Hotel KADIF Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Oto Krowa z dzisiaj... tak dla ..zachęty :roll:? [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/197/a2acd5c24c1269ef.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/196/4fd61455d20ce1a3.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/185/fe5341a946823d75.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/185/f91e53b0b4871d54.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/185/abe22fd971119ba9.jpg[/IMG][/URL] Ale po co ...jak domek i tak zakochany :multi::eviltong::loveu: Quote
Charly Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 :thumbs::thumbs::thumbs:dla podsyłaczy:Rose: Quote
zdrojka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Evra kocham Cię!!! :loveu: Cokolwiek to znaczy :evil_lol: Quote
Ziutka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [CENTER]:laola::laola: :multi: :multi: :multi: [/CENTER] Quote
emilia2280 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Milka i Krowa. Para Muuuusowa :razz: :multi::multi::multi: Quote
Cekinka13* Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Zmieńcie temat :razz: :multi::multi::multi: Quote
Wet-siostra Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Czy Krówka już spakowana????Do wtorku jeszcze trochę czasu zostało,ale...Nie lubię się pakować na ostatnią minutę,Krówka pewnie też nie... DIF,Przyjaciółko-to dla Twojej CÓRECZKI,na urodzinki.:Rose: Quote
kasikitd Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ja tu z pracy wracam, zmęczona i nie do życia, a tu takie wieści !!!! Super, super, super !!! Już mi się spać odechciało, ale się cieszę :lol: Dif i Evra - dzięki, po prostu " dobra robota." :lol::lol::lol::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Hotel KADIF Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Niestety!!! Nasza radość była przedwczesna!!! Dostałam sms-a. Dom zrezygnował i Krówcia nadal szuka domu!!!!!:-(:-(:-(:-(:-(. Quote
Isadora7 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='DIF']Niestety!!! Nasza radość była przedwczesna!!! Dostałam sms-a. Dom zrezygnował i Krówcia nadal szuka domu!!!!!:-(:-(:-(:-(:-(. Szlag by :mad::mad::mad: DIF a tu sie przewijali jeszcze jedni chętni? Może poważniejsi. Quote
Hotel KADIF Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='lovefigaro']Dziewczyny, wczoraj byłam u Państwa, którzy prosili mnie, abym wybrała dla nich sunie. Oni mają juz jedną suczkę charcika Whippeta. Szukają dla niej jakiejś towarzyszki.. Ponieważ nie maja internetu obiecałam pokazać im fotki wybranych z Dogomanii psinek, no i pokazałam im między innymi Krówkę Ciri.. Wybrali 3 sunie i dziś mieli podjąć decyzję.. no i padło na Ciri.. W związku z tym chciałabym zapytać, czy to nadal aktualne, ponieważ wyczytałam właśnie, że Ciri juz gdzies jedzie..:roll: Państwo bardzo mili, oferują super warunki, domek z ogrodem. Swoją sunie traktuja jak członka rodziny. Lovefigaro!!! Czy Państwo są nadal zainteresowani???? Dzisiaj będę na dogo ok.22-23 Quote
Cekinka13* Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 No nie... :mad::mad: miejmy nadzieję, że ci Państwo będą poważniejsi i w ogole bardziej odpowiedzialni....... Quote
Isadora7 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 DIF może napisz tez na priva do lovefigaro Quote
Wet-siostra Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Nie!!!:mad:Ale wiecie,co?Ja coś przeczuwałam,że ten domek nie wypali,ale nie chciałam nic mówić,żeby nie zapeszyć,albo żebym nie wyszła na jakąś złą wróżkę...Niestety,najczęściej jest tak,że jak coś przeczuwam,to potem wychodzi,że miałam rację...Ja zaczęłam podejrzewać,że nie wypali po tym,jak przeczytałam o"sprawdzaniu reakcji"...Bo z tą adopcją to jest tak:albo wiesz,że to ten pies i bierzesz go na żywioł(jak ja Koliego),albo nie...A tu jakaś asekuracja była...:angryy:No kurczaczek...:shake::shake:DIF,Przyjaciółko,nie załamuj się DAMY RADĘ!!!Być może ten drugi domek wypali...KRÓWECZKO,NA PIERWSZĄ!!!!! Quote
kasikitd Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Nie tak miało być..zupełnie nie tak :shake: Quote
Hotel KADIF Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Isadora7 napisał(a):DIF może napisz tez na priva do lovefigaro Napisałam..... :-( Jest mi strasznie przykro, bo Milka płakała okropnie jak rozmawiałyśmy przez telefon!!! Widać, że Krówcia zapadła jej w serce, ale decyzja o adopcji nie zależy tylko od niej!!! :-( To byłby dobry, dogomaniacki dom......:-( Quote
Charly Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 ! Sliczna Krówka szuka domu ! [FONT=Impact][/FONT][FONT=Impact][FONT=Comic Sans MS][/FONT] [/FONT] Quote
lovefigaro Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 DIF dostalam twojego maila. Odpiszę już tu.. Ci Państwo wczoraj dzwonili do mnie, a ja im powiedziałam, że Krówka już nieaktualna, ze pojechała do domciu..:roll: Prosili mnie więc o inną psinkę, poniewaz mieli kilka na oku, z tych, które im przedstawiłam. Jest jednak szansa, że kiedy ich jutro powiadomię, że Ciri jest nadal "do wzięcia" to będą chcieli właśnie ją.. No nic.. Szkoda, bo tak dwa psiaki znalazłyby domek..:-( Jutro rano dam znać.. A jak wyglądałaby sprawa ewentualnego transportu do Poznania? Quote
Tigraa Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 kurcze :shake: coś czułam... trzymam kciuki, może Ci ludzie z Poznania się zdecydują. Quote
Recommended Posts