sacred PIRANHA Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 dane przeslalam smsem Mysiu... czekam zatem na info:):):) Quote
Mysia_ Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Niki-lidka nie dostałam sms-a :roll: Dzisiaj dzwoniła do mnie Pani z Wrocławia, która już miała shar-peia, też jest zainteresowana, co robimy? ;) Quote
Patikujek Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 No proszę albo nie ma nikogo albo nagle kilka domków:loveu: Quote
Mysia_ Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 sms-a już dostałam, potrzebuję jeszcze tylko jakis numer telefonu ;) Czekamy na caroolcię i PaulinęT, która z nich pojedzie do Pani, zobaczyć co i jak. W razie co mamy też domek z Wrocławia gdzie już był szar pei, ale tam też byśmy kogoś podesłali ;) Aha, Szarki juz po kastracji, wzystko OK., chociaż nie był zadowolony :roll: Pani wet okresla go na jakieś 5 latek. Quote
Patikujek Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 No to czekamy co powiedzą dziewczyny po odwiedzinach w domku Quote
PaulinaT Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 hej :-) Ja czekam w razie czego na info - czy i gdzie jechać. A Szarki śliczny jest bardzo :loveu: Quote
Donvitow Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 PaulinaT napisał(a):hej :-) Ja czekam w razie czego na info - czy i gdzie jechać. A Szarki śliczny jest bardzo :loveu: Cześć. I nie zaszkodził by kolejny w Poznaniu :lol: Quote
PaulinaT Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 cześć :p no pewnie że nie - im więcej zmarchów tym lepiej :lol: Quote
Patikujek Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 No to dawać dziewczynki adres i cioteczki zaraz się tym zajmą:) Quote
PaulinaT Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Rozmawiałam. Niestety TZ dziewczyny wyjechał i możemy się spotkać dopiero w następny weekend... :sad: Quote
Donvitow Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 :angryy:. Oj a my już wycieczkę planowaliśmy jak wszystko bedzie dobrze.:shake: Quote
Mysia_ Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 słuchajcie już kilka razy dzwoniła do mnie ta Pani z Wrocławia, miała shar-peia ostatnio musiała go uśpić, bo był już bardzo chory... Wygląda na to, że jest bardzo przejęta losami Szarkiego, była by na niego zdeydowana... Jak myślicie? W sumie im szybciej biedak znajdzie się w domku tym lepiej.... A tu byłby w sumie pewny dom. Quote
Asia_Klero Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Jestem za domkiem we wrocku tym bardziej ze pani bardzo chce i Mysia ma z nia kontakt:) Quote
sacred PIRANHA Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 hmm decyzja nalezy do Was...w kazdym razie poinformujcie pania Ewe... Quote
Mysia_ Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Nie lubię takich sytuacji :roll: Jak myslicie co robić? Mamy kogoś na dogo z Wrocka, który zna sie na szarpkach? Quote
Mysia_ Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Donvitow napisał(a):La Pegaza od bokserów. By sie nadała dzięki ;) w takim razie wysyłam PW z zapytaniem..... Quote
PaulinaT Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Ja myślę, że trzeba kuć żelazo póki gorące - jeśli domek we Wrocławiu byłbydobry to trzeba działać. Jeśli nie - w następny weekend robię kontrolę. Tak czy siak mogę taką kontrolę zrobić i o szarpkach (z Lalunią moją) poopowiadać. Mało to szarpejów? Quote
sacred PIRANHA Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 a moze Fąfla bysmy wyadoptowaly? domkow dla szarpejow nigdy za wiele...wiec wizyta przedadopcyjna w Poznaniu jak najbradziej aktualna...tylko powiadomcie pania EweL;) Quote
Mysia_ Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Dzwonił ktoś do tej Pani Ewy z Poznania? Chyba najlepiej PaulinaT, żeby powiedzieć Pani, że wizyta przedadopcyjna odbedzie się i jak przejdzie ją pozytywnie to będziemy szukać szarpka dla niej ;) A ja zadzwonią do Pani z Wrocławia ;) Quote
Donvitow Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 I co Mysia. Jak sprawdzisz domek i będzie jechał do wrocka daj znać. Może uda się spiąć z sarcią Ulaa do chrzanowa. Myślę że aż nie zakwalifikujesz domku wrocławskiego lepiej nie odzywać się do P w Poznaniu. Lepiej mieć rezerwę.;) Quote
PaulinaT Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ja jestem umówiona na weekend. Na razie niczego bym nie odwoływała. Pożyjemy-zobaczymy. Quote
Recommended Posts