Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co tam Kochani powymyslaliscie - bo mnie troche niebylo (przynajmniej tu :( ) , widze jakies nowe ZAMIARY i REGULAMINY imprez bullowatych :wink: :drinking:

tufi wierszyk jest BEZBLĘDNY :D :D ,siee kobito "marynujesz" :wink:

Posted

Ja jusz umarynowana jezdem - przez ta piekielna pogode :-?

Tak wlasnie se cos kombinuje...nie wiem tylko, czy zadreczac Was moja "tfurczoscia"? :evilbat:

Posted

Tak przegladam te wyniki i narzuca mi sie wciaz mysl,ze amstaffy zdominowaly "Goldy" a staffiki "Kaski" :lol: :lol: :lol:

Przynajmniej na owej bulliadzie :wink:

Staff-ka tak sie roznisz na tych fotach od bytomskiej wystawy,ze Cie praktycznie nie poznalam :o Musialam po okulary poleciec :wink:

BTW.czekam na bulle-zule :lol:

Posted
Będziemy w Szamotułach we wrześniu :lol: :D 8) na stronie klubu pojawiło się info, że będzie klasa baby więc będziemy :lol:

:klacz: :angel: :multi: :B-fly:

Czyli = bardzo sie ciesze :D

Posted

Oglądałem zdjęcia z bulliady i z przykrością stwierdzam,że wózek i "tor" do pullingu to kompromitacja na całego.Ja bym sie wstydził coś takiego pokazać na poniekąd uznanej imprezie.Tutaj polecam organizatorom odwiedzenie zawodów typu "powerdogs" i zobaczenie jak to ma wygladać,albo nie brać sie za to wcale.

Pozdrawiam

Posted
Staff-ka tak sie roznisz na tych fotach od bytomskiej wystawy,ze Cie praktycznie nie poznalam :o Musialam po okulary poleciec :wink:

:o :lol: :lol: carragan przecież MASKI NIE ZMIENIALAM :wink:

Posted

:o :lol: :lol: carragan przecież MASKI NIE ZMIENIALAM :wink:

a jednak :lol: :lol: :lol: