Jump to content
Dogomania

Warszawa! Krówka 4 m-ce. Już w nowym domu!!! Problem-opinia prawnika potrzebna!!!!

Recommended Posts

Posted

Pojawiło się światełko dla Krówci!!!!

Dzisiaj jeden z użytkowników dogomanii zaproponował max. 2 tygodniowy tymczas!!!!!
Nie piszę kto... Jeśli będzie chciał sam się ujawni :loveu:!!!!
Rozmawiałam z Emir, która jest ja najbardziej ZA....!!!
Ale niestety u jednego z psów tego użytkownika wet stwierdził problemy skórne. :placz: Wyniki będą w poniedziałek lub wtorek. Od tych wyników uzależniam czy Krówcia pojedzie na tymczas czy do EMIR!!!!! Do tego czasu Krowa zostaje u mnie :loveu:!!

Jestem zdania, że Krówcia jak najbardziej nadaje się do domu z małymi dziećmi:
Oto dowód :evil_lol::

"moja d...a!!!!"

Miałam dzisiaj ubaw po pachy z Łukasza i Krówci :roflt::roflt::roflt:

• Replies 694
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='oktawia6']długo się czeka na odpowiednich kandydatów-by naprawdę bez cienia zastrzeżeń spełniali warunki-nie ma czegoś jak duża liczba adopcji co kiedyś czytałam i czytam na dogo:. ja również mogłabym w miesiącu oddac JAcusia 30 razy-za każdym telefonem-potem bzdury pisac, że królową adopcji jestem-szereg wymagań i kółko się zawęża.

ta kobieta ma jak napisała Majga demencję umysłową-zanim wykonała telefon powinna wykonac testy.

Oktawia!!
Niezależnie od sytuacji na wątku Krówci, która zaistniała między nami, bardzo Ci dziękuję, że dałaś jej szansę... Że właśnie o niej pomyślałaś....

:Rose::Rose::Rose:

PS: przykro mi z powodu Jacunia :-(! Nużyca to straszna cholera... :shake:

Posted

Zdrojeczko....! Niestety.. :shake: Posłanko, które podarowałaś Pinii czasami zajmuje Krowa! A Pinia, cóż .... nadal zostaje jej budka kota....... :evil_lol::

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Super,może faktycznie tym razem się uda...Czekamy na wyniki...:loveu:
A jeśli ta osoba nie będzie mogła,pomyśl o mnie...:eviltong: Może Krówka nie będzie mieć u mnie takich luksusów jak u Ciebie,nie zapewnię jej rozrywki z dziećmi:evil_lol:, ale będzie w domu,a nie w schronie...:oops:
A zdjęcia są cudniaste!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

cieszę się, że trafi do domu krówka-cieszę się że jest zdrowa.
Jacuś nie jest....ma podejrzenie uszkodzenia nerek prócz nużeńca.

Niech krówka będzie szczęśliwa bo zasługuje na to.

Posted

:crazyeye:To chyba jakiś bernardyn albo inny pies tego typu...Molosowatego...Bo są psy duże i molosowate...:eviltong: A Krówka będzie od średnio-dużej do dużej,ma grube łapy i już teraz jest prawie-że-jak-Nelson...:evil_lol:
Moje psiaki(dorosłe)oba ważą ok.10kg.,Koli ciut więcej,Tyrsa ciut mniej...:loveu:

Posted

PW wyczyściłam... i czekam na odpowiedź na ostanią wiadomość...
Widzę, że to posłanie jest zdecydowanie za małe, cholercia, żebym wiedziała...
Aniu, czy może trafiłaś gdzieś taką budę dla kota, ale wielkości jak dla Małej? Z metr szerokości, 70 cm głębokości? Jak ktoś gdzieś widział takie cudo, niech da znać!

Posted

DIF napisał(a):
:shake::shake::shake::shake:
Ukoloryzowałam jedynie zdjęcia....
Sorki

Ty tylko zdjęcia, a niektórzy "dogomaniacy" rzeczywistość koloryzują i to tak, że potrafią zamydlić oczy wszystkim dokładnie i osiągnąć to, co chcą.

DIF, niech Ciri wreszcie znajdzie dobry domek. Zasłużyła na niego.

Posted

Maleństwo słodkie i faktycznie do krówki podobne.. ;) Zawsze mnie to zadziwia kiedy widzę psinę z głową zwisającą... Gdyby tak człowiek chwile poleżał, to zaraz krew by napłynęła...

A maluszek w górę.. po domek... napewno znajdzie.. nie może być inaczej..