Jump to content
Dogomania

Warszawa! Krówka 4 m-ce. Już w nowym domu!!! Problem-opinia prawnika potrzebna!!!!

Recommended Posts

• Replies 694
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu:Brawo!!!W końcu jakieś konkrety się rysują...Miejmy nadzieję:cool3:,że ewentualny właściciel się nie wystraszy i nie wycofa...Powodzenia,Króweczko!!!
KRÓWKA PLUS KROWA
PARA ODLOTOWA!!!!

Posted

[quote name='millka&max']Prawdopodobnie bede miala jak przyjechac po Ciri. Odezwe sie w niedziele i na emila odpowiem na wszytskie pytania :) pozdrawiam:)[/quote]

Jezuuuu...... w tę niedzielę??????????????

Ja mam urodziny córki i chatę pełną gości!!!! O matko.... co robić.....?!
(odp: no panic-przede wszystkim!!!:evil_lol:)

Posted

[quote name='DIF']Jezuuuu...... w tę niedzielę??????????????

Ja mam urodziny córki i chatę pełną gości!!!! O matko.... co robić.....?!
(odp: no panic-przede wszystkim!!!:evil_lol:)[/quote]

Nie ma co deliberować
trzeba Ciri na wizytę szykować
trwałą zrobić, balejaże i wizaże
niech sie laska jak najlepiej pokaże

:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Isadora7']Nie ma co deliberować
trzeba Ciri na wizytę szykować
trwałą zrobić, balejaże i wizaże
niech sie laska jak najlepiej pokaże

:loveu::loveu:[/quote]

piękny wierszyk dla krówki:multi:

Posted

Kurcze, Dif, Tobie to tylko w ręce wpadać....
Bardzo, bardzo się cieszę. :lol: Jeszcze trochę a twój TZ nie mógłby patrzeć ani na psy, ani na Ciebie, ani być może na krówki :mad::mad::mad: Miejmy nadzieję, że Ciri rzuci "domek" na kolana :loveu:

Posted

Dziewczyny, wczoraj byłam u Państwa, którzy prosili mnie, abym wybrała dla nich sunie. Oni mają juz jedną suczkę charcika Whippeta. Szukają dla niej jakiejś towarzyszki.. Ponieważ nie maja internetu obiecałam pokazać im fotki wybranych z Dogomanii psinek, no i pokazałam im między innymi Krówkę Ciri.. Wybrali 3 sunie i dziś mieli podjąć decyzję.. no i padło na Ciri..
W związku z tym chciałabym zapytać, czy to nadal aktualne, ponieważ wyczytałam właśnie, że Ciri juz gdzies jedzie..:roll:
Państwo bardzo mili, oferują super warunki, domek z ogrodem. Swoją sunie traktuja jak członka rodziny.

Posted

No,no,no...jak nie było domków,to nie było,a jak są,to w nadmiarze...DIF,Przyjaciółko,mówiłam Ci,że DAMY RADĘ!!!Teraz to masz inny dylemat:KOMU DAĆ KRÓWECZKĘ???Bo rozerwać na dwie części to raczej się jej nie da...:eviltong:
Króweczko,psineczko,powiedz kochaneczko-do którego iść chcesz domeczku???:loveu:

Posted

[quote name='Ziutka']Anulka....żyjesz :diabloti:[/quote]

Padłam wczoraj ok. 20:33. Po tym jak o 17 sprzęt mi się zawiesił i nie mogłam go "odwiesić" :comp26:.

I teraz padłam po raz drugi, ale z wrażenia!!! I co ja mam zrobić? Muszę się skontaktować z domkami i wybrać. Chyba, że polecę w moje "miasto" i może znajdę kolejną krówkę. Lata jakaś taka...tylko starsza i chyba nie krówka a krówek.

Nadal nie wiem jakie warunki dla Krówci oferuje domek z Olsztyna....:roll:

Posted

[quote name='millka&max']Prawdopodobnie bede miala jak przyjechac po Ciri. Odezwe sie w niedziele i na emila odpowiem na wszytskie pytania :) pozdrawiam:)[/quote]

Napisałam maila!!! I czekam na odpowiedź :loveu: