Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No niezle - SIlme bedzie nalezala widac do przecietnych jest starsza o 10 dni a wazy o 4 kilo mniej o wzroscie nie wspominajac... ALe i tak jest najukochansza :)

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tatsu ale twoja to przeciez sunia :), jest napewno sliczna i slodka, poza tym jak by wygladala z taka masa i wzrostem ? jak kaszalot albo kafar :D

usciski lapek, w Wawie sypnelo nieco bialym :)

Posted

Ojej, od czego tu zacząć? Może od powitania monika z brodnicy :D :D . Monika, napisz czy masz już swojego mamutka czy dopiero się przygotowywujesz? Jeżeli już masz swojego psiaka, to zaloguj się i daj innym zobaczyć Twojego psa.

Tatsu, niejadztwo u malamutów jest dosyć częstym przypadkiem i nie należy się nim przejmować. Wyobraź sobie, że moja Sunka jak miała cieczkę, to nawet nie chciała jeść kiełbasy!!!!????

Byłem przerażony, już chciałem jechać do weta ale wystarczył jeden telefon do mojej hodowczyni, która kazała mi się uspokoić i przestać robić histerie.

Pozdrawiam

Posted

Z soboty nici, ale w niedziela jest O.K :D .

Podaj miejsce i termin - dostosuję się.

Pozdrawiam

ps. Dopiero wczoraj odebrałem fotki - jest parę interesujących :wink:

Posted

:D proponuję ulicę Czyżewskiego - na tyłach Akademii Wychowania Fizycznego, obok klubu studencjiego Olimp.

Zwiedzimy pobliską ŚCIEŻKĘ ZDROWIA :D na której spędziłem z 10 lat swojego życia, trenując z gościem którego przezywali ZNIKAJĄCY PUNKT :-?

Posted

No to do zobaczenia, tylko proszę, nie spóźnij się zbyt dużo, ponieważ teraz robi się ciemno już koło 15.30 i nie będziemy zbyt dużo czasu.

Pozdrawiam

Posted

Hej!

Odnośnie Czarka to wiem ze jest bardzo zapracowany i nie ma czasu na pogaduchy na formu (wiem od Edyty, dzwonił do niej) . Podobno Fazzy ma sie świetnie , zabawy z jakimś psiaczkiem ma tyle ze nie chce mu sie wracac do domciu .

Jak widać zmieniłam emblemacik (Tyler 11 m-cy) na bardziej aktualny .

Pozdrawiam