Jump to content
Dogomania

Warszawa! Krówka 4 m-ce. Już w nowym domu!!! Problem-opinia prawnika potrzebna!!!!

Recommended Posts

• Replies 694
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasikitd napisał(a):
Dif, jak się patrzy na te zdjęcia Krówki, to nasuwa się pytanie, jakie Ty prochy dajesz małej do żarcia, co ? :lol: :evil_lol:

Tylko preparacik multiwitaminowo-mineralny! Ale za to w ogromnych ilościach! Mniej więcej kg/dobę. Żeby była zdrowa i duża rosła :evil_lol::eviltong:;)

majqa napisał(a):
W górę Króweńko!!! DIF, jakie decyzje?

Na razie czekamy! Dzisiaj albo jutro okaże się co dalej z Krówcią!

zdrojka napisał(a):

Widzę, że to posłanie jest zdecydowanie za małe, cholercia, żebym wiedziała...
Aniu, czy może trafiłaś gdzieś taką budę dla kota, ale wielkości jak dla Małej? Z metr szerokości, 70 cm głębokości? Jak ktoś gdzieś widział takie cudo, niech da znać!

Zdrojka, ale to jest posłanie Pinezki a leży w nim Krówcia. Dla Pinii jest w sam raz, może się na nim wyciągać, przeciągać, kulić... naprawdę!!
A za budą dla Małej się rozejrzę. Widziałam wielkie "rzeczy" dla psów pod Mińskiem Mazowieckim. Postaram się tam podjechać w tygodniu.

Posted

[quote name='nadzieja']KOCHANE MOJE PRZYWIEZCIE krowke do mińska nawet i dzis:) zaopiekuje sie nia na tymczas i znajde domek

DIF, DZIAŁAJ!!!!!!!! POJAWIŁA SIĘ DOSŁOWNIE
I W PRZENOŚNI NADZIEJA!!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='nadzieja']jest taki sklep dom i ogrod:) pod minskiem wlasnie, ale ja mam legowisko:)i karme royalkowa krowka bedzie jadla:)

[quote name='majqa']

DIF, DZIAŁAJ!!!!!!!! POJAWIŁA SIĘ DOSŁOWNIE
I W PRZENOŚNI NADZIEJA!!!! :loveu: :loveu: :loveu:

O kurczątko... DIF byłoby cudnie

Posted

No,proszę,ile się wyjść znalazło...Teraz DIF będzie miała dylemat,z której propozycji skorzystać...
Króweczko-tyle cioć o Tobie myśli-na pewno znajdziesz domek!!!
No,"nadzieja" ma o wiele lepszą ofertę od mojej...Mnie tam na kupno karmy royal nie stać...Mam "Puffi"...:evil_lol: :eviltong:
DIF-już nie musisz oddawać Krówki do Emiru!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Wet-siostra']
DIF-już nie musisz oddawać Krówki do Emiru!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

Masz rację, Kochana!!!!
Nie muszę.............!!!:loveu::loveu::loveu:

Przed godziną śliczna Krówcia wyruszyła do nowego domu!!!!!

Oto jej ostatnie zdjęcia... u mnie :placz::multi::

Z Matyldą na kolankach:

W nowych szeleczkach (bardzo fajnie wyglądała !!!!)::loveu::loveu:

Z moją Kingą i Ronią:

Posted

:laola::laola:

Tutaj już w samochodzie:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

A jak to się stało? A tak:
W piątek zadzwonił do mnie gallegro. Gallegro z pewnych względów już nie pojawia się na dogo, czego ja osobiście bardzo żałuję, ponieważ uważam go wyjątkowo "skutecznego" użytkownika i nieraz jak pisałam na jakimkolwiek wątku mogłam liczyć na jego wsparcie. Odkąd Krowa pojawiła się na dogo prowadził jej aukcje allegro. I właśnie wczoraj z jego aukcji zgłosiła się Matylda.... i tak to się potoczyło!!! :p
Matylda i jej mąż są młodym małżeństwem! W styczniu pochowali swoją 17-letnią sunię a Matylda jak o niej opowiadała nadal przeżywała jej śmierć!! :-(. Zostali przez gallegro poinformowani o zasadach adopcji, zgodzili się z nimi i dzisiaj przyjechali po Krówkę! Krówka zamieszkała w Warszawie, na Saskiej Kępie. Została podpisana bardzo restrykcyjna! umowa adopcyjna i otrzymałam obietnicę stałego kontaktu i możliwość odbywania wizyt po adopcyjnych (co zresztą wynika z umowy!) !!!

Spodobali mi się i jestem pewna, że Krówcia będzie szczęśliwa w tym domu!!!!!
[SIZE=2]

A teraz sorry ....Ale idę... :drinking::chlup::drinka::placz:

Posted

SUUUUUUUUUUUUPER!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Zczystym sumieniem opuszczam ten wątek i idę pisać tam,gdzie pieski jeszcze nie mają swoich domków.Co nie znaczy,że od czasu do czasu tu nie zajrzę...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Króweczko-gratulacje!I wszystkiego najlepszego w nowym domku!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

zdrojka napisał(a):
Ależ super wiadomość!!! DIF aż musiała do mnie zadzwonić, żeby się pochwalić :evil_lol:

Qrna...musiałam...Sorki !!!!!!!!!! :eviltong::eviltong::eviltong::cunao: