Jump to content
Dogomania

Warszawa! Krówka 4 m-ce. Już w nowym domu!!! Problem-opinia prawnika potrzebna!!!!

Recommended Posts

• Replies 694
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JAK TO?????ZNOWU???Przecież to miało być pewne na 1000%???
CZY TA KRÓWKA MA JAKIEGOŚ PECHA???Jak można obiecać,że się weźmie jednego psa,a potem nagle ni z tego,ni z owego,wziąść innego?DIF znowu zostaje na lodzie...
I nie wiem,czemu dom nie był dobry dla Kiri???Przecież ona,jeśli nikt jej nie weźmie,trafi do schronu...Schron przecież jest gorszy od domu...
Nic już z tego nie rozumię...Ja też mam dziś problem,innego typu,ale też psi...Kurczaczek,jakaś seria niefartów???
DIF-PRZYJACIÓŁKO-CZEKAM NA TWOJĄ WYPOWIEDŹ...A NA RAZIE KRÓWKA-NA PIERWSZĄ STRONĘ...ZACZYNAMY OD NOWA...DO TRZECH RAZY SZTUKA...

Posted

Niestety dom nie wypalił!!!

Gonia sprawdziła dom bardzo szczegółowo i zgodziłam się z nią, że nie byłby to dobry wybór....:shake:

Klatkę, którą pożyczyłam w poniedziałek odwożę do lecznicy a Erazm bardzo dziękuję za chęc pomocy w transporcie!!!!

Posted

kURCZACZEK...No,okej.Przyjęłam do wiadomości...Szukamy dalej.Pewnie,że lepiej nie dać Krówki niż dać i za chwilę odbierać...Ale teraz to już nie wiem...Króweczko,na pierwszą.DO TRZECH RAZY SZTUKA!!!!!

Posted

[quote name='Wet-siostra']KRÓWECZKA NA PIERWSZĄ STRONĘ.
DIF-ŻYJESZ?????????oDEZWIJ SIĘ.......

Sie odzywam ! Niestety ... mało pozytywnie!!!! :-(

Krówka w czwartek, 10 kwietna albo w sobotę 12 kwietnia ląduje w schronisku Fundacji EMIR!!!!!

Przepraszam.... ale nie mogę pisać.... :mdleje: