i bezpiecznie. Nie jestem wielkim znawca psich charalterow ale wydaje mi sie ze przy odrobinie dobrej woli i duzej dawce milosci wszytsko bedzie ok Quote
tanitka Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 a co z szczeniakami mix ON ktore sa na allegro? zostały jeszcze 4 szczeniaki dwie suczki i dwa pieski. biały sznaucer został już adoptowany. sunia huski już adoptowana. Quote
Recommended Posts