Gośka Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Raczej z braku towarzystwa innych dzieci robi to co psy:evil_lol: Quote
Oleniek Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Super zdjęcia z jabłuszkiem też tu daj:loveu: Quote
Gośka Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Żeby mnie admin nie prześwięcił za powielanie, bo nie wiem czy wolno No to tak od początku historia jabłka;) a tak zostaje potraktowana Mafina za zainteresowanie jabłkiem;) Quote
Joanna G Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Hehehhee i to jest zdrowe podejście do dziecka , piesio i ala , super Gosiu. Bo często się spotykam z powalonymi babami ,co to nawet pieska dotknąc nie pozwola ,bo to pies :angryy: i pewnie dziecko zaraz wszystkimi chorobami świata zarażą . Oj ,że ja nie mam takiego dziecka do zdjęć ,chyba że Erniego namówię na sesję z pudliszonami :) Quote
IraKa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Dawno, dawno temu odbywało się profilaktyczne :crazyeye: duszenie psa : A poniżej jesienny spacer dziecięco-pudlowy gdzie towarzystwo dogaduje się już bez problemu;) (fotki średniej jakości ale kilka psów i latające dziecko to gromada trudna do ogarnięcia:razz: ) : Quote
Gośka Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Joanna G napisał(a):Oj ,że ja nie mam takiego dziecka do zdjęć ,chyba że Erniego namówię na sesję z pudliszonami :) Asia chyba jeszcze nic straconego:cool3: Erni to co najwyżej jak moje chłopaki - pudel i nastolatek czy tam młodzież;) Chociaż powiem ci że czasami to chyba ciekawsze niż dziecko, taki nastolatek z pudlem a nie ze stafordem, przynajmniej w naszym województwie:roll: Quote
Gośka Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 IraKa napisał(a):Dawno, dawno temu odbywało się profilaktyczne :crazyeye: duszenie psa : http://lh4.ggpht.com/_pvhRnTqGYFg/SSW-43hDd5I/AAAAAAAAEC8/4wU2JMtSmrY/s512/My%20son%20Filip%20and%20Marschall.jpg :lol::lol::lol::lol::lol: Nie no fotka bomba!!!! Quote
Oleniek Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 A ten język:eviltong: a swoją drogą co to za pieski? czyje? No i czyj przystojniaczek? Quote
Recommended Posts