Mysia_ Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 OK. ;) Jak będe wiedziała coś więcej to dam znać ;) Quote
Mysia_ Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Przedchwilą rozmawiałam dośc długo z tymi ludźmi z Wrocławia, najpierw z Panią, potem z Panem ;) Jutro przyjadą do schroniska, pogadam z nimi osobiście, ale myślę, że są odpowiednimi opiekunami dla Szarkiego :cool3: Zobaczymy, dam Wam znać ;) Quote
Asia_Klero Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Cos czuje,ze jutro bedzie dobry dzien!:)Po Tarusie tez maja przyjechac:D Quote
Mysia_ Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 No i wczoraj Szarki pojechał do nowego domku :multi: Myślę, że będzie miał tam bardzo dobrze ;) Może nawet jego Pani odwiedzi nas tutaj na dogo, bo własnie tu go wypatrzyła ;) Quote
margo001 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Super wiadomość z rana :multi::multi::multi::multi: Czekamy na wieści z nowego domku :loveu: Quote
rufusowa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Gratuluuuuję :) :multi::multi::multi: i mam prośbę - czy mozecie sie odezwać do osób, które były zainteresowane szarkim? czy w ogole jacyś chetni zostali? w sprawie adopcji Fąfla :) to też zmarszczek chocaz na banerku tego nie widać :shake: Quote
Donvitow Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Super wiadomość. Gratulacje. Czekamy na info.:multi: Quote
PaulinaT Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 bardzo się cieszę :multi: rufusowa - ja zobaczę co z tymi ludźmi w Poznaniu ;-) Quote
Mysia_ Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='PaulinaT']rufusowa - ja zobaczę co z tymi ludźmi w Poznaniu ;-)[/quote] oby i Fąflowi się udało :cool3: Quote
Patikujek Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 A ja czekam na wieści z nowego domu Sharkiego:) Quote
Mysia_ Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 U psiaka wszystko w porządku, nowi własciciele są nim zachwyceni :cool3: Obiecane są mi fotki :multi: No i może w najbliższym czasie nowa Pani Szarkiego - teraz Gucia, tu się pojawi :razz: Quote
Asia_Klero Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 oo:D:DSuper!!:):)Baaardzo sie ciesze i czekam na wiesci i foty:) Quote
rufusowa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='PaulinaT']bardzo się cieszę :multi: rufusowa - ja zobaczę co z tymi ludźmi w Poznaniu ;-) ooo bardzo będę wdzięczna! :multi: a przy okazji podaję linka do aukcji cegiełkowej na rzecz Fąfelka :loveu: http://allegro.pl/item337871267_shar_pei_fafel_wymaga_leczenia_uratuj_go_.html Quote
Mysia_ Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 U psiaka wszystko OK. ;) Troszkę powarkuje np. jak ktoś je, wczoraj był umowiony do szkoleniowca, mam nadzieje, że da się coś z tym zrobić ;) Ogólnie jest grzeczny, uwielbia bawić się i przeciągać :evil_lol: Mam kilka fotek, w tym z wypadu w góry :cool3: Quote
PaulinaT Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 :multi: jakie fotki :multi: wygląda jakby był szczęśliwy od zawsze a nie od paru tygodni z tym szkoleniowcem - oni na ogół nie umieją zrozumieć pomarszczonej psychiki szarpków oby nie zaproponował żadnych rozwiązań siłowych - przyniosą odwrotny skutek... Quote
Donvitow Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Z Szarpiem jak mówi Paulina i Karolina potwierdzi/ zrezygnowała po sześciu lekcjach/ nie ma mowy o szkoleniowcu i zbiorowym szkoleniu. Tylko psi bechawiorzysta i indywidualna praca właściciela pod jego okiem. Nasi szkoleniowcy mogą tylko narobić kłopotów. Quote
Mysia_ Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 z tego co pamiętam to ma być to raczej pomoc behawiorystyczna, no zobaczymy co wymyśli ;) Quote
PaulinaT Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Mysia_ napisał(a):z tego co pamiętam to ma być to raczej pomoc behawiorystyczna, no zobaczymy co wymyśli ;) :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Patikujek Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 OOO proszę jak się chłopak ma fajowo:loveu: Oby więcej takich udanych adopcji Quote
rufusowa Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 nieee noooo cudo :loveu: powarkuje przy jedzeniu? :hmmmm: przejdzie mu jak zobaczy, ze nikt mu michy nie zabiera i jak sie ustali hierarchia w nowym "stadzie" :evil_lol: ale bechawiorysta moze wytłumaczyć właścicielom czego nie robić a co jest wskazane :) Quote
Asia_Klero Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Ślicznie teraz wyglada:DBez porownania ze schroniskowym Szarkim:) Quote
Mysia_ Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Pani może mu grzebać w jego misce, on warczał jak ona jadła :roll:;) Dzisiaj Pani Renata do mnie zadzwoniła, że widziała fotki na Dogo (sama nie może pisać, chociaż jest zarejestrowana, wie ktoś dlaczego?:roll:). Szarki (a raczej GUTEK) będzie uczył się tez podstawowych komend, ale wszystko metodą pozytywnych wzmiocnień, czyli nagródki, itd. ;) Quote
Donvitow Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Mysia_ napisał(a):Pani może mu grzebać w jego misce, on warczał jak ona jadła :roll:;) Dzisiaj Pani Renata do mnie zadzwoniła, że widziała fotki na Dogo (sama nie może pisać, chociaż jest zarejestrowana, wie ktoś dlaczego?:roll:). Szarki (a raczej GUTEK) będzie uczył się tez podstawowych komend, ale wszystko metodą pozytywnych wzmiocnień, czyli nagródki, itd. ;) Super. i negatywnego wytłumiania ? Sam bym warczał jak by "wstrętna" mi nie dała swojej kanapki/ wiadomo że wyżebrane lepsze/:evil_lol: Quote
Recommended Posts