Matisse Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Ooo stanę się nową gwiazdą waszej niespodzianki? Jak fajnie :angel: XXL po każdej ilości trzeba :wink: Quote
staff-ka Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Co tam Kochani powymyslaliscie - bo mnie troche niebylo (przynajmniej tu :( ) , widze jakies nowe ZAMIARY i REGULAMINY imprez bullowatych :wink: :drinking: tufi wierszyk jest BEZBLĘDNY :D :D ,siee kobito "marynujesz" :wink: Quote
tufi Posted June 21, 2004 Author Posted June 21, 2004 Ja jusz umarynowana jezdem - przez ta piekielna pogode :-? Tak wlasnie se cos kombinuje...nie wiem tylko, czy zadreczac Was moja "tfurczoscia"? :evilbat: Quote
tunio Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Tak przegladam te wyniki i narzuca mi sie wciaz mysl,ze amstaffy zdominowaly "Goldy" a staffiki "Kaski" :lol: :lol: :lol: Przynajmniej na owej bulliadzie :wink: Staff-ka tak sie roznisz na tych fotach od bytomskiej wystawy,ze Cie praktycznie nie poznalam :o Musialam po okulary poleciec :wink: BTW.czekam na bulle-zule :lol: Quote
tufi Posted June 21, 2004 Author Posted June 21, 2004 BTW.czekam na bulle-zule :lol: Mowisz - masz http://www.klubterieratypubull.hg.pl/bull-04-konk/wyniki-bt-04.html :D Quote
tufi Posted June 21, 2004 Author Posted June 21, 2004 No i oczywiscie - bulle mini http://www.klubterieratypubull.hg.pl/bull-04-konk/wyniki-bt-min-04.html Quote
tunio Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 BTW.czekam na bulle-zule :lol: Mowisz - masz http://www.klubterieratypubull.hg.pl/bull-04-konk/wyniki-bt-04.html :D :modla: :lol: BTW.a czemu sucza z DT z ocena BDB zeszla ? (mlodziez) Jesli ktos wyjasnial to widac mi umknelo :oops: Quote
tufi Posted June 21, 2004 Author Posted June 21, 2004 Nikt nie wyjasnial - i nie wiem, czy ktos wie 8) W Lesznie ta suczka wygrala... Quote
XXL Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 XXL po każdej ilości trzeba :wink: nom chyba ze tak to az tyle trenowac nie musz :D :lol: Quote
Sajko Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Będziemy w Szamotułach we wrześniu :lol: :D 8) na stronie klubu pojawiło się info, że będzie klasa baby więc będziemy :lol: Quote
tufi Posted June 23, 2004 Author Posted June 23, 2004 Będziemy w Szamotułach we wrześniu :lol: :D 8) na stronie klubu pojawiło się info, że będzie klasa baby więc będziemy :lol: :klacz: :angel: :multi: :B-fly: Czyli = bardzo sie ciesze :D Quote
speed Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Oglądałem zdjęcia z bulliady i z przykrością stwierdzam,że wózek i "tor" do pullingu to kompromitacja na całego.Ja bym sie wstydził coś takiego pokazać na poniekąd uznanej imprezie.Tutaj polecam organizatorom odwiedzenie zawodów typu "powerdogs" i zobaczenie jak to ma wygladać,albo nie brać sie za to wcale. Pozdrawiam Quote
staff-ka Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Staff-ka tak sie roznisz na tych fotach od bytomskiej wystawy,ze Cie praktycznie nie poznalam :o Musialam po okulary poleciec :wink: :o :lol: :lol: carragan przecież MASKI NIE ZMIENIALAM :wink: Quote
tunio Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Staff-ka tak sie roznisz na tych fotach od bytomskiej wystawy,ze Cie praktycznie nie poznalam :o Musialam po okulary poleciec :wink: :o :lol: :lol: carragan przecież MASKI NIE ZMIENIALAM :wink: a jednak :lol: :lol: :lol: Quote
CHI Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 A ja nie mam samochodu i nas tam nie było :cry: Ale w przyszłym roku muszę mieć i pojedziemy Pozdrawiam CHI Quote
lapis Posted June 26, 2004 Posted June 26, 2004 Jestem nieutulona w żalu, że nas tam nie było. :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: A zwycięskim psom i właścicielom - :laola: Quote
Rafalski Posted June 27, 2004 Posted June 27, 2004 Mnie tam wprawdzie nie bylo ale moja sunia troche powalczyla.Za co jeszcze raz wielkie dzieki dla Kasi-Staffka. :angel: Quote
Recommended Posts