tanitka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Piękne psy, do adopcji od ręki, zdrowe, zaszczepione. Tylko komu by sie chciało z Warszawy jechac aż tak daleko po pieska... a one czekają na odmianę swego losu. uśmiechnięta, przemiła, grubaska rottka ok 2l. ADOPTOWANA DZIĘKI FUNDACJI ROTTKA! piesek 7 miesiecy w typie wilczarza, kochany, łagodny, wesoły, towarzyski- ADOPTOWANY!! suczka 7 miesięcy w typie sznaucera, kochana, łągdona , wesoła jak brat - ADOPTOWANA!! w sprawie adopcji 602 378 437 Quote
BoWa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Patrzcie co za cuda! A to maleństwo yorkowate to "od ręki powinno iść do domu"...... Quote
auraa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Mi się chciało pojechać. Mój Fredzio z Celestynowa ma już 4 lata:lol: Quote
Isadora7 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Czy mi się wydaje czy jeszcze boksio miał być? Quote
tanitka Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 nie, chodziło o beagielko- bokserkę;) - już poprawię. Quote
tanitka Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 podrzuce na dobranoc, moze ktoś do was jeszcze dziś zajrzy:roll: Quote
tanitka Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 oooojejku , dzięki za piękny banner!!!:multi::multi: Quote
Ola164 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Moje zdolności są jakie są ale chciałam choć troszke pomóc ;) Quote
tanitka Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 zachęciłam kogoś do wyjzadu do Celestynowa po pieska?:razz: Quote
gallegro Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Wysłałem zainteresowanej fotkę celestynowskiego yorka, a raczej yorkini ;) Quote
tanitka Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 dzięki - w sprawach adopcji nalezy dzwonić do Dyrektorki 602 378 437 Quote
tanitka Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 pewnie!!:lol: w Celestynowie są same piękne pieski w liczbie 1.400 - jest z czego wybierać:roll: Quote
beka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Tatianko, pisałaś do Marki w sprawie benów? A goldenka jest na forum goldenów?? Quote
Agata_Emi Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Tanitko, czy Goldenka jest jeszcze w schronisku? czy wiesz o niej coś więcej? Czy mam dzwonić bezpośrednio do Dyrektorki? Czy ona ma jakiś numer czy wystarczy pytać o goldenkę? Czy to jest ta sama sunia (zdjęcie znalazłam na stronie schroniska)? : Quote
tanitka Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 to nie ta sama sunia, a dzwoniąc do dyrektorki pytaj o "podhalankę";) ja mogę tylko powiedzić, ze sunia jest grubaską- wiec ktoś ją nieżle karmił. Leży całe dnie w budzie i ze smutkiem w oczach patrzy. Jest przygnębiona. Łagodna i miła, macha ogonem do człowieka, nadstawia sie do głaskania. Jest po sterylizacji jakieś 4tyg temu. pisałaś do Marki w sprawie benów? A goldenka jest na forum goldenów?? pewnie :) Quote
beka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 To dobrze że pisałas droga ciociu :) to dziecko jest piekne i takie smutne :( suczka ok. 7-8 mies. celestynowska bokserka.. moze beagielka?;-) Quote
Agata_Emi Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 tanitka napisał(a):to nie ta sama sunia, a dzwoniąc do dyrektorki pytaj o "podhalankę";) a to goldenka czy podhalanka ? :cool3: pytam, bo to zasadnicza różnica, zwłaszcza w kwestii charakteru i wielkości. Nic nie obiecuję, bo nie wiem czy to wypali, ale może uda mi się w weekend podjechać do Celestynowa. A jakie tam mają nastawienie do przyjezdnych ludzi? Jest możliwość poznania się bliżej z sunią, zabrania jej na spacer? Quote
Agata_Emi Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Nie mogę się dodzwonić ani do Pani Dyrektor, ani na stacjonarny do schroniska :-( Jutro wybiorę się chyba do Celestynowa. Quote
tanitka Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 dziewczyny od podhalanów, napisały, ze to raczej golden, niż podhalan. Jeśli chcesz to wybiorę sie z Tobą do schronu. Z jej wyprowadzeniem będzie problem, no ale może sie uda.;) Quote
Recommended Posts