millka&max Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Prawdopodobnie bede miala jak przyjechac po Ciri. Odezwe sie w niedziele i na emila odpowiem na wszytskie pytania :) pozdrawiam:) Quote
majqa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 O jejku, ależ wieści z samego ranka!!!:multi: Quote
maggiejan Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 No to trzymamy kciuki, aby wszyscy przypadli sobie do gustu :thumbs: Quote
Isadora7 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Dobrze że tipsów nie mam bo z zaciśnięcia kciuków dziury w dłoniach bym miała. Quote
Wet-siostra Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 :loveu:Brawo!!!W końcu jakieś konkrety się rysują...Miejmy nadzieję:cool3:,że ewentualny właściciel się nie wystraszy i nie wycofa...Powodzenia,Króweczko!!! KRÓWKA PLUS KROWA PARA ODLOTOWA!!!! Quote
Hotel KADIF Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='millka&max']Prawdopodobnie bede miala jak przyjechac po Ciri. Odezwe sie w niedziele i na emila odpowiem na wszytskie pytania :) pozdrawiam:)[/quote] Jezuuuu...... w tę niedzielę?????????????? Ja mam urodziny córki i chatę pełną gości!!!! O matko.... co robić.....?! (odp: no panic-przede wszystkim!!!:evil_lol:) Quote
Isadora7 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='DIF']Jezuuuu...... w tę niedzielę?????????????? Ja mam urodziny córki i chatę pełną gości!!!! O matko.... co robić.....?! (odp: no panic-przede wszystkim!!!:evil_lol:)[/quote] Nie ma co deliberować trzeba Ciri na wizytę szykować trwałą zrobić, balejaże i wizaże niech sie laska jak najlepiej pokaże :loveu::loveu: Quote
Charly Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Isadora7']Nie ma co deliberować trzeba Ciri na wizytę szykować trwałą zrobić, balejaże i wizaże niech sie laska jak najlepiej pokaże :loveu::loveu:[/quote] piękny wierszyk dla krówki:multi: Quote
emilia2280 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Hihi- to sié impreza szykuje w niedzielé! Quote
Wet-siostra Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 DIF,Przyjaciółko,nie pękaj,DASZ RADĘ!!!Sama bym się na imprezę wprosiła:evil_lol:,ale raz,że daleko a dwa,że Chroniczny Brak Kasy...Pozdrowionka dla Krówki:loveu: !!!! Quote
kasikitd Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Kurcze, Dif, Tobie to tylko w ręce wpadać.... Bardzo, bardzo się cieszę. :lol: Jeszcze trochę a twój TZ nie mógłby patrzeć ani na psy, ani na Ciebie, ani być może na krówki :mad::mad::mad: Miejmy nadzieję, że Ciri rzuci "domek" na kolana :loveu: Quote
lovefigaro Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Dziewczyny, wczoraj byłam u Państwa, którzy prosili mnie, abym wybrała dla nich sunie. Oni mają juz jedną suczkę charcika Whippeta. Szukają dla niej jakiejś towarzyszki.. Ponieważ nie maja internetu obiecałam pokazać im fotki wybranych z Dogomanii psinek, no i pokazałam im między innymi Krówkę Ciri.. Wybrali 3 sunie i dziś mieli podjąć decyzję.. no i padło na Ciri.. W związku z tym chciałabym zapytać, czy to nadal aktualne, ponieważ wyczytałam właśnie, że Ciri juz gdzies jedzie..:roll: Państwo bardzo mili, oferują super warunki, domek z ogrodem. Swoją sunie traktuja jak członka rodziny. Quote
Charly Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 no tak..biedna DIF...osiołkowi...ehh..krówce w żłoby dano:roll::loveu::loveu: super:multi::multi::multi: Quote
Wet-siostra Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 No,no,no...jak nie było domków,to nie było,a jak są,to w nadmiarze...DIF,Przyjaciółko,mówiłam Ci,że DAMY RADĘ!!!Teraz to masz inny dylemat:KOMU DAĆ KRÓWECZKĘ???Bo rozerwać na dwie części to raczej się jej nie da...:eviltong: Króweczko,psineczko,powiedz kochaneczko-do którego iść chcesz domeczku???:loveu: Quote
Cekinka13* Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Noooo :multi: :loveu: teraz to się będą bić o Króweczkę :p Quote
Wet-siostra Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Ja chcę Krówkę...:agrue: Nie!!!To ja ją chcę!!!:olympic:Właśnie,że ja!!!!:krach: NIE BO JA!!!:boom::motz:I w końcu trzeba będzie Króweczkę na pół przekroić...:loveu: Quote
Hotel KADIF Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Ziutka']Anulka....żyjesz :diabloti:[/quote] Padłam wczoraj ok. 20:33. Po tym jak o 17 sprzęt mi się zawiesił i nie mogłam go "odwiesić" :comp26:. I teraz padłam po raz drugi, ale z wrażenia!!! I co ja mam zrobić? Muszę się skontaktować z domkami i wybrać. Chyba, że polecę w moje "miasto" i może znajdę kolejną krówkę. Lata jakaś taka...tylko starsza i chyba nie krówka a krówek. Nadal nie wiem jakie warunki dla Krówci oferuje domek z Olsztyna....:roll: Quote
Hotel KADIF Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='millka&max']Prawdopodobnie bede miala jak przyjechac po Ciri. Odezwe sie w niedziele i na emila odpowiem na wszytskie pytania :) pozdrawiam:)[/quote] Napisałam maila!!! I czekam na odpowiedź :loveu: Quote
Recommended Posts