Wet-siostra Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Oj,tak!!!Króweczce domku,a kochanej DIF zdrówka i cierpliwości...Może kogoś serduszko poruszy i wezmie tą śliczną sunieczkę...:loveu: Quote
Isadora7 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Nie nadążam życzeniami. DIF Tobie, Twoim bliskim, Twoim zwierzakom Pogodnych Świąt życzę. A Ciri aby wreszcie trafiła na swój domek. Quote
maggiejan Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Z maludą nadal nic? A Warszawa to przecież duże miasto, ilu ludzi tu mieszka, nikt nie chce małego pieska...? :shake: Quote
Hotel KADIF Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 maggiejan napisał(a):Z maludą nadal nic? A Warszawa to przecież duże miasto, ilu ludzi tu mieszka, nikt nie chce małego pieska...? :shake: Chciał ...wczoraj! Odezwał się jakiś młody człowiek (prawie tak młody jak ja :evil_lol:)! Miał przedyskutować sprawę z rodziną i już się nie odezwał...:shake:. Zadzwoniłby chociaż i powiedział, że nie :angryy: a ja teraz siedzę przy telefonie nakarmiona bzdurną nadzieją, że jeszcze zadzwoni (to nie do Ciebie, moja Przyjaciółko :loveu::evil_lol:).... Quote
Isadora7 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 DIF napisał(a):Chciał ...wczoraj! Odezwał się jakiś młody człowiek (prawie tak młody jak ja :evil_lol:)! Miał przedyskutować sprawę z rodziną i już się nie odezwał...:shake:. Zadzwoniłby chociaż i powiedział, że nie :angryy: a ja teraz siedzę przy telefonie nakarmiona bzdurną nadzieją, że jeszcze zadzwoni (to nie do Ciebie, moja Przyjaciółko :loveu::evil_lol:).... Asertywności brak ludziom. Co za problem istotnie zadzwonić i powiedzieć że nie. Eeech. Rozumiem ciebie Quote
majqa Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 DIFuś, nie mierz innych własną miarą...eh...:shake: Quote
maggiejan Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 W święta trudno będzie kogos znaleźć... Po świętach byłoby napewno dużo łatwiej, jest ogłoszona w wielu miejscach... Quote
Wet-siostra Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Może ten chłopak jeszcze się namyśla...DIF-Przyjaciółko,bądź dobrej myśli!!!Napewno ktoś pokocha tą śliczną sunieczkę!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cekinka13* Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 I jak takie cudo może mieć problem ze znalezieniem domku? :shake: Quote
Hotel KADIF Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Nie wiem dlaczego nie napisałam nic o szczepieniu ...już chyba naprawdę :stupid: Wczoraj Krówcia została zaszczepiona na wirusy! Czyli została przeze mnie odrobaczona, zaszczepiona i ma już książeczkę zdrowia! Czyli "full wypas"!!! Nic przy niej nie trzeba już robić.... tylko kochać :loveu::loveu::loveu: :placz:Komu....komu .... bo idę do schronu !!!! :placz: Quote
madzia828 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 ślicznotka:loveu::loveu: domku gdzie jesteś:roll: Quote
Cekinka13* Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Śliczna pięknisia... domku, gdzie jesteś??! :mad: Quote
Wet-siostra Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 No,proszę...Domku,halo!!!!Odezwij się!!!!Tutaj jest mała,śliczna suczka!!!!:loveu:Bardzo prosi o miłość!!!!!:loveu: Quote
Cekinka13* Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 A czy mi się wydaję, czy psinka ma takie jakieś długie łapki? :loveu: :eviltong: Quote
kasikitd Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Ciri będzie musiała iśc do schronu...:-( Na potępienie, za jakie grzechy ?:mad: Znajdź się dobry człowieku :roll: Quote
kasikitd Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Ona na ma zgrabne, smukłe łapki, sama bym takie chciała! ;) To prawdziwa laska, jej tata musiał pilnować kiedyś krówek i tak się zapatrzył...:evil_lol: Quote
Recommended Posts