enia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Tanitka ja mam dom staly i tymczasowy dla kudlaczki, ludzie czekają.......mogą ją zabrać choćby dziś. Quote
tanitka Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 rozmawiałam wczoraj z domem tymczasowym, który jej raczej nie wyda:roll: Przepraszam, ale musimy uznać, ze sunia jest nie aktualna.:oops: Quote
oktawia6 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='tanitka'] rozmawiałam wczoraj z domem tymczasowym, który jej raczej nie wyda:roll: Przepraszam, ale musimy uznać, ze sunia jest nie aktualna.:oops: [/quote] co taki smutny ten post - chyba należy się cieszyc że nie wydadzą malutkiej? Co Tatiano? dobry ten dom? Quote
tanitka Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 wiesz Okta, dla mnie to taki sobie ten dom, ale to nie ja decyduję:shake: beagelko-bokserka została adoptowana z pięknych nowości jest suka CTR lub sznaucer olbrzym oddana przez właściciela, bo mu depcze ogródek. Sunia pięknie podaje łąpkę. Quote
oktawia6 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 o kurcze depcze ogródek!:crazyeye: no, ja mego TZ oddam do domu opieki bo mi kropelki wody na kranie zostawia drań jeden!:mad:a co! Quote
malagos Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 A mój deski sedesowej nie opuszcza! Takie śliczne psy czekaja na mądrych ludziów... Quote
tanitka Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 podobno "yorkówna" jednak jest do adopcji :flaming: Quote
oktawia6 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 no i Malagos ma następnego kandydata-z całe dogo by się pozbierali na pewno!:razz: Tanitko to w sumie dobrze z drugiej strony! to nie ci ludzie znaczy co jej przeznaczeni! Quote
malagos Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Domyślam sie , ze "Yorkówna" jest w domu tymczasowym niedaleko Celestynowa? Ja stamtad w zeszłym roku temu chciałam wyciagnać jamniczkę, mialam dobry dom dla niej i kiszka, nie udało się. Dom tymczasowy nie wydal :cool1: Tanitka, jak to pewna wiadomość, to moze osobny watek jej załóż? Quote
tanitka Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Domyślam sie , ze "Yorkówna" jest w domu tymczasowym niedaleko Celestynowa? Ja stamtad w zeszłym roku temu chciałam wyciagnać jamniczkę, mialam dobry dom dla niej i kiszka, nie udało się. Dom tymczasowy nie wydal :cool1: to dokładnie ten sam dom tymczasowy. A jamniczka później została oddana do adopcji, więc sama rozumiesz:roll: Quote
tanitka Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Dowiedziałam sie dziś, ze sznaucerka olbrzymka ma ok 2 lat; a w schronisku pojawił się cudny 4 mies szczeniak a'la kaukaz. Czy ktoś poszukuje takiej puchatej zwierzyny??:razz: Quote
Agata_Emi Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 tanitko, czy "goldenka" nadal jest w schronie? myślimy nad tymczasem dla niej, ale narazie wszystko zapchane. Cały czas jednak staramy się coś wykombinować ... Quote
gosiaczek&mobil Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 tanitka napisał(a):Dowiedziałam sie dziś, ze sznaucerka olbrzymka ma ok 2 lat; Czy ona nadal tam jest? Są chętni do adopcji, w tym tygodniu odeszła ich ukochana sunia tej samej rasy. Bezpośrednio do schronu nie moge się dodzwonić :( Quote
gosiaczek&mobil Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Już się dodzwoniłam :) Suka nadal tam jest. Trzymajcie kciuki,może już niedługo będzie w nowym domu :D Quote
enia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 tanitka napisał(a):podobno "yorkówna" jednak jest do adopcji :flaming: ciekawe dlaczego ją oddają........:shake: Quote
tanitka Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 goldenko-podhalanaka - nadal jest w schronisku:-( za sznaucerkę trzymam mocno kciuki - nie wiem czy schronisko wyda bez sterylizacji, a ona chyba będzie za 2 tyg.:roll: yorkównę oddają bo ta Pani ma chyba z 7 psów:roll: Quote
gosiaczek&mobil Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 tanitka napisał(a): za sznaucerkę trzymam mocno kciuki - nie wiem czy schronisko wyda bez sterylizacji, a ona chyba będzie za 2 tyg.:roll: Byli w Celestynowie w sobote obejrzeć sunię - są zachwyceni, mimo ze podobno na żywo wygląda bardziej jak CTR a nie sznaucer, ale to bez znaczenia. Czekają teraz na sterylkę do następnej soboty. Quote
tanitka Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 oj jak cudownie, trzymam kciuki:lol: Quote
tanitka Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Byli w Celestynowie w sobote obejrzeć sunię - są zachwyceni, mimo ze podobno na żywo wygląda bardziej jak CTR a nie sznaucer, ale to bez znaczenia. Czekają teraz na sterylkę do następnej soboty. będą w sobotę po nią? bardzo bym chciała.....:roll: Quote
tanitka Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 podobno państwo dzwonią cały tydzień i martwią sie, czy nikt im nie podbierze czarnuli;) Quote
gosiaczek&mobil Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Wszystko umówione - jadą po nią w sobotę o 13, sunia będzie bezpośrednio po zabiegu. ja też dzwoniłam do Celestynowa w tej sprawie wiec może stąd tyle szumu :) Quote
tanitka Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 ale leje deszcz, dobrze ze choć sunia dziś nie zmoknie:lol: Quote
malagos Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 u nas nie padało i nie pada :-o Ciekawe, czy "yorkówna" nadal do wziecia :cool1: Quote
tanitka Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Ciekawe, czy "yorkówna" nadal do wziecia :cool1: pojechała wczoraj do Niemiec. Gosiaczku - a jak sznaucerko/CTR ??? wiesz coś?? Quote
Recommended Posts