Jump to content
Dogomania

Warszawa! Krówka 4 m-ce. Już w nowym domu!!! Problem-opinia prawnika potrzebna!!!!

Recommended Posts

Posted

A u nas "na wsi" słoneczko świeci.....:eviltong:
I Krowa szaleje na zewnątrz:

Chwilę później była walka.... Pinia zwyciężyła a I Krówka odeszła ...kulejąc....

A tutaj jeszcze "moje" ... trzy Krowy:

• Replies 694
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No,to Wam zazdroszczę...Na nasiadówki w wannie nie mogę sobie pozwolić...Mamy wannę,ale woda podgrzewana prądem,więc stosujemy szybką kąpiel pod prysznicem...:placz:
Pranie już suche:multi:.
A ja na zimno polecam grzańca...Ewentualnie rozpalenie w C.O.:evil_lol:
DIF-DOBRZE,ŻE JESTEŚ...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Króweczka jest prześliczna!!!Na pewno szybko znajdzie domek!!!

A W RAZIE CZEGO MIEJSCE JUŻ WYMYŚLIŁAM!!!

Posted

Porozmawiałam z tą panią jak obiecałam-przedstawiłam całą sytuację krówki, opisałam-identyczna jak Jacuś tylko umaszczenie łąciate i ten sam wiek-gabaryty identyczne (chyba jest miejsza nawet od niego).
Jutro mam dostac odpowiedź-chcę by zakończyło się sukcesem dla krówki.
od razu dam cynk jak otrzymam odpowiedź-ona porozmawia z mężem-nastawili się na Jacusia-to przeprogramowują się na krówkę, powiedziałam oby szybko bo czasu mało.

Posted

przepiszę SMS-a jaki dzisiaj otrzymałam od powyższej "miłej pani":

"Witam, miałam się dziś odezwac w sprawie psa nie wzieliśmy jeszcze poprawki na jeden aspekt, mój narzeczony jest alergikiem na różne pyłki i owoce nie wiemy jak z sierścią psa na kota ma lekkie uczulenie. musimy zrobic dodatkowe badania i dopiero się okaże zatem na razie odkładamy decyzję o psie."

wieści, które miałam przekazac i przekazuję.
DIF czyń swoją powinnośc.
Ja staralm się jak mogłam-cieszyłam się zawczasu, że będzie miała wspaniale-a tutaj taki babol z alergią-szkoda bardzo, e wcześniej tego nie pomyślała skończona kretynka-gdyby wzięła Jacusia i okazało się potem że alergia?:angryy:ona chyba po prostu szukała wymówki.....chciała Jacusia potem po dobie-pisze mi że alergia.:angryy:

przepraszam starałam się.
a potem się dziwią, że ludzi nie trawię....

P.S. Jacuś chory ma nużycę nie wiadomo jak wynik moczu nie mogę go teraz oddac-załamana jestem:shake:

Posted

[quote name='oktawia6']przepiszę SMS-a jaki dzisiaj otrzymałam od powyższej "miłej pani":

"Witam, miałam się dziś odezwac w sprawie psa nie wzieliśmy jeszcze poprawki na jeden aspekt, mój narzeczony jest alergikiem na różne pyłki i owoce nie wiemy jak z sierścią psa na kota ma lekkie uczulenie. musimy zrobic dodatkowe badania i dopiero się okaże zatem na razie odkładamy decyzję o psie."

wieści, które miałam przekazac i przekazuję.
DIF czyń swoją powinnośc.
Ja staralm się jak mogłam-cieszyłam się zawczasu, że będzie miała wspaniale-a tutaj taki babol z alergią-szkoda bardzo, e wcześniej tego nie pomyślała skończona kretynka-gdyby wzięła Jacusia i okazało się potem że alergia?:angryy:ona chyba po prostu szukała wymówki.....chciała Jacusia potem po dobie-pisze mi że alergia.:angryy:

przepraszam starałam się.
a potem się dziwią, że ludzi nie trawię....

P.S. Jacuś chory ma nużycę nie wiadomo jak wynik moczu nie mogę go teraz oddac-załamana jestem:shake:

Co mam napisać.... co powiedzieć.....??!!
Nie wiem...... :angryy:
Cholera.... Jakieś fatum nad tym psem.... :-(:placz::angryy::shake: Trzy domy... i żaden nie wypalił!!!!!!!
:flaming:

Posted

DIF, błagam, nie poddawaj się. Tych państwa trzeba zrozumieć, poza alergią pana oboje mają amnezję i o alergii zapomnieli, przecież to oczywiste. :roll:
Skorzystaj z oferty Wet-Siostry. :loveu: Może to będzie przełom, jak odczynienie uroków.:razz:

Posted

długo się czeka na odpowiednich kandydatów-by naprawdę bez cienia zastrzeżeń spełniali warunki-nie ma czegoś jak duża liczba adopcji co kiedyś czytałam i czytam na dogo:. ja również mogłabym w miesiącu oddac JAcusia 30 razy-za każdym telefonem-potem bzdury pisac, że królową adopcji jestem-szereg wymagań i kółko się zawęża.

ta kobieta ma jak napisała Majga demencję umysłową-zanim wykonała telefon powinna wykonac testy.