Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękne psy, do adopcji od ręki, zdrowe, zaszczepione.
Tylko komu by sie chciało z Warszawy jechac aż tak daleko po pieska... a one czekają na odmianę swego losu.

uśmiechnięta, przemiła, grubaska rottka ok 2l. ADOPTOWANA DZIĘKI FUNDACJI ROTTKA!

piesek 7 miesiecy w typie wilczarza, kochany, łagodny, wesoły, towarzyski- ADOPTOWANY!!

suczka 7 miesięcy w typie sznaucera, kochana, łągdona , wesoła jak brat - ADOPTOWANA!!

w sprawie adopcji 602 378 437

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tanitko, czy Goldenka jest jeszcze w schronisku? czy wiesz o niej coś więcej? Czy mam dzwonić bezpośrednio do Dyrektorki? Czy ona ma jakiś numer czy wystarczy pytać o goldenkę?

Czy to jest ta sama sunia (zdjęcie znalazłam na stronie schroniska)? :

Posted

to nie ta sama sunia, a dzwoniąc do dyrektorki pytaj o "podhalankę";)

ja mogę tylko powiedzić, ze sunia jest grubaską- wiec ktoś ją nieżle karmił. Leży całe dnie w budzie i ze smutkiem w oczach patrzy. Jest przygnębiona. Łagodna i miła, macha ogonem do człowieka, nadstawia sie do głaskania. Jest po sterylizacji jakieś 4tyg temu.

pisałaś do Marki w sprawie benów?
A goldenka jest na forum goldenów??

pewnie :)

Posted

To dobrze że pisałas droga ciociu :)

to dziecko jest piekne i takie smutne :(

suczka ok. 7-8 mies. celestynowska bokserka.. moze beagielka?;-)

Posted

tanitka napisał(a):
to nie ta sama sunia, a dzwoniąc do dyrektorki pytaj o "podhalankę";)

a to goldenka czy podhalanka ? :cool3: pytam, bo to zasadnicza różnica, zwłaszcza w kwestii charakteru i wielkości.
Nic nie obiecuję, bo nie wiem czy to wypali, ale może uda mi się w weekend podjechać do Celestynowa. A jakie tam mają nastawienie do przyjezdnych ludzi? Jest możliwość poznania się bliżej z sunią, zabrania jej na spacer?

Posted

dziewczyny od podhalanów, napisały, ze to raczej golden, niż podhalan. Jeśli chcesz to wybiorę sie z Tobą do schronu. Z jej wyprowadzeniem będzie problem, no ale może sie uda.;)