Erazm Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Kroweczka juz w poniedzialek bedzie grzac doopke w piernatach:loveu: Quote
Isadora7 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Erazm napisał(a):Kroweczka juz w poniedzialek bedzie grzac doopke w piernatach:loveu: I Filip też :) Quote
Isadora7 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Erazm napisał(a):I podhalanka:lol: Nie pomyl się i Astora nie zostaw :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Erazm Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 NOOOOOOOOOOO wwwwwwwwwwwwiesz coooooooooooo! My zrosnieci pepowina Quote
Isadora7 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Erazm napisał(a):NOOOOOOOOOOO wwwwwwwwwwwwiesz coooooooooooo! My zrosnieci pepowina Wiedziałam że zasapiesz :evil_lol: Quote
Erazm Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
lovefigaro Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Dziewczyny, czy wszystko aktualne? Czy ktos juz kontaktował się z tymi ludzmi i uprzedzał o swojej wizycie? CZy w poniedzialek Kiri jedzie do domku i czy ci państwo o tym wiedzą?:roll: Quote
Hotel KADIF Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Isadora7']Wiedziałam że zasapiesz :evil_lol: Zupełnie nie wiem o czym gadacie...y...grypsujecie :roll: [quote name='lovefigaro']Dziewczyny, czy wszystko aktualne? Czy ktos juz kontaktował się z tymi ludzmi i uprzedzał o swojej wizycie? CZy w poniedzialek Kiri jedzie do domku i czy ci państwo o tym wiedzą?:roll: Cholercia... nie wiem... Miała się z Państwem skontaktować GoniaP. Czekam na info od niej.... Jak jutro się nie odezwie do mnie ja zadzwonię do nich. Z mojej strony sprawa aktualna, Krówcia gotowa do przewozu: Erazm! Będzie dobrze w takiej klacie :evil_lol:??? Quote
Hotel KADIF Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 I jeszcze fotki: Mam nadzieję, że uda nam się wszystko dograć i że ten mały słodziak już w poniedziałek trafi do swojego domu, gdzie będzie już zawsze szczęśliwy :loveu::loveu::loveu:. Dzisiaj w nocy wyruszamy z transportem Nelsona do Gdańska!!! Postaram się kierować sprawą z nad morza :roll:! Jakby co namiary na mnie są podane na pierwszej stronie wątku!!! Quote
zdrojka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Difku, tu chyba będziesz najbardziej płakać, ja już ryczę, Ciri się tak wspaniale wpasowała w Waszą rodzinkę... TZ-ta masz kochanego, ile on jest w stanie wytrzymać, to tylko podziwiać! Quote
Margo05 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 DIF, Ty Mu powiedz, że tu pełno dogomaniaczek za wzór TŻta Go stawia, to może Go obłaskawisz :evil_lol: A wtedy... no cóż... Bary szuka domu :eviltong: Quote
GoniaP Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 DIF, byłam u Państwa. Zadzwoń do mnie: 661 955 880 Quote
Wet-siostra Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Hej,Cioteczki,co jest???Jakaś cisza zapanowała na tym wątku...Czy to cisza przed burzą,czy też przygotowania Krówki do podróży zajmują tyle czasu???Choć jak widac jest już spakowana... A BARY CZEKA W KOLEJCE...:eviltong: Quote
Isadora7 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 lovefigaro napisał(a):Dziewczyny, czy wszystko aktualne? Czy ktos juz kontaktował się z tymi ludzmi i uprzedzał o swojej wizycie? CZy w poniedzialek Kiri jedzie do domku i czy ci państwo o tym wiedzą?:roll: GoniaP napisał(a):DIF, byłam u Państwa. Zadzwoń do mnie: 661 955 880 GameBoy napisał(a):Czyli Ciri jedzie do nowego domu? Erazm napisał(a):Dziewczyny, co sie dzieje? Wet-siostra napisał(a):Hej,Cioteczki,co jest???Jakaś cisza zapanowała na tym wątku...Czy to cisza przed burzą,czy też przygotowania Krówki do podróży zajmują tyle czasu???Choć jak widac jest już spakowana... A BARY CZEKA W KOLEJCE...:eviltong: [FONT=Arial Black]Ja też chcę wiedzieć co jest grane?[/FONT] Quote
Cekinka13* Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 DIF nie odpowiada, bo jej chyba nie ma w domu przez weekend.... Quote
GameBoy Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Dzwoniłam do DIF, podalam nr do Goni ona sie z nia zaraz skontaktuje bo nie ma dostepu do netu Quote
lovefigaro Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Już wszystko wiem.. Przed chwilą ci Państwo adoptowali innego pieska, z przytuliska w Przyborówku kolo Poznania.. Przed chwilą do mnie dzwoniła ta Pani, tak więc jest to pewna informacja.. Z jednej strony fajnie, że jakiś psiak znalazł dziś domek, ale miała to być Kiri.. Nie wiem, co o tym myśleć.. Quote
GoniaP Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 No to już wszystko wiecie. Według mnie dobrze się stało, że to nie była mała Kiri. Quote
GoniaP Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 DIF jest poza zasięgiem sieci, ale na pewno napisze Wam co i jak. Według mojej oceny to nie był dobry dom dla Kiri. Quote
Recommended Posts