Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja chciałbym powiedzieć bardzo ważną rzecz :D :D :D ŚNIEG!

ŚNIEG!ŚNIEG!ŚNIEG!ŚNIEG!ŚNIEG!ŚNIEG!ŚNIEG!ŚNIEG!ŚNIEG!ŚNIEG!ŚNIEG!ŚNIEG!ŚNIEG!ŚNIEG!ŚNIEG!

SPADŁ W WEEKEND ŚNIEG I SUNKA SZALEJE :D :D :D

Pozdrawiam

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wieczorem z soboty na niedziele w wawce tez spadl snieg. Conor oszalal, nigdy sie tak nie zachowywal, wytarzal sie w puszystym sniegu, zrobil sie przez to jasniejszy? i bardziej puchaty :) i strasznie mu sie ta biel na dworze podoba. Mnie podobaja sie reakcje ludzi na mojego malamutka, slyszalam juz kilka razy jak ktos mowil popatrz jaki zimowy pies :) hihihi

Posted

Dolphine napisała:

Mnie podobaja sie reakcje ludzi na mojego malamutka, slyszalam juz kilka razy jak ktos mowil popatrz jaki zimowy pies

U mnie to samo :D chyba zacznę spacerować po Sopockich alejkach w Niedzielne poranki - po raz pierwszy ludziska nie będą się czapiali że pies się męczy w tym klimacie :D

Posted

Hej!

Dolphine widzę nowe zdjęcie Conorka , czyżby było ich więcej ? :lol: . Jesli tak to czemu ja ich jeszcze nie mam na swojej skrzynce :cry:

Lakers prześlij zdjecia Sunki (jesli oczywiscie masz ) najbardziej aktualne .

Pozdrawiam

Posted

Mewa, a czy doszedł do Ciebie mój E-mail? Wysłałem z 10 zdjęć Sunki, co prawda najświeższe było z Sierpnia, ale innych nie mam.

W ten weekend, korzystając z zimowej pogody, mam zamiar porobić jej zimowe zdjęcia - mam nadzieję że śnieg się utrzyma.

Pozdrawiam

Posted

No w lesie to nie jest tak źle :-) z tym śniegiem.

Co do weekendu to jestem w Trójmieście i z przyjemnością wybiorę się z Tobą i Silme nad morze :-) - zgadamy się jeszcze co do terminu - może jakieś wspólne fotki?

Pozdrawiam

Posted

OK LAkers powiedz kiedy i gdzie (choc ja bym wolal lasek) w sopocie.

Zaznaczam ze niedziela miedzy 11:30 a 13:30 to mi troszke nie pasuje a jutro bede mial troszke kacorka ale spacer dobrze mi zrobi :)

Posted

Lakers zwany tym razem Gościem napisał:

Proponuję Sobotę o 11.00 przy ŁYSEJ GÓRZE w Sopocie (parking koło wyciągu) - przejdziemy się do lasu.

Będę miał czas do 13.00, a później to mam zajęcie i do tego robi się ciemno.

Jeżeli chodzi o Niedzielę, to może być każda godzina po 9.30.

Czekam na odpowiedź do 17.00.

Tatsu czekam dzisiaj na odpowiedź od Ciebie na FORUM.

Pozdrawiam

Posted
No tom sie spoznil - postaram sie byc jutro na 11... choc oj bedzie ciezko

Nic się nie martw - jak widać odczytałem wiadomość. Jak zdołasz to napisz co mam Tobie kupić na kaca :-)

Posted

Spacer był super, ale to nie Tatsu się spóźnił tylko ja 8)

Szlajaliśmy się najpierw po lesie w okolicach Łysej Góry, a później poszliśmy nad morze.

Mam z tego spotkania 36 zdjęć, tj. odbieram zdjęcia w Poniedziałek, więc jak Nat pozwoli mi umieścić parę fotek na swojej stronie, to "wkleje" je na FORUM.

Pozdrawiam

Posted

Lakers : a jak poszlo ze zdenerwowana pania ?

PS. No chcialem zaznaczyc ze dowiedzialem sie o psie stronie Sopotu - malamuty sa wpuszczane do kilku pubow :) Zycie staje sie prostsze :lol:

Posted

Tatsu napisał:

Lakers : a jak poszlo ze zdenerwowana pania ?

Pani nie była zdenerwowana ale zaskoczona moją nieobecnością.

Ja również byłem zdziwiony tym że nie było mnie tam gdzie powinienem być :D . Wszystko jednak skończyło się dobrze. W ciągu 10 minut zjawiłem się na miejscu spotkania i po prostu przedłużyłem zajęcia o półgodziny.

Posted

Lakers: Jak ci pasuje jutro ? Czekam na jakis plan. Co bym przy opkazji spaceru klisze mogl porzyczyc

PS. Mam pytanko czy moze wiesz czy do Wagoonu mozna z psiakami zawitac ?

Posted

Ze spotkania w ten weeken nici - mam szkołę i wyjątkowo zajęcia do późna :-(

Na spotkanie proponuję przyszły tydzień.

Pozdrawiam

ps.

PS. Mam pytanko czy moze wiesz czy do Wagoonu mozna z psiakami zawitac ?

Nic nie wiem na ten temat - nie znam miejsca

Posted

Randkowicze, hihihihi, za tydzien to was kobietki do roboty zagonia, bo to bedzie sobota przedswiateczna. Choinke kupowac, zakupy robic, karpika kchhhhhhh nozykiem..... dywany trzepac :D

Posted

Dokladnie Lakers :)

A jesli cos to niech sie siostra wykazuje do domu z krakowa wraca - niech sie wkupuje w laski :)

Te 3 czy 4 godzinki dla swojej kobiety (Silme) zawsze sie znajda :)

Posted

Boze a juz myslalem ze to prezent swiateczny, po czym jeszcze raz spojrzalem i okazalo sie ze to nie wiadomosc na priva tylko na forum :lol:

Witaj :)

Ciekaw jestem coz to sie kryje pod tym:

"ale uważaj jestem strasznym miłośnikiem tej rasy"

Mimo wszystko zapraszamy cie do dyskusji.

Moj ostatni problem to jak reagowac na stawianie sie suki. Tzn gdy ja wolam to na poczatku wogole nie chce sie ruszyc i dopiero po jakims czasie daje mi do zrozumienia wzrokiem "ok no juz niech ci bedzie przyjde" to rusza sie laskawie w moja strone.

W jaki sposob byc stanowczym bez karcenia ?