Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sms-a już dostałam, potrzebuję jeszcze tylko jakis numer telefonu ;) Czekamy na caroolcię i PaulinęT, która z nich pojedzie do Pani, zobaczyć co i jak. W razie co mamy też domek z Wrocławia gdzie już był szar pei, ale tam też byśmy kogoś podesłali ;)

Aha, Szarki juz po kastracji, wzystko OK., chociaż nie był zadowolony :roll:
Pani wet okresla go na jakieś 5 latek.

Posted

PaulinaT napisał(a):
hej :-)
Ja czekam w razie czego na info - czy i gdzie jechać.

A Szarki śliczny jest bardzo :loveu:

Cześć. I nie zaszkodził by kolejny w Poznaniu :lol:

Posted

słuchajcie już kilka razy dzwoniła do mnie ta Pani z Wrocławia, miała shar-peia ostatnio musiała go uśpić, bo był już bardzo chory... Wygląda na to, że jest bardzo przejęta losami Szarkiego, była by na niego zdeydowana... Jak myślicie? W sumie im szybciej biedak znajdzie się w domku tym lepiej.... A tu byłby w sumie pewny dom.

Posted

Ja myślę, że trzeba kuć żelazo póki gorące - jeśli domek we Wrocławiu byłbydobry to trzeba działać.
Jeśli nie - w następny weekend robię kontrolę.
Tak czy siak mogę taką kontrolę zrobić i o szarpkach (z Lalunią moją) poopowiadać.
Mało to szarpejów?

Posted

Dzwonił ktoś do tej Pani Ewy z Poznania? Chyba najlepiej PaulinaT, żeby powiedzieć Pani, że wizyta przedadopcyjna odbedzie się i jak przejdzie ją pozytywnie to będziemy szukać szarpka dla niej ;)
A ja zadzwonią do Pani z Wrocławia ;)

Posted

I co Mysia. Jak sprawdzisz domek i będzie jechał do wrocka daj znać. Może uda się spiąć z sarcią Ulaa do chrzanowa. Myślę że aż nie zakwalifikujesz domku wrocławskiego lepiej nie odzywać się do P w Poznaniu. Lepiej mieć rezerwę.;)