Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przedchwilą rozmawiałam dośc długo z tymi ludźmi z Wrocławia, najpierw z Panią, potem z Panem ;) Jutro przyjadą do schroniska, pogadam z nimi osobiście, ale myślę, że są odpowiednimi opiekunami dla Szarkiego :cool3: Zobaczymy, dam Wam znać ;)

Posted

No i wczoraj Szarki pojechał do nowego domku :multi:
Myślę, że będzie miał tam bardzo dobrze ;) Może nawet jego Pani odwiedzi nas tutaj na dogo, bo własnie tu go wypatrzyła ;)

Posted

Gratuluuuuję :) :multi::multi::multi:

i mam prośbę - czy mozecie sie odezwać do osób, które były zainteresowane szarkim? czy w ogole jacyś chetni zostali?
w sprawie adopcji Fąfla :) to też zmarszczek chocaz na banerku tego nie widać :shake:

Posted

U psiaka wszystko w porządku, nowi własciciele są nim zachwyceni :cool3: Obiecane są mi fotki :multi: No i może w najbliższym czasie nowa Pani Szarkiego - teraz Gucia, tu się pojawi :razz:

• 2 weeks later...
Posted

U psiaka wszystko OK. ;) Troszkę powarkuje np. jak ktoś je, wczoraj był umowiony do szkoleniowca, mam nadzieje, że da się coś z tym zrobić ;)
Ogólnie jest grzeczny, uwielbia bawić się i przeciągać :evil_lol:
Mam kilka fotek, w tym z wypadu w góry :cool3:

Posted

:multi:
jakie fotki :multi:
wygląda jakby był szczęśliwy od zawsze a nie od paru tygodni
z tym szkoleniowcem - oni na ogół nie umieją zrozumieć pomarszczonej psychiki szarpków
oby nie zaproponował żadnych rozwiązań siłowych - przyniosą odwrotny skutek...

Posted

Z Szarpiem jak mówi Paulina i Karolina potwierdzi/ zrezygnowała po sześciu lekcjach/ nie ma mowy o szkoleniowcu i zbiorowym szkoleniu. Tylko psi bechawiorzysta i indywidualna praca właściciela pod jego okiem.
Nasi szkoleniowcy mogą tylko narobić kłopotów.

Posted

nieee noooo cudo :loveu:

powarkuje przy jedzeniu? :hmmmm: przejdzie mu jak zobaczy, ze nikt mu michy nie zabiera i jak sie ustali hierarchia w nowym "stadzie" :evil_lol: ale bechawiorysta moze wytłumaczyć właścicielom czego nie robić a co jest wskazane :)

Posted

Pani może mu grzebać w jego misce, on warczał jak ona jadła :roll:;)
Dzisiaj Pani Renata do mnie zadzwoniła, że widziała fotki na Dogo (sama nie może pisać, chociaż jest zarejestrowana, wie ktoś dlaczego?:roll:).
Szarki (a raczej GUTEK) będzie uczył się tez podstawowych komend, ale wszystko metodą pozytywnych wzmiocnień, czyli nagródki, itd. ;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
Pani może mu grzebać w jego misce, on warczał jak ona jadła :roll:;)
Dzisiaj Pani Renata do mnie zadzwoniła, że widziała fotki na Dogo (sama nie może pisać, chociaż jest zarejestrowana, wie ktoś dlaczego?:roll:).
Szarki (a raczej GUTEK) będzie uczył się tez podstawowych komend, ale wszystko metodą pozytywnych wzmiocnień, czyli nagródki, itd. ;)

Super.
i negatywnego wytłumiania ?

Sam bym warczał jak by "wstrętna" mi nie dała swojej kanapki/ wiadomo że wyżebrane lepsze/:evil_lol: