Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nadmiernie ospała to ona zdecydowanie nie jest, ona wcale ospała nie jest ;) Ani markotna, ani osłabiona. Na spacerach chce biegać, w domu cieszy pyska, skacze. Apetyt dopisuje. Brzuszek wygląda ładnie, sunia przestała się nim interesować, w tej chwili jest bez kołnierza.
Czysta, cicha, grzeczna, a na całe dnie sama zostaje.

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czyli "tylko" jej domek potrzebny...

Oby w końcu się znalazł !!!!
To piękna i bardzo grzeczna dziewczynka !!!!

Cicha, co jest dużym plusem w domu. Czysta, co jest podstawą zamieszkiwania z ludźmi.
Nie wiem, co by jeszcze można było sobie życzyć...

Posted

Dziewczynki wygladaja razem super :)

Pewnie to temu zdjęciu zawdzieęczam zainteresowanie Samantą.
Bardzo fajny mail, później telefon. Dom z ogrodem.
Podczas rozmowy zapytałam gdzie bedzie spała .
odpowiedź w ganku. W domu nie bo sa małe dzieci.
Powiedzialam że chce znaleźć miejsce gdzie Samanta bedzie mogła wchodzić do domu i w nim spać.
Dowiedziałam sie że powinna zmień allegro i napisać że szukam dla niej zamku z łożem i że jestem nie poważna.

Niepoważna Beka całkiem poważnie szuka domu Samancie, bardzo miłej suni.

Posted

przesłałam Ci maila od tej osoby, bo teraz napisała na "pytanie do sprzedającego" i poszło do mnie; ciekawiło mnie o co chodzi, bo rzeczywiście w sumie to brzmi rozsądnie, co tam pisze. Ale jeśli pokoje nie, bo dzieci, to w jej wypadku bez sensu, Ona chce być z ludźmi, a dzieci to wg niej tez ludzie (ja miewam odmienne zdanie)

ale spanie na łózku, to jej by pewnie było za ciepło ;) u mnie sypia głównie w łazience na kafelkach, ale nie mysl, że ja ją zamykam w łazience ;)

Posted

To ta sama pani.
Stwierdziła że nie domu szukam Samancie tylko pałacu....

Samantka wredota jak przyszłam po nia to z wielkim entuzjazmen przywitała Morisową (bo weszłyśmy razem).
Co z oczy to z serca...
Sunia już na działce ucieszyła sie że starych katów, ale bardzo była smutna jak ja zostawiłam. Koniecznie chciała iść ze mną :(

Samanta znajde Ci dom, obiecuję.

Posted

beka napisał(a):
Samantka wredota jak przyszłam po nia to z wielkim entuzjazmen przywitała Morisową (bo weszłyśmy razem).

Samanta mądra jest i zna się na ludziach :evil_lol:

Posted

Hej,

Może będę miała dom dla Samanty.

Wyadoptowałam właśnie Porto.
Zgłosiły się 2 fajne domy. Wybrałam ten w Aninie, bo zależało mi żeby Portek jeszcze przed długim weekendem poszedł do domku. Opiekunowie tymczasowi wyjeżdżali. Poza tym ludzie zakochali się w nim od pierwszego wejrzenia i nie mogli się doczekać psiaka.

Tak więc mam jeden wolny dom z ogrodem w Piasecznie. Psiak mieszkałby w domu i wychodził by sobie do ogrodu.
Ludzie chcą konkretnie ONka, mają zadzwonić do mnie po długim weekendzie. Mogę zaproponować im Samantę.
Prześlę im jej zdjęcie, jeśli się zdecydują skontaktuję ich z Beką albo Morisową.
Mogłybyście sprawdzić, czy proponowane warunki wam odpowiadają.

To podobno bardzo fajni ludzie.

Co wy na to?

Tylko wyślijcie mi na priv wasze telefony w razie czegoś.

Ini

Posted

zapowiada sie super.Tym bardziej że Samanta własnie potrzebuje domku w którym bedzie grzała dupke a ogródek do tego jak znalazł na spacerki.

Mowisz ze jeszcze Piaseczno to przecie Becia to na piechote do Samanty w odwiedziny by chodziła:evil_lol:

Posted

dzis byłyśmy na zdjeciu szwów.
Była bardzo grzeczna. Dała sie położyć, pokazął brzusio.
Kochana przytulanka. Tylko to ciągnie na smyczy......

Posted

Dziś był spacer z kolczatką. Nie było żle . Oprócz pierwszych kilku minut. Juz jak się zorientowała że wychodzimy to szął radości. Po kilku minutach uspokoiła sie i szła juz ładnie.
Dalej czeka na kochających właścicieli.

Posted

Beka usiłowałam się do Ciebie dodzwonić ale nie dało rady. Kochane kobitki powiedzcie mi jaki jest stosunek Samanty do dzieci,zwłaszcza bardzo małych:roll:.
To,że sunia jest piękna to nie ulega żadnej wątpliwości. Znajdzie domek.

Posted

a jakie to bardzo małe?
ja mam chłopaczka w wieku lat 5 i pół. Samamta u koleżanki umyła jej siostrzenice w podobnym wieku...
Jeśli nie odbierałam trelefonu to pewnie nie mogłam.
Spróbuj jeszcze raz :)

Posted

Morisowa dostała zapytanie o Samantę.
Jak Wam sie podoba???

Witam
Jestem zainteresowany nabyciem psa przedstawionego na zdjęciu. Mam tylko jedno pytanie, czy mogę otrzymać potwierdzenie od lekarza, że psychika psa nie jest delikatnie mówiąc uszkodzona? Moje pytanie jest skierowane w trosce o dzieci

Guest monia3a
Posted

Nie wierzę, że tak piekna sunia jeszcze szuka domu :-o

Posted

Odnalazłam wątek mojej ulubionej koleżanki Samanty .
Strasznie długo bidula szuka domku a to taka cudowna sunia.

Wiecie co to pytanie tego Pana moze jest źle sformuowane ale nie jest wcale takie głupie , zwazywszy , ze pewnie ostatnio naczytał sie i nasłuchał o strasznie złych psach.

Posted

beka napisał(a):
Dziś był spacer z kolczatką. Nie było żle . Oprócz pierwszych kilku minut. Juz jak się zorientowała że wychodzimy to szął radości. Po kilku minutach uspokoiła sie i szła juz ładnie.
Dalej czeka na kochających właścicieli.

Moje psiska na kolczatce to "chodzące aniołki"
Czy wznawiamy ogłoszenia? :roll:

Posted

Chyba nie trzeba będzie, ale tfu, tfu, tfu...;) Zrobię wizytę przedadopcyjną, bo chętni mieszkają dwa domki dalej (gdyby nie drzewa, to moglibyśmy sobie w okna zaglądać:eviltong:) i spodziewam się rychłego zobaczenia małej damy na żywo!

Trzymajcie kciuki, żeby wszystko poszło w miarę gładko! Mamy z beką leciutkie wątpliwości, ale mam nadzieję, że pod moim skromnym okiem :oops:wszystko się uda zażegnać;)