Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chętnie bym przyjechała (Gosia09 z Emi by mnie na pewno zabrały) ale nie zostawię mojego szczeniaczka w domku, a to nie bulek więc nie wezmę ze sobą. Cóż Gosia będzie musiała mi opowiedzieć jak było i wy oczywiście

Posted

tufi - my bedziemy w komplecie i nawet nadprogramowo :D

Nocleg juz mamy zarezerwowany w Ośrodku Niezamysl :)

To w takim razie widzimy sie na BULLIADZIE i tam coś :drinking: :drinking: - posmakujemy :wink: :angel:

Posted

hurra :)

Ja napisalam maila do organizatorow i byc moze z moja blondyna damy pokaz obedience - czekam tylko na jakakolwiek odpowiedz :)

Ale i tak ja wezme - ksiazeczka zdrowia + zaswiadczenie o szczepieniu chyba wystarczy? Mysle tu o tej imprezie, bo na wystawie bede miala inna robote :D Fotografowanie :)

Posted

No to dostalam potwierdzenie - Bercia i ja damy krotki pokaz klasy zerowej obedience :D Zaczynamy ostre treningi, co jej sie bardzo przyda, gdyz zaczyna wpadac w urojona ciaze.

Juz zaczynam miec treme :roll:

Posted

my tez chcielibysmy sie wybrać (2 osoby) i szukamy transportu z katowic.

poza tym myslelismy o wynajeciu domku. czy ktos by sie dołączył aby było taniej???

ps

matisse sie waha :wink: marudzi ze nie warto ze mało psów bedzie ze kumoterstwo :wink: czy ktoś ją (i mnie) przekona że jest inaczej?

Posted

Horacy - z tego, co mi poznanscy bulloholicy donosza, to domek dla Was jest zarezerwowany i to dla kilku osob, wiec juz koszty macie obnizone :)

Matisse juz sie nie waha - wytlumaczylam jej na gg :D

A tak serio - warto zobaczyc cos takiego na wlasne oczy i wtedy ocenic, czy bylo kumoterstwo itd itp.

Bedziecie mogli poznac Staff-ke i jej wspaniale psy, zobaczyc moja porazke podczas wystepu z Beri :wink: , a i innych atrakcji na pewno nie zabraknie :)

Posted
Horacy - z tego, co mi poznanscy bulloholicy donosza, to domek dla Was jest zarezerwowany i to dla kilku osob, wiec juz koszty macie obnizone

szukamy jeszcze kogos do pokoju :drinking:

:lol: mamy 4 osobowy pokój wiec jak jeszcze jakies duszyczki sie znajdą a to juz bedzie super tanio

oszczedność w tej kwestii jest dobra bo nadwyżke mozna przeznaczyc na inne cele :drinking:

musimy przekonac matisse :beerchug:

i nadal szukamy transportu

poza tym uważam ze w takim domku moze sie zmieścic wiecej niz przewiduje plan przeciez nie mówcie mi ze bedzie każdy spał grzecznie w swoim łózku :haha:

a jak jeszcze słysze ze bedzie ognisko hoho

akuurat 8)

Posted
Bedziecie mogli poznac Staff-ke

No wlasnie - i wtedy przekonacie sie czy "TAKI DIABEL STRASZNY JAK GO MALUJĄ " :wink: :evilbat: :angel:

Mi bedzie bardzo milo poznac wszystkich :D

No to Do zobaczyska :drinking: :drinking:

Posted

Moi Drodzy - sa pewne problemy. Oto, co dzis przeczytalam w mailu od organizatorow bulliady:

Niestety nie wiadomo, czy bulliada dojdzie do skutku, bo jest za mało zgłoszeń jak na razie. Okaże sie po 25-26 maja.

Zglaszajcie swoje psy, bo jak inaczej sie spotkamy?

Termin przyjmowania zgloszen przedluzono do 25 V - macie jeszcze kilka dni.

Posted

My będziemy, już dawno zgłosiliśmy Małą....

Tylko dobrze by było jakby odezwał sięktoś kto ma wolne miejsce w samochodzie ;-) na trasie Warszawa - Zaniemyśl

pozdrawiamy

Posted

Bulliada sie odbedzie!!! :D Dostalam dzis maila z taka informacja :)

Niestety chyba z Bercia nie wystapie, bo mi choruje od tygodnia i nie mam nawet ochoty zmuszac jej do cwiczen...

Posted

To moze gdzies wybrancom pokaze z boku ;)

Zobacze jeszcze - jesli sie jej poprawi, to postaram sie z nia troche popracowac - ale do niczego nie bede jej zmuszac. Poza tym klasa zerowa to podstawowe komendy, wiec nie wiem, czy to bedzie az tak atrakcyjne dla widzow... Pozyjemy, zobaczymy :D