Jump to content
Dogomania

Warszawa! Krówka 4 m-ce. Już w nowym domu!!! Problem-opinia prawnika potrzebna!!!!

Recommended Posts

• Replies 694
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GameBoy napisał(a):
czy PAnstwo z Poznania dali znac co i jak?

Państwo z Poznania są zdecydowani w 100%. Czekamy teraz na decyzje DIF i jeśli wszystko się pozytywnie wyjaśni, to będziemy szukać już tylko transportu..;)

Posted

[quote name='lovefigaro']Państwo z Poznania są zdecydowani w 100%. Czekamy teraz na decyzje DIF i jeśli wszystko się pozytywnie wyjaśni, to będziemy szukać już tylko transportu..;)

Króweńka jedzie do Poznania!!! :loveu::loveu::loveu:

[SIZE=4]Szukamy transportu W-wa Poznań!! :modla::modla::modla:

Posted

:loveu:A ja tam na razie się nie cieszę:eviltong: :evil_lol: Już raz się cieszyłam...i co mi z tego przyszło???:placz: Wstrzymam się z okrzykami radości dopókim Krówka nie będzie w NOWYM DOMKU...:p
NIEMNIEJ JEDNAK...
TAKIE WSTĘPNE...
:thumbs: :klacz::cunao:

Posted

DIF, Ty się tak nie ciesz. Jednego dnia wyadoptujesz Krówkę, a następnego wyjdziesz na spacer z dziećmi lub pojedziesz po zakupy i przywleczesz kolejnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
DIF, Ty się tak nie ciesz. Jednego dnia wyadoptujesz Krówkę, a następnego wyjdziesz na spacer z dziećmi lub pojedziesz po zakupy i przywleczesz kolejnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Baaardzo śmieszne!!! :evil_lol::eviltong:
A wtedy już naprawdę mój TZ złoży w sądzie odpowiedni papier :diabloti:;)
Po adopcji Krówci i znalezieniu "czegokolwiek" dla Barusia bunkruję się w domu i proszę wszystkich o dowózkę żywności :evil_lol:, bo się nie ruszam....

Posted

DIF napisał(a):
Po adopcji Krówci i znalezieniu "czegokolwiek" dla Barusia bunkruję się w domu i proszę wszystkich o dowózkę żywności :evil_lol:, bo się nie ruszam....

Aniu, ja chętnie dowioze :lol:. Niedaleko mam :evil_lol:. Przy okazji może stawik obejrzymy z TZ-em :evil_lol:.

Posted

DIF napisał(a):

Chyba kaktus mi na ręku wyrośnie najpierw

Posted

zwierzus napisał(a):
Aniu, ja chętnie dowioze :lol:. Niedaleko mam :evil_lol:. Przy okazji może stawik obejrzymy z TZ-em :evil_lol:.

To zapraszamy bardzo!! Nawet teraz .bez pożywienia, bo póki co mam sprawę z Barym do załatwienia i na razie muszę wychodzić, chociaż raz dziennie :eviltong::p

Isadora7 napisał(a):
Chyba kaktus mi na ręku wyrośnie najpierw

Oj, wiesz, że o kaktusy na rękach trudno .....;)