beka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Nazwałam ja Samanta. Jest piekna suczka w typie donka. Dobrze zbudowana (nawet za dobrze), bardzo przyjazna, kochana , młoda. Ząbki biała z lekkim nalotem, moze mieć ok 3-4 lat. Brdzo chce wyjśc z działki gdzie teraz pomieszkuje i nie chce soać w budzie:(, pewnie nigdy w niej nie mieszkała. Ma pare dredów ale jest raczej zadbana. Trafila do mnie Katowic gdzie przejazdem była koleżanka i postanowiła odwiedzic katowicki schron. Ona juz wychodzila a sunia wchodziła - odłowiona. Ponieważ byli swiadkowie wyrzucenia psa z samochodu, i pojrzewano ze to własciciele pozbyli sie psa sunia została wydana bez kwarantanny. Samanta szuka domu. Umowa i sterylka obowiązkowo. Quote
maciaszek Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 A czy koleżanka zostawiła namiary na siebie/Ciebie w schronie, w razie czego (gdyby zgłosił się jednak właściciel)? Quote
beka Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Myślę że raczej nie :( Ale prosze poparzt na lokalne ogłoszenia w prasie czy na necie. Może ktos jej szuka.. Quote
*Gajowa* Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Poznałam Samantę... to bardzo miła, przyjazna sunia. Przydałaby sie więcej zdjęć do ogłoszeń. Quote
przyjaciel_koni Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 No to masz pięknotkę !!!!! Uwielbiam takie psiaki - zwłaszcza sunie !!!!! Rozumiem, że robimy wszystko kolejno - allegro, ogłoszenia itp. ? Ale może wcześniej Ktoś z Dogo zechce taką dziewczynę ???? Albo zna Kogoś, kto zechce mieć taką psia piękność ??? Samanta oczekuje propozycji !!!! Wyłącznie świetnych !!!! Quote
Dorothy Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 przecudna. Po prostu szok. Jakie moze miec wady ze zasluzyla na wylotke z samochodu? Jest agresywna? Quote
beka Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 A skąd , nawet Kajtek bez jajtek ja ustawia. I do ludzi miła... Jutro porobie nowe zdjęcia bo dzis znów doba mi się skurczyła... Quote
Peter Beny Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Jeju jakie cudo :loveu::loveu::loveu: Nie rozumiem ludzi :placz::placz: Quote
przyjaciel_koni Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Jak by tu... Peter - nie Ty jeden.... Pilnie dobry domek dla panienki !!!!! (Już powinna być kolejka...) Quote
beka Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Gdzie ta kolejka hmm??? Byłayśmy na spacerze. Jak zobaczyła smycz był istny taniec radosci, skakała biegała. Na smyczy ciągnie jak parowóz, pózniej sie zmęczyął i szła juz ok... Ona jesta taka kochana i biedulka leży całay dzięn pod bramą :( Panienka się prezentuje Quote
Dorothy Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 dlaczego pod brama? beka czytalam ze ocwczarek polamaniec wyleczony od wetki do Ciebie jedzie/ Znaczy bedziesz miala kumpla dla niej? Quote
beka Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Właśnie się zorientowałam że wkleiłam zdjęcie Bony a nie Samanty.. Ona leży pod brama bo koniecznie chce wyjśc.. Chyba teskni choć jak przyjadę to widać że się cieszy.. A kumpla póki co ma - Kajtka. Jak Kajtek pojedzie do Morisowej to przyjedzie Coffiii... Samanta Kajtek Quote
maciaszek Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 A czy Samanta ma już porobione jakieś ogłoszenia? Przede wszystkim Allegro. Nie wierzę, że tak piękny pies nie znajdzie szybko domu... Quote
beka Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Nie robiłam jeszcze ogłoszeń, na razie w ogłaszam wśród "swoich". To że dom znajdzie to wiem, ale trzeba ja jeszcze ciachnąc... Nie wiem czy to widać ale Samanta ma raczej rubensowskie kształty :) Quote
przyjaciel_koni Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Co tam kształty... Dojdzie do normy. Za to pyszczusio ma piękne jak "moja" Shillunia... Takie uśmiechnięte !!!! I jak Shilla przechyla główkę patrząc w aparat !!!! Leży pod bramą, bo preferuje towarzystwo ludzi... Czeka biedactwo... Towarzystwo psa nie rekompensuje straty... Quote
anouk92 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ciotka lepiej sprawdz czy te kształty nie są spowodowane ciążą:shake: Quote
przyjaciel_koni Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 anouk92 napisał(a):Ciotka lepiej sprawdz czy te kształty nie są spowodowane ciążą:shake: Wiesz - nie przyszło mi to do głowy... A to rozsądne... Chyba jednak Beka by coś na ten temat napisała... (tak myślę...) Quote
*Gajowa* Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ja też pomyślałam tak jak anouk92... może to było powodem pozbycia się suni :loveu:. Quote
beka Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Rentgena e oczach nie mam ;) ale koleżanka którą przywiozła mówiła że nie... Za to napewno rodziła wcześniej.. Quote
maciaszek Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 beka napisał(a):ale koleżanka którą przywiozła mówiła że nie...A skąd ona to wie? Może warto się przejść do weta i sprawdzić, żebyś się nie zdziwiła pewnego pięknego dnia... :eviltong:. Quote
beka Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Przyszła pani wet, mam nadziej że wie co mówi... Quote
przyjaciel_koni Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Mnie się coś dzieje z netem od wczoraj, czy to nie tylko mnie ? Sporadycznie mi się dogo otwiera... Sunia poszukuje !!!! Wyłącznie dobrego domu !!! Quote
Recommended Posts