Wet-siostra Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Witam z rana...:loveu:Wszyscy trzymają kciuki,a ja muszę pisać!!!!:eviltong:Nie da się pisać i trzymać kciuki!!!:evil_lol:Jak tam nasza Króweczka?DIF,nie zazdroszczę Ci...Ty masz dylemat,komu dać psa...Ja miałam dylemat,którego wybrać na DT...A teraz,gdy wybrałam nie ma transportu...Więc może szukać jakichś w wątkach"na cito"???Ani Kapsel,ani Kers"cito"nie są...Zanim do mnie trafią,trochę czasu minie...Więc może...sama nie wiem...Co radzisz??? Quote
Isadora7 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 DIF jakieś wieści nowe masz? Bo stukam w klawiaturę patyczkiem trzymanym w ustach. Ręce mam na kciuki zajęte. :loveu: Quote
kasikitd Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Kurcze, jak tak dalej będzie, to nam Bary zdziczeje...na cito domek potrzebny :-( Quote
Wet-siostra Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Kurcze....Wszystko rozumię...Wyć się chce....Tylko chyba niechcący pomyliłyście wątki???To jest wątek Krówki,a ona MA szanse na domek,nawet na dwa...DIF,Przyjaciółko,nie załamuj się,normalnie,serce mi pęknie...:placz:Trzymaj się...DAMY RADĘ!!!! Quote
Hotel KADIF Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Wet-siostra']Kurcze....Wszystko rozumię...Wyć się chce....Tylko chyba niechcący pomyliłyście wątki???To jest wątek Krówki,a ona MA szanse na domek,nawet na dwa...DIF,Przyjaciółko,nie załamuj się,normalnie,serce mi pęknie...:placz:Trzymaj się...DAMY RADĘ!!!![/quote] Oczywiście, że pomyliłam wątki.... Przepraszam ...... :oops::oops::oops: Quote
Wet-siostra Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Nie przepraszaj,normalna sprawa,każdemu się zdarza...I tak Cię podziwiam,ja na Twoim miejscu już dawno bym zwariowała...No bo tyle nieszczęść,a my...CO MY MOŻEMY ZROBIĆ???Walić głową w ścianę???:wallbash: Powiesić się???:grab:Dać sobie w łeb???Poddać się???:chaos:NIE NIE NIE NIE!!!!!:shake:Musimy walczyć.DLA ZWIERZĄT.Musimy być mocne.TRZYMAJ SIĘ !!!!! Quote
millka&max Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Witam:) jestem:) DIF odpowiedziałam na emila:) Quote
kasikitd Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 :ices_bla:Wstrzymałam oddech....oby nie za długo, bo padnę :lol: Quote
Isadora7 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='millka&max']juupi !!!! :)[/quote] Czy ja dobrze rozumiem ten okrzyk????? :loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='millka&max']juupi !!!! :)[/quote] [quote name='Isadora7']Czy ja dobrze rozumiem ten okrzyk????? :loveu::loveu::loveu:[/quote] [quote name='millka&max']tak:) :) :)[/quote] [FONT=Impact][SIZE=4] [COLOR=Green]Juuuuupiii!!! [/COLOR][COLOR=Red]Hurrrraaaa[/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='millka&max']juupi !!!! :)[/quote] [SIZE=4][B][COLOR=DarkRed]Noooooo..... ja chciałam być pierwsza!!!![/COLOR] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][I][SIZE=5][COLOR=Red]Krówcia zamieszka w Olsztynie!!!!! Z Maxem i Milką!!! Już od wtorku!!![/COLOR][/SIZE][/I][/SIZE] :ghost_2::sweetCyb::bigcool::Cool!::cunao: [B][SIZE=4]Ciotka Milka osobiście przyjedzie z Olsztyna po Malutką!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: We wtorek!!!! :laola: [/SIZE][/B] Quote
GameBoy Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 super, ze cała historia tak dobrze się zakończyła! DIF jednak dałaś radę z krówką i mimo dramatycznych chwil zapewniłaś dziewczynie super życie! Quote
Cekinka13* Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=red]Nooooo, suuuuuuuper! :loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
Hotel KADIF Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='GameBoy']super, ze cała historia tak dobrze się zakończyła! DIF jednak dałaś radę z krówką i mimo dramatycznych chwil zapewniłaś dziewczynie super życie![/quote] Pewnie, że tak!!!! W końcu mogłam [COLOR=Red][I]"opierdzielać się w tańcu"[/I][/COLOR] :angryy: i zostawić ją na ulicy, albo od razu zgarnąć i wywieźć do schroniska nie tworząc wątku :angryy:!!! Tak czy inaczej jestem szczęśliwa, że Niunia będzie miała DOM!!!!! I to dzięki dogomanii, bo domek dogomaniacki :loveu::loveu::loveu:!!! Quote
Hotel KADIF Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='athlonea']Wspaniałe wieści!!! :multi::multi::multi:[/quote] Co mam napisać? Jestem super SZCZĘŚLIWA !!!!! :sweetCyb::cunao: Quote
Wet-siostra Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [FONT=Comic Sans MS][B]GRATULACJE!!!!!!Jeszcze jeden psiak zmieni tytuł wątku na JUŻ W NOWYM DOMU!!!!![/B] Wiedziałam,że ta śliczna sunia nie będzie musiała długo czekać!!!Co prawda pozostaje pytanie,jak zareaguje ten drugi piesio,ale pewnie macie już to omówione.[B][I]Króweczko,do domu marsz!!!!:loveu:[/I][/B][/FONT] Quote
Charly Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [COLOR=black][B]Krówa mu :loveu::loveu::loveu:mu hurra:multi::multi::multi:[/B][/COLOR] Quote
majqa Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Wielkie UFFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
zdrojka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Ja się popłakałam... Przepraszam, ale tak wyszło... Przykro mi, że nie zdążyłam poznać Krówci osobiście, ale strasznie się cieszę... i ryczę ze szczęścia :loveu: :placz: :multi: Czy już ją mogę usunąć z podpisu? Choć może nie, może po wtorku... Quote
Recommended Posts