Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tanitka']
rozmawiałam wczoraj z domem tymczasowym, który jej raczej nie wyda:roll:
Przepraszam, ale musimy uznać, ze sunia jest nie aktualna.:oops:
[/quote]
co taki smutny ten post - chyba należy się cieszyc że nie wydadzą malutkiej? Co Tatiano? dobry ten dom?

Posted

wiesz Okta, dla mnie to taki sobie ten dom, ale to nie ja decyduję:shake:

beagelko-bokserka została adoptowana z pięknych nowości jest
suka CTR lub sznaucer olbrzym oddana przez właściciela, bo mu depcze ogródek. Sunia pięknie podaje łąpkę.

Posted

no i Malagos ma następnego kandydata-z całe dogo by się pozbierali na pewno!:razz:
Tanitko to w sumie dobrze z drugiej strony! to nie ci ludzie znaczy co jej przeznaczeni!

Posted

Domyślam sie , ze "Yorkówna" jest w domu tymczasowym niedaleko Celestynowa? Ja stamtad w zeszłym roku temu chciałam wyciagnać jamniczkę, mialam dobry dom dla niej i kiszka, nie udało się. Dom tymczasowy nie wydal :cool1:
Tanitka, jak to pewna wiadomość, to moze osobny watek jej załóż?

Posted

Domyślam sie , ze "Yorkówna" jest w domu tymczasowym niedaleko Celestynowa? Ja stamtad w zeszłym roku temu chciałam wyciagnać jamniczkę, mialam dobry dom dla niej i kiszka, nie udało się. Dom tymczasowy nie wydal :cool1:

to dokładnie ten sam dom tymczasowy. A jamniczka później została oddana do adopcji, więc sama rozumiesz:roll:

Posted

Dowiedziałam sie dziś, ze sznaucerka olbrzymka ma ok 2 lat;
a w schronisku pojawił się cudny 4 mies szczeniak a'la kaukaz. Czy ktoś poszukuje takiej puchatej zwierzyny??:razz:

Posted

tanitka napisał(a):
Dowiedziałam sie dziś, ze sznaucerka olbrzymka ma ok 2 lat;

Czy ona nadal tam jest? Są chętni do adopcji, w tym tygodniu odeszła ich ukochana sunia tej samej rasy. Bezpośrednio do schronu nie moge się dodzwonić :(

Posted

goldenko-podhalanaka - nadal jest w schronisku:-(

za sznaucerkę trzymam mocno kciuki - nie wiem czy schronisko wyda bez sterylizacji, a ona chyba będzie za 2 tyg.:roll:

yorkównę oddają bo ta Pani ma chyba z 7 psów:roll:

Posted

tanitka napisał(a):

za sznaucerkę trzymam mocno kciuki - nie wiem czy schronisko wyda bez sterylizacji, a ona chyba będzie za 2 tyg.:roll:

Byli w Celestynowie w sobote obejrzeć sunię - są zachwyceni, mimo ze podobno na żywo wygląda bardziej jak CTR a nie sznaucer, ale to bez znaczenia. Czekają teraz na sterylkę do następnej soboty.

Posted

Byli w Celestynowie w sobote obejrzeć sunię - są zachwyceni, mimo ze podobno na żywo wygląda bardziej jak CTR a nie sznaucer, ale to bez znaczenia. Czekają teraz na sterylkę do następnej soboty.

będą w sobotę po nią? bardzo bym chciała.....:roll: