Isadora7 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Impact]Bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki za Krówę :loveu: [/FONT] Quote
Charly Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Niech świat rzuci okiem na slicznego pieska:multi: Quote
Charly Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 :smilecol: Ciri -śliczna młoda sunia szuka wspaniałego domu:smilecol::smilecol: Quote
joanka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Króweczko, doczekasz się prawdziwego domu! Trzymaj się malutka! Quote
Margo05 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 A już było tak blisko :-( Krówciu, nic to. Najwidoczniej czeka na Ciebie specjalny super najlepszy domek :lol: Quote
lovefigaro Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 GameBoy napisał(a):czy PAnstwo z Poznania dali znac co i jak? Państwo z Poznania są zdecydowani w 100%. Czekamy teraz na decyzje DIF i jeśli wszystko się pozytywnie wyjaśni, to będziemy szukać już tylko transportu..;) Quote
Hotel KADIF Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='lovefigaro']Państwo z Poznania są zdecydowani w 100%. Czekamy teraz na decyzje DIF i jeśli wszystko się pozytywnie wyjaśni, to będziemy szukać już tylko transportu..;) Króweńka jedzie do Poznania!!! :loveu::loveu::loveu: [SIZE=4]Szukamy transportu W-wa Poznań!! :modla::modla::modla: Quote
majqa Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Wet-siostra Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 :loveu:A ja tam na razie się nie cieszę:eviltong: :evil_lol: Już raz się cieszyłam...i co mi z tego przyszło???:placz: Wstrzymam się z okrzykami radości dopókim Krówka nie będzie w NOWYM DOMKU...:p NIEMNIEJ JEDNAK... TAKIE WSTĘPNE... :thumbs: :klacz::cunao: Quote
Charly Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 :mad: nie cieszyc sie tu za bardzo. czekamy:cool1: ps.(:multi::multi::multi:) Quote
Tigraa Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 DIF, Ty się tak nie ciesz. Jednego dnia wyadoptujesz Krówkę, a następnego wyjdziesz na spacer z dziećmi lub pojedziesz po zakupy i przywleczesz kolejnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 super informacja!!! a mnie sasiedzi przyniesli pekinczyka....:mad: Quote
Hotel KADIF Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Ania-tygrysiczka napisał(a):DIF, Ty się tak nie ciesz. Jednego dnia wyadoptujesz Krówkę, a następnego wyjdziesz na spacer z dziećmi lub pojedziesz po zakupy i przywleczesz kolejnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Baaardzo śmieszne!!! :evil_lol::eviltong: A wtedy już naprawdę mój TZ złoży w sądzie odpowiedni papier :diabloti:;) Po adopcji Krówci i znalezieniu "czegokolwiek" dla Barusia bunkruję się w domu i proszę wszystkich o dowózkę żywności :evil_lol:, bo się nie ruszam.... Quote
GameBoy Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zwierzus Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 DIF napisał(a):Baaardzo śmieszne!!! :evil_lol::eviltong: A wtedy już naprawdę mój TZ złoży w sądzie odpowiedni papier :diabloti:;) Po adopcji Krówci i znalezieniu "czegokolwiek" dla Barusia bunkruję się w domu i proszę wszystkich o dowózkę żywności :evil_lol:, bo się nie ruszam.... Aniu, ja chętnie dowioze :lol:. Niedaleko mam :evil_lol:. Przy okazji może stawik obejrzymy z TZ-em :evil_lol:. Quote
Isadora7 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 DIF napisał(a):Baaardzo śmieszne!!! :evil_lol::eviltong: A wtedy już naprawdę mój TZ złoży w sądzie odpowiedni papier :diabloti:;) Po adopcji Krówci i znalezieniu "czegokolwiek" dla Barusia bunkruję się w domu i proszę wszystkich o dowózkę żywności :evil_lol:, bo się nie ruszam.... Chyba kaktus mi na ręku wyrośnie najpierw Quote
Hotel KADIF Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 zwierzus napisał(a):Aniu, ja chętnie dowioze :lol:. Niedaleko mam :evil_lol:. Przy okazji może stawik obejrzymy z TZ-em :evil_lol:. To zapraszamy bardzo!! Nawet teraz .bez pożywienia, bo póki co mam sprawę z Barym do załatwienia i na razie muszę wychodzić, chociaż raz dziennie :eviltong::p Isadora7 napisał(a):Chyba kaktus mi na ręku wyrośnie najpierw Oj, wiesz, że o kaktusy na rękach trudno .....;) Quote
Recommended Posts