Hotel KADIF Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 GameBoy napisał(a):ja mam miekkie cos takie jak dla kota taki transporterek - nie wiem ile krówka waży Dla kota to i ja mam..... nawet wiklinowy :eviltong::eviltong::eviltong: Ale nie włazi, choć upychałam :evil_lol: Zaraz...jakie "miękkie coś"? Może się nada ....Możesz "przybliżyć"? Quote
GameBoy Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 no takie 5 kilowe wejdzie do srodka nie wiem ile kroweczka wazy Quote
Erazm Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Taki to i ja mam:evil_lol:, ale Krówki tam pewnie się nie upchnie. Juz wiem kto mnie pokablował;) Quote
GameBoy Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Erazm napisał(a):Taki to i ja mam:evil_lol:, ale Krówki tam pewnie się nie upchnie. Juz wiem kto mnie pokablował;) ze niby moi???? Quote
Hotel KADIF Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Erazm napisał(a):Taki to i ja mam:evil_lol:, ale Krówki tam pewnie się nie upchnie. Juz wiem kto mnie pokablował;) Ale nie będziesz bić ... :modla:Ona dobra jest ciotka!!! A ja chlapnęłam ozorasem :shake::oops: Quote
Erazm Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Nie, nie będę bić:mad:, bardzo się cieszę, a jakby tak Krówkę przypiąć pasami do przewozu psiaków, może to ktoś będzie miał, nie dzwonili jeszcze i nic nie wiem o charakterze tej podhalanki:shake:, ale jakoś sobie poradzę Quote
majqa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 DIFuś, a Ty wiesz, że 7 kwietnia musisz uważać, jak wyjedziesz na miasto??? :diabloti: Quote
Hotel KADIF Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 majqa napisał(a):DIFuś, a Ty wiesz, że 7 kwietnia musisz uważać, jak wyjedziesz na miasto??? :diabloti: Wiem.... :roflt: Ale muszę "jakoś" ją dowieźć do Warszawy !!! :evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 A dlaczego DIF ma uważać właśnie TEGO dnia????Ja bym raczej uważała CODZIENNIE,a zwłaszcza 13-go...:eviltong::evil_lol: Czyli Króweczka ma wyjazd?????? HURRRRAAAA!!!!!!! I jeszcze jedno-obiecane,zrobione...:loveu:Jeszcze dziś wyślę priorytetem do Sosnowca zaświadczenie o oddaniu...:p:p Mam nadzieję,że ten Pan szybko wróci do zdrowia... KRÓWKA MAŁA CAŁA W ŁATY JUŻ UCIEKA DO DOMKU!!!!! Quote
lovefigaro Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Dziewczyny, ja w poniedziałek wyjeżdżam słuzbowo do Niemiec.. Z samego rana, więc nie będę mogła brać udziału w adopcji.. Oczywiście poprosze o to Weronike, która mogłaby jechać z Krówką do nowego domku.. Czy ten transport to już jest pewny? Moge potwierdzić tym ludziom, że w poniedziałek przyjęcie powitalne dla Kiri? Quote
Erazm Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Pewny;) chyba, że lot będzie w niedzielę odwołany, to wyjazd opóźni się o parę godzin Quote
zwierzus Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 DIF, wlezie ta klatka do samochodu????? Pytałaś??? Quote
Erazm Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Wlezie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ALARM jutro odbieram maleńką Bezę z nieudanej adopcji, a w piątek wylatuję potrzebny tymczas, Beza ma 9 miesięcy, wysterylizowana Quote
Hotel KADIF Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Erazm']Wlezie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ALARM jutro odbieram maleńką Bezę z nieudanej adopcji, a w piątek wylatuję potrzebny tymczas, Beza ma 9 miesięcy, wysterylizowana Ma wątek ta sunieczka? Jeśli tak wklej link..... Ja nie mogę...:placz: Mój TZ jest u kresu wytrzymałości...:shake: Quote
Wet-siostra Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 O,kurczaczek...Kolejne psie nieszczęście...Maleństwo,wysterylizowane,słodkie...Czego mu brakowało???Ludzie są okropni...:shake::mad: Niestety,ja też mogę tylko podnosić...Oba miejsca zarezerwowane,a nawet,gdyby były wolne,to moja sunia nie toleruje młodych psów...:angryy: A JAK KRÓWECZKA???SPAKOWANA??? Quote
Isadora7 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Wet-siostra']O,kurczaczek...Kolejne psie nieszczęście...Maleństwo,wysterylizowane,słodkie...Czego mu brakowało???Ludzie są okropni...:shake::mad: Niestety,ja też mogę tylko podnosić...Oba miejsca zarezerwowane,a nawet,gdyby były wolne,to moja sunia nie toleruje młodych psów...:angryy: A JAK KRÓWECZKA???SPAKOWANA??? No ja mam tez - dzisiaj założyłam. Sterylka, zęby, odrobaczanie, szczepienia zrobione. Malutkie, ładniutkie i niestare. Miał już przypięta kartkę w schronie "do uśpienia". http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108922 :mad::mad::mad: Quote
Wet-siostra Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Nie rozumię,jak można skazywać na uśpienie zdrowe,niezbyt stare zwierzę...:placz:Ten,kto to zrobił,chyba nie miał sumienia...Który weterynarz podjąłby się tego???Przecież to nieetyczne i zabronione,za uśpienie zdrowego,młodego psa grozi odebranie prawa wykonywania zawodu!!!!:mad:USYPIAĆ MOŻNA JEDYNIE PSY STARE CHORE AGRESYWNE I WŚCIEKŁE!!!!! Nie wygląda na to,by to maleństwo podlegało pod którąś z tych opcji...:angryy: Quote
zwierzus Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Wet-siostra']...USYPIAĆ MOŻNA JEDYNIE PSY STARE CHORE AGRESYWNE I WŚCIEKŁE!!!!! Nie wygląda na to,by to maleństwo podlegało pod którąś z tych opcji...:angryy: Wściekłego nie uśpisz, bo prawem nakazana jest obserwacja, a jak ma wściekliznę to i tak odejdzie.... Quote
Wet-siostra Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Nie do końca...Oczywiście,najpierw jest obserwacja.Ale potem najczęściej się usypia... Quote
zwierzus Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Wet-siostra napisał(a):Nie do końca...Oczywiście,najpierw jest obserwacja.Ale potem najczęściej się usypia... Pies który choruje na wściekliznę najczęściej nie doczekuje końca obserwacji... Quote
Wet-siostra Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Różnie bywa...spotkałam się już z paroma przypadkami wścieklizny i tylko w jednym kot padł przed końcem obserwacji...A raz było tak,że psiak podejrzany o wściekliznę po obserwacji uznany za zdrowego(???)po powrocie do domu pogryzł właściciela i po godzinie padł...I dopiero wtedy odcięto mu głowę,przesłano do badania i stwierdzono wściekliznę...Nie wiem,czy też pracujesz w weterynarii??? KRÓWECZKO-DO DOMU MARSZ!!!! Quote
Recommended Posts