Jump to content
Dogomania

Warszawa! Krówka 4 m-ce. Już w nowym domu!!! Problem-opinia prawnika potrzebna!!!!

Recommended Posts

• Replies 694
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maggiejan napisał(a):
Z maludą nadal nic? A Warszawa to przecież duże miasto, ilu ludzi tu mieszka, nikt nie chce małego pieska...? :shake:

Chciał ...wczoraj!
Odezwał się jakiś młody człowiek (prawie tak młody jak ja :evil_lol:)! Miał przedyskutować sprawę z rodziną i już się nie odezwał...:shake:. Zadzwoniłby chociaż i powiedział, że nie :angryy: a ja teraz siedzę przy telefonie nakarmiona bzdurną nadzieją, że jeszcze zadzwoni (to nie do Ciebie, moja Przyjaciółko :loveu::evil_lol:)....

Posted

DIF napisał(a):
Chciał ...wczoraj!
Odezwał się jakiś młody człowiek (prawie tak młody jak ja :evil_lol:)! Miał przedyskutować sprawę z rodziną i już się nie odezwał...:shake:. Zadzwoniłby chociaż i powiedział, że nie :angryy: a ja teraz siedzę przy telefonie nakarmiona bzdurną nadzieją, że jeszcze zadzwoni (to nie do Ciebie, moja Przyjaciółko :loveu::evil_lol:)....

Asertywności brak ludziom. Co za problem istotnie zadzwonić i powiedzieć że nie. Eeech. Rozumiem ciebie

Posted

Nie wiem dlaczego nie napisałam nic o szczepieniu ...już chyba naprawdę :stupid:

Wczoraj Krówcia została zaszczepiona na wirusy! Czyli została przeze mnie odrobaczona, zaszczepiona i ma już książeczkę zdrowia! Czyli "full wypas"!!!
Nic przy niej nie trzeba już robić.... tylko kochać :loveu::loveu::loveu:

:placz:Komu....komu .... bo idę do schronu !!!! :placz: