Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tu zabawa polega na "smyraniu" Belki nóżkami, ona łapie za paluszki a Matuś się śmieje - z jednej strony się trochę boi ząbków z drugiej lubi się bać

tu był skok na Belkę, ale zgrabnie uskoczyła i udaje że się nic nie stało

tu się Belka zastanawia "dać mu piłkę? czy niech się nieco ze mną poszarpie? eee dam!

Posted

taaak
aj te loczki, że też nie po mamusi:lol:

A propos Gośiu Twój pudliszon widzę lubi okna? Moja pierwsza sunia też, a Belka owszem ale jak będę stała obok.

a w ogóle dochodzę do wniosku że dzieciom (takim malutkim) i psom wspólna zabawa nie zawsze wychodzi, ale brojenie zawsze

Posted

Ja wiem, ze to topik o pudlach, ale nie moglam sie powstrzymac.
Kuba wszystko do paszczy bierze, a ze najlepiej smakuje zakazany owoc, a mama pilnuje kwiatkow jak goopia, dziecko znalazlo sobie obiekt zastepczy:

:evil_lol:

Posted

[quote name='PATIszon']Ja wiem, ze to topik o pudlach, ale nie moglam sie powstrzymac.
Kuba wszystko do paszczy bierze, a ze najlepiej smakuje zakazany owoc, a mama pilnuje kwiatkow jak goopia, dziecko znalazlo sobie obiekt zastepczy:
quote]

O jakie biedne dziecko! Matka gryzaczków żałuję :megagrin: ahahahahahaha
Cudne zdjęcie :lol:

Posted

Coś nam temat upada.
Miałam cyknąć Bilowi takie śliczne wystrzyżone, uczesane, ale niestety nie dało się. Ala wisiała na mnie, zasmarkana i zaryczana i natychmiast kazała sobie oddać Bilusia. Potem wyszłam z nim na spacer, a że marzec i zbliżające się święta wielkanocne to i burza śnieżna nas złapała:lol: Więc bez sensu było go suszyć, poleciał od razu do wanny żeby mu olej nałożyć.

Posted

Coś nam temat upada

Gosiu, on nie upada;). Po prostu super ze z galerii przeróżnych zdjęć - własnie te zostały wyróżnione osobnym wątkiem. Bo po prostu są ważne. Sskoro wątek jestt to jak kotś będzie miał tematyczne zdjęcia to wklei;) i tak pooowolutku nam się i ta galeria zapełni:multi:
Choć patrząc na zabawy u mnie bardziej by się tu zdało władować filmik:evil_lol: - tyle że nie umiem:shake:

Twoje zdjęcia są superaśne.

Posted

A to trochę większe dzieci, ale chcę wam pokazać jak pudel potrafi się świetnie dopasować do formy zabawy. Z Alą zabawa jest w miarę delikatna i nigdy z zębami.
[IMG]http://images24.fotosik.pl/185/91e0f2f7c346efea.jpg[/IMG]

[IMG]http://images34.fotosik.pl/194/45a32533cb4c7fd6.jpg[/IMG]

Rzuć patyczek:evil_lol:
[IMG]http://images25.fotosik.pl/183/93eb19e06af85123.jpg[/IMG]

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='szamanga']Wiosenny dzionek
Emilka (moja sąsiadka) i Chanelka, która uwielbia dzieci

Świetnie się siłuje, uwielbiam takie zabawy z kółeczkiem lub pluszakiem :cool3: