Jump to content
Dogomania

Warszawa! Krówka 4 m-ce. Już w nowym domu!!! Problem-opinia prawnika potrzebna!!!!

Recommended Posts

• Replies 694
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam z rana...:loveu:Wszyscy trzymają kciuki,a ja muszę pisać!!!!:eviltong:Nie da się pisać i trzymać kciuki!!!:evil_lol:Jak tam nasza Króweczka?DIF,nie zazdroszczę Ci...Ty masz dylemat,komu dać psa...Ja miałam dylemat,którego wybrać na DT...A teraz,gdy wybrałam nie ma transportu...Więc może szukać jakichś w wątkach"na cito"???Ani Kapsel,ani Kers"cito"nie są...Zanim do mnie trafią,trochę czasu minie...Więc może...sama nie wiem...Co radzisz???

Posted

Kurcze....Wszystko rozumię...Wyć się chce....Tylko chyba niechcący pomyliłyście wątki???To jest wątek Krówki,a ona MA szanse na domek,nawet na dwa...DIF,Przyjaciółko,nie załamuj się,normalnie,serce mi pęknie...:placz:Trzymaj się...DAMY RADĘ!!!!

Posted

[quote name='Wet-siostra']Kurcze....Wszystko rozumię...Wyć się chce....Tylko chyba niechcący pomyliłyście wątki???To jest wątek Krówki,a ona MA szanse na domek,nawet na dwa...DIF,Przyjaciółko,nie załamuj się,normalnie,serce mi pęknie...:placz:Trzymaj się...DAMY RADĘ!!!![/quote]

Oczywiście, że pomyliłam wątki....
Przepraszam ...... :oops::oops::oops:

Posted

Nie przepraszaj,normalna sprawa,każdemu się zdarza...I tak Cię podziwiam,ja na Twoim miejscu już dawno bym zwariowała...No bo tyle nieszczęść,a my...CO MY MOŻEMY ZROBIĆ???Walić głową w ścianę???:wallbash: Powiesić się???:grab:Dać sobie w łeb???Poddać się???:chaos:NIE NIE NIE NIE!!!!!:shake:Musimy walczyć.DLA ZWIERZĄT.Musimy być mocne.TRZYMAJ SIĘ !!!!!

Posted

[quote name='millka&max']juupi !!!! :)[/quote]

[quote name='Isadora7']Czy ja dobrze rozumiem ten okrzyk????? :loveu::loveu::loveu:[/quote]

[quote name='millka&max']tak:) :) :)[/quote]

[FONT=Impact][SIZE=4]
[COLOR=Green]Juuuuupiii!!! [/COLOR][COLOR=Red]Hurrrraaaa[/COLOR][/SIZE][/FONT]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='millka&max']juupi !!!! :)[/quote]

[SIZE=4][B][COLOR=DarkRed]Noooooo..... ja chciałam być pierwsza!!!![/COLOR] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/B][I][SIZE=5][COLOR=Red]Krówcia zamieszka w Olsztynie!!!!! Z Maxem i Milką!!! Już od wtorku!!![/COLOR][/SIZE][/I][/SIZE]
:ghost_2::sweetCyb::bigcool::Cool!::cunao:

[B][SIZE=4]Ciotka Milka osobiście przyjedzie z Olsztyna po Malutką!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:
We wtorek!!!! :laola:
[/SIZE][/B]

Posted

[quote name='GameBoy']super, ze cała historia tak dobrze się zakończyła!

DIF jednak dałaś radę z krówką i mimo dramatycznych chwil zapewniłaś dziewczynie super życie![/quote]

Pewnie, że tak!!!! W końcu mogłam [COLOR=Red][I]"opierdzielać się w tańcu"[/I][/COLOR] :angryy: i zostawić ją na ulicy, albo od razu zgarnąć i wywieźć do schroniska nie tworząc wątku :angryy:!!!

Tak czy inaczej jestem szczęśliwa, że Niunia będzie miała DOM!!!!! I to dzięki dogomanii, bo domek dogomaniacki :loveu::loveu::loveu:!!!

Posted

[FONT=Comic Sans MS][B]GRATULACJE!!!!!!Jeszcze jeden psiak zmieni tytuł wątku na JUŻ W NOWYM DOMU!!!!![/B] Wiedziałam,że ta śliczna sunia nie będzie musiała długo czekać!!!Co prawda pozostaje pytanie,jak zareaguje ten drugi piesio,ale pewnie macie już to omówione.[B][I]Króweczko,do domu marsz!!!!:loveu:[/I][/B][/FONT]

Posted

Ja się popłakałam... Przepraszam, ale tak wyszło...
Przykro mi, że nie zdążyłam poznać Krówci osobiście, ale strasznie się cieszę... i ryczę ze szczęścia :loveu: :placz: :multi:

Czy już ją mogę usunąć z podpisu? Choć może nie, może po wtorku...