Hotel KADIF Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 kasikitd napisał(a):Dif, jak się patrzy na te zdjęcia Krówki, to nasuwa się pytanie, jakie Ty prochy dajesz małej do żarcia, co ? :lol: :evil_lol: Tylko preparacik multiwitaminowo-mineralny! Ale za to w ogromnych ilościach! Mniej więcej kg/dobę. Żeby była zdrowa i duża rosła :evil_lol::eviltong:;) majqa napisał(a):W górę Króweńko!!! DIF, jakie decyzje? Na razie czekamy! Dzisiaj albo jutro okaże się co dalej z Krówcią! zdrojka napisał(a): Widzę, że to posłanie jest zdecydowanie za małe, cholercia, żebym wiedziała... Aniu, czy może trafiłaś gdzieś taką budę dla kota, ale wielkości jak dla Małej? Z metr szerokości, 70 cm głębokości? Jak ktoś gdzieś widział takie cudo, niech da znać! Zdrojka, ale to jest posłanie Pinezki a leży w nim Krówcia. Dla Pinii jest w sam raz, może się na nim wyciągać, przeciągać, kulić... naprawdę!! A za budą dla Małej się rozejrzę. Widziałam wielkie "rzeczy" dla psów pod Mińskiem Mazowieckim. Postaram się tam podjechać w tygodniu. Quote
nadzieja Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 KOCHANE MOJE PRZYWIEZCIE krowke do mińska nawet i dzis:) zaopiekuje sie nia na tymczas i znajde domek Quote
nadzieja Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 jest taki sklep dom i ogrod:) pod minskiem wlasnie, ale ja mam legowisko:)i karme royalkowa krowka bedzie jadla:) Quote
majqa Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='nadzieja']KOCHANE MOJE PRZYWIEZCIE krowke do mińska nawet i dzis:) zaopiekuje sie nia na tymczas i znajde domek DIF, DZIAŁAJ!!!!!!!! POJAWIŁA SIĘ DOSŁOWNIE I W PRZENOŚNI NADZIEJA!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Isadora7 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='nadzieja']jest taki sklep dom i ogrod:) pod minskiem wlasnie, ale ja mam legowisko:)i karme royalkowa krowka bedzie jadla:) [quote name='majqa']DIF, DZIAŁAJ!!!!!!!! POJAWIŁA SIĘ DOSŁOWNIE I W PRZENOŚNI NADZIEJA!!!! :loveu: :loveu: :loveu: O kurczątko... DIF byłoby cudnie Quote
desideratum Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 To jest jakiś tydzień cudów!!!! :multi::multi::multi: Quote
Erazm Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Jej, co sie dzieje????????????? Moj komp padl, czasem TZ udostepni swoj i nie jestem na biezaco:crazyeye: Quote
Wet-siostra Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 No,proszę,ile się wyjść znalazło...Teraz DIF będzie miała dylemat,z której propozycji skorzystać... Króweczko-tyle cioć o Tobie myśli-na pewno znajdziesz domek!!! No,"nadzieja" ma o wiele lepszą ofertę od mojej...Mnie tam na kupno karmy royal nie stać...Mam "Puffi"...:evil_lol: :eviltong: DIF-już nie musisz oddawać Krówki do Emiru!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Cekinka13* Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 SUPERRRRR :multi::multi::multi::multi: :loveu: Z transportem to problemu raczej nie będzie, Mińsk jest bliko Halinowa :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='Wet-siostra'] DIF-już nie musisz oddawać Krówki do Emiru!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Masz rację, Kochana!!!! Nie muszę.............!!!:loveu::loveu::loveu: Przed godziną śliczna Krówcia wyruszyła do nowego domu!!!!! Oto jej ostatnie zdjęcia... u mnie :placz::multi:: Z Matyldą na kolankach: W nowych szeleczkach (bardzo fajnie wyglądała !!!!)::loveu::loveu: Z moją Kingą i Ronią: Quote
Isadora7 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Też miałam dzisiaj takie pożegnanie ze swoim tymczasikiem Prezesem. Prześliczna Krówka jest Quote
Wet-siostra Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Elegantka z tej Krówki całą sobą!!! Nowy domek...Czyżby stały??? Bo tu na wątku to tylko o tymczasach czytałam,ale może mi coś umknęło??? Króweczko-powodzenia!!! Quote
Hotel KADIF Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 :laola::laola: Tutaj już w samochodzie: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A jak to się stało? A tak: W piątek zadzwonił do mnie gallegro. Gallegro z pewnych względów już nie pojawia się na dogo, czego ja osobiście bardzo żałuję, ponieważ uważam go wyjątkowo "skutecznego" użytkownika i nieraz jak pisałam na jakimkolwiek wątku mogłam liczyć na jego wsparcie. Odkąd Krowa pojawiła się na dogo prowadził jej aukcje allegro. I właśnie wczoraj z jego aukcji zgłosiła się Matylda.... i tak to się potoczyło!!! :p Matylda i jej mąż są młodym małżeństwem! W styczniu pochowali swoją 17-letnią sunię a Matylda jak o niej opowiadała nadal przeżywała jej śmierć!! :-(. Zostali przez gallegro poinformowani o zasadach adopcji, zgodzili się z nimi i dzisiaj przyjechali po Krówkę! Krówka zamieszkała w Warszawie, na Saskiej Kępie. Została podpisana bardzo restrykcyjna! umowa adopcyjna i otrzymałam obietnicę stałego kontaktu i możliwość odbywania wizyt po adopcyjnych (co zresztą wynika z umowy!) !!! Spodobali mi się i jestem pewna, że Krówcia będzie szczęśliwa w tym domu!!!!! [SIZE=2] A teraz sorry ....Ale idę... :drinking::chlup::drinka::placz: Quote
Charly Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 :thumbs::thumbs::thumbs::cool2: :sweetCyb::sweetCyb: Quote
zdrojka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Ależ super wiadomość!!! DIF aż musiała do mnie zadzwonić, żeby się pochwalić :evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 SUUUUUUUUUUUUPER!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Zczystym sumieniem opuszczam ten wątek i idę pisać tam,gdzie pieski jeszcze nie mają swoich domków.Co nie znaczy,że od czasu do czasu tu nie zajrzę...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Króweczko-gratulacje!I wszystkiego najlepszego w nowym domku!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 zdrojka napisał(a):Ależ super wiadomość!!! DIF aż musiała do mnie zadzwonić, żeby się pochwalić :evil_lol: Qrna...musiałam...Sorki !!!!!!!!!! :eviltong::eviltong::eviltong::cunao: Quote
GameBoy Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 super DIF, gallegro gratuluje!!!!! odemnie tez dzis odjechal pekinek, u Isadory byla dzis adopcja - widze, ze dzis szczesliwa niedziela Quote
zdrojka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 DIFku, ależ nie ma za co :p Dzięki temu weszłam w końcu na dogo, co prawda TZ mało zadowolony, ale co zrobić... :cool3: Quote
Cekinka13* Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: ależ się cieszę :loveu::loveu: Quote
GoniaP Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 "Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło" ;) Cieszę się Waszym szczęściem!!! Powodzenia Krówko! Quote
Recommended Posts