Gośka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 No to może ja zacznę nowy wątek:p Jedno z moich ulubionych zdjęć;) Takie niehigieniczne. Bil Kolejne lizanko Mafi A tu ze starego archiwum i znowu liznako Mercedes Mateusz i Bil Marek i chyba też Bil Quote
Eustachy Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 No i mnie ubiegłaś :cool3: za wolno piszę hehehehe To pierwsze zdjęcia dziecka i jego psa. Przypominam, że dziecko strasznie bało się psów. Pierwsze wrażenie to płacz i ucieczka a po południu :lol: proszę http://images27.fotosik.pl/171/f8d06f56a22ea97b.jpg Quote
Gośka Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Ale śliczne dziewczyny!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Eustachy Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Gośka napisał(a):Ale śliczne dziewczyny!!!:loveu::loveu::loveu: Dzięki :loveu: I jak teraz szaleją razem. Najbardziej podoba mi się to, że jednym z ulubionych obowiązków Liwki jest karmienie Cześki :lol: to On zawsze podaję suni miseczkę. Oczywiście dodatkowo dokarmia swoim obiadem :evil_lol: jak z mężem nie patrzymy. Quote
Alfa1 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Ubiegły rok,chyba Bytom " class="ipsImage" alt=""> Quote
Eustachy Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Alfa1'] http://img106.imageshack.us/img106/5730/xxxxti0.png To zdjęcie jest super :lol: szczęśliwe dziecko. Alfa1 czy wszystkie te czarnuszki są Twoje? Quote
Alfa1 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Tutaj są pudelsy Sony i BiBi,moja jedna to już staruszka tak jak ja ;) Quote
PATIszon Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Super zdjecie na kanapie! A teraz moje: Psa trzeba krotko: za leb i do podlogi :evil_lol: Ale i tak zaden pudel nie przebije Keniusi w niehigienicznym zachowaniu :evil_lol: Quote
Oleniek Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Tu niezła jazda...:evil_lol: Biegi skończone, czas na odpoczynek... jak widać nawet odpoczywać trzeba "w pobliżu"... a to długa historia... na działce od godziny usiłowałam uśpić najwidoczniej nieśpiące dzieci. Spali na jednym łózku ale jeden "u wezgłowia" a drugi "w nogach" no i był problem bo ... pies jeden:evil_lol: Belka kładła się albo kolo jednego albo koło drugiego w końcu wpadłam na "salomonowe" rozwiązanie - w 5 minut spała cała trójka Tu najlepsza zabawa sznurkiem Quote
PATIszon Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Fajne, ale nie przeginajcie z rozmiarami, bo znowu sie wkurza. Quote
Oleniek Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 To ostatnie kb ma wsam raz, ale nie wiem jak je zmnieszyć "rozmiarami" nie obcinając któregoś końca szurka:roll: Quote
Oleniek Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 super !!!dzięki! ... tylko jak mam wymienić?:crazyeye: ooooo udało mi się wymienić!!!!!!!!!!! dzięki Quote
Alfa1 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Edytować tamten post,link zlikwidować ,a na to miejsce przekleić to zdjęcie :) Quote
Gośka Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Ale piękne fotki, REWELACYJNE wszystkie!!! Patiszon zdjęciem Kenii zabiłaś mnie, normalnie aż parsknęłam na ekran. Muszę poszukać zdjęcia mojego doga jak liże dzieciaki, na pewno Kenia wymięknie:lol: Quote
PATIszon Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Gośka napisał(a):Muszę poszukać zdjęcia mojego doga jak liże dzieciaki, na pewno Kenia wymięknie:lol: Z pewnoscia wymieknie, jak ja mialam doga rodzice jakos nie uwieczniali nas na fotkach :( Ale ja sie nie poddam, mam jeszcze konia w stajni...tylko musze nauczyc go lizac :evil_lol: Quote
Śnieżynka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 PATIszon :D to trenuj z konikiem a potem pochwal się zdjęciami :D ja tam mam pare filmików ze swoim pudliszonem ale na kamerze :( Quote
PATIszon Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Śnieżynka napisał(a):ja tam mam pare filmików ze swoim pudliszonem ale na kamerze :( To wrzucaj filmy! Filmy tez sie do galerii nadaja! Quote
Śnieżynka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 ale ta kamera ma tyle co ja :( a ja nie posiadłam jeszcze zdolności zgrania z kasety filmów na kompa ;( w wakacje je oglądałam i tak sobie przypomniałam ale jak tylko w święta znajde czas to pokąbinuje jak to zgrać :D Quote
Joanna G Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 No to ja tez mam coś do wklejenia w tym temacie . Co prawda tylko na 1 fotce jest moje dziecko ,a na pozostałych pudlo-maniaczka -córeczka mojego kuzyna. Ona bardzo się cieszy ,jak przyjeżdzamy w odwiedziny i pyta sie mamy :kiedy przyjadą pudelki hehhehe. Quote
Oleniek Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Cudne:multi: takich zdjęć mi tu ciutkę brakowało;) wieczorkiem lub jutro też jakieś jeszcze wkleję Quote
Gośka Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Asia piękne fotki:loveu: Doskonale na nich widać że pudel nawet do cudzych dzieci jest przyjacielski. A to co prawda nie całkiem dziecko ale Ala nie wytrzymałaby ataku bestii;) na szczęście duży jest bardziej opanowany Quote
Recommended Posts