Wet-siostra Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 JAK TO?????ZNOWU???Przecież to miało być pewne na 1000%??? CZY TA KRÓWKA MA JAKIEGOŚ PECHA???Jak można obiecać,że się weźmie jednego psa,a potem nagle ni z tego,ni z owego,wziąść innego?DIF znowu zostaje na lodzie... I nie wiem,czemu dom nie był dobry dla Kiri???Przecież ona,jeśli nikt jej nie weźmie,trafi do schronu...Schron przecież jest gorszy od domu... Nic już z tego nie rozumię...Ja też mam dziś problem,innego typu,ale też psi...Kurczaczek,jakaś seria niefartów??? DIF-PRZYJACIÓŁKO-CZEKAM NA TWOJĄ WYPOWIEDŹ...A NA RAZIE KRÓWKA-NA PIERWSZĄ STRONĘ...ZACZYNAMY OD NOWA...DO TRZECH RAZY SZTUKA... Quote
Hotel KADIF Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Niestety dom nie wypalił!!! Gonia sprawdziła dom bardzo szczegółowo i zgodziłam się z nią, że nie byłby to dobry wybór....:shake: Klatkę, którą pożyczyłam w poniedziałek odwożę do lecznicy a Erazm bardzo dziękuję za chęc pomocy w transporcie!!!! Quote
emilia2280 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 :mdleje:To trzeba zmienic tytul. Ale lepiej, ze dziewczyny nie oddalyscie tylko po to, zeby wypchnác Krówké. Quote
Isadora7 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Cholera DIF współczuję... kurcze miałaś przeczucia:-( Quote
Cekinka13* Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 no... kurcze...... :shake: ale cóż. Trzeba szukać dalej!! Quote
Wet-siostra Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 kURCZACZEK...No,okej.Przyjęłam do wiadomości...Szukamy dalej.Pewnie,że lepiej nie dać Krówki niż dać i za chwilę odbierać...Ale teraz to już nie wiem...Króweczko,na pierwszą.DO TRZECH RAZY SZTUKA!!!!! Quote
Isadora7 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Krówko nawet nie wiesz jak mi potwornie smutno że to jeszcze nie, ale podobno nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło. DIF robimy allegro? Quote
maggiejan Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Jak to się mogło stać... dwa domki nie wypaliły...? :shake: Biedna Krówka, taka śliczna suczka... Quote
Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Arial Black]Witaj Króweczko![/FONT] DIF odezwij się Quote
Wet-siostra Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 KRÓWECZKA MASZERUJE NA PIERWSZĄ STRONĘ. Dif-Przyjaciółko,odezwij się,chyba już dojechałaś do domu??? Quote
kasikitd Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 kaja555 napisał(a):Oj, Krówcia dalej bez domu!!!!!!!!!:shake: Krówcia bez domu pójdzie do schronu...:-( Quote
BasiaD Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Oj nie nie do schronu nie :angryy: Taka ślicznotka musi trafić do domku.. i już! Quote
Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Arial Black]KRÓWECZKO!!!![/FONT] [FONT=Georgia]DIF!!! :p [/FONT] Quote
Wet-siostra Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 KRÓWECZKA NA PIERWSZĄ STRONĘ. DIF-ŻYJESZ?????????oDEZWIJ SIĘ....... Quote
Hotel KADIF Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Wet-siostra']KRÓWECZKA NA PIERWSZĄ STRONĘ. DIF-ŻYJESZ?????????oDEZWIJ SIĘ....... Sie odzywam ! Niestety ... mało pozytywnie!!!! :-( Krówka w czwartek, 10 kwietna albo w sobotę 12 kwietnia ląduje w schronisku Fundacji EMIR!!!!! Przepraszam.... ale nie mogę pisać.... :mdleje: Quote
Recommended Posts