Doginka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 :crazyeye:Jaszczurec w końcu szczygnięta:crazyeye::loveu::loveu::loveu: Ćwicz dziołcha jazdy, ćwicz:diabloti: - będę trzymać kciuki w dzień egzaminu;) Quote
Justa Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Dzięki wszystkim za gratulacje :multi: choć jeszcze nie ma czego ;) Mówcie co chcecie, nie lubię zdjęć w pełnym słońcu :shake: Quote
eria Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ja tam lubie, pod warunkiem ze pies nie posiada na sobie bieli :evil_lol: Quote
Justa Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 iiii tam wszystkie kolory przekłamane :shake: wybiera się ktoś z warszawiaków? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112822 bo ja mam na fort bema 15 minut :diabloti: Quote
betty_labrador Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 piłeczka i obróżka :diabloti: skąd ja znam te akcesoria :razz: ja sie wlasnie zastnawialam. zobaczymy jak będzie. Ale kto wie. a co? startujesz z Gala? :P Quote
puzzle Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Justa wpadniej w weekend do NDM ladne zdjatka mi porobic:razz: Quote
betty_labrador Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 a moze odwiedzisz mnie na Puławskiej? :diabloti: przyjmuje w godz. 11-19 :] Quote
Agnes Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 betty_labrador napisał(a):a moze odwiedzisz mnie na Puławskiej? :diabloti: przyjmuje w godz. 11-19 :] a od ktorej strony Pulawskiej jestes?:cool3: ja Justy juz nie zapraszam, bo sie doczekac nie moge:shake::evil_lol::eviltong: Quote
Unbelievable Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Justa'] wybiera się ktoś z warszawiaków? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112822 bo ja mam na fort bema 15 minut :diabloti: normalnie pewnie bym przyleciała na trochę ale znowu nie mogę:razz: jak to jest, że gdy w wawie coś się organizuje to mi coś wypada? :cool1: Quote
betty_labrador Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Agnes']a od ktorej strony Pulawskiej jestes? dokladnie nr 52/54 (przy Odolańskiej) :) a co? :P [quote name='Tinka:)']normalnie pewnie bym przyleciała na trochę ale znowu nie mogę:razz: jak to jest, że gdy w wawie coś się organizuje to mi coś wypada? :cool1: taK TAK, TŁUMACZ SIE - Winna osobo :eviltong: Quote
Agappe Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Justa']To prawda - pięknie jest, szczególnie teraz. Kocham jesień :loveu: http://img392.imageshack.us/img392/6430/dsc0669ko1.jpg Jazdy mają się ku końcowi, dobrze czuję się za kółkiem, instruktor mnie chwali. Dzisiaj w nagrodę pojechałam na trasę toruńską i prułam sobie 100km/h :loveu: Czas wyruszyć na uczelnię :mdleje: świetna minka ;) 100 km/h na Toruńskiej w Wwie?!?!?!?! tam jest ograniczenie do 50!!!!! ja dostałam tam rok temu 10 punkcików karnych i 500 zł mandatu.. za przekroczenie prędkości powyżej 50 km/h [SIZE="1"](115,130).. nagrali mnie na kamerkę :shake: mi eLeczką to pozwalali jechać nie więcej niż 80km/h:roll: Quote
Justa Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 puzzle napisał(a):Justa wpadniej w weekend do NDM ladne zdjatka mi porobic:razz: No, rzut kamieniem mam :diabloti: Nie mogłaś do wawki przyjechać ? :placz: betty_labrador napisał(a):a moze odwiedzisz mnie na Puławskiej? :diabloti: przyjmuje w godz. 11-19 :] Daleeeeeeeko.. :eviltong: betty_labrador napisał(a):piłeczka i obróżka :diabloti: skąd ja znam te akcesoria :razz: ja sie wlasnie zastnawialam. zobaczymy jak będzie. Ale kto wie. a co? startujesz z Gala? :P Sprawują się bardzo dobrze :cool3: Wpadaj wpadaj ! Nie startuję, ale wezmę Galinę ze sobą :p "Tinka:)" napisał(a):normalnie pewnie bym przyleciała na trochę ale znowu nie mogę jak to jest, że gdy w wawie coś się organizuje to mi coś wypada? Pfff.. :diabloti: "Agappe" napisał(a):świetna minka 100 km/h na Toruńskiej w Wwie?!?!?!?! tam jest ograniczenie do 50!!!!! ja dostałam tam rok temu 10 punkcików karnych i 500 zł mandatu.. za przekroczenie prędkości powyżej 50 km/h (115,130).. nagrali mnie na kamerkę mi eLeczką to pozwalali jechać nie więcej niż 80km/h Tam jest ograniczenie do 80, ale mnie się kapkę przydepnął pedał gazu :lol: Quote
betty_labrador Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Justa napisał(a): Daleeeeeeeko.. :eviltong: Sprawują się bardzo dobrze :cool3: Wpadaj wpadaj ! Nie startuję, ale wezmę Galinę ze sobą :p jasne, a do Arkadii masz blisko :eviltong: poprostu Ci sie nie chce bo nie mamy Rogzów :diabloti: cieszem siem :] no zastanowie sie-daaaaleko :eviltong: Quote
Justa Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 betty_labrador napisał(a):jasne, a do Arkadii masz blisko :eviltong: poprostu Ci sie nie chce bo nie mamy Rogzów :diabloti: cieszem siem :] no zastanowie sie-daaaaleko :eviltong: do arkadii mam blisko 20 minut bambajem :diabloti: i po drodze ze szkoły :diabloti: no, przyznaję, że masz daleko - dlategoś usprawiedliwiona :eviltong: Quote
betty_labrador Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Justa napisał(a):do arkadii mam blisko 20 minut bambajem :diabloti: i po drodze ze szkoły :diabloti: no, przyznaję, że masz daleko - dlategoś usprawiedliwiona :eviltong: :D czym? 28? no widzisz -a jak trzeba to jade :P a TY masz bliżej do Pulawskiej niz ja z Radzymina do Bemowa :evil_lol::razz::mad: Quote
Justa Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 betty_labrador napisał(a)::D czym? 28? no widzisz -a jak trzeba to jade :P a TY masz bliżej do Pulawskiej niz ja z Radzymina do Bemowa :evil_lol::razz::mad: 28,35.. 406. Ale ja Ci nic nie nakazuje :diabloti: Świat sie przeciez nie zawali :diabloti: A może i mnie sie nie zechce przyjść na forty i wtedy bedzie kiszka :eviltong: Quote
betty_labrador Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ależ ja tak nie twierdze moja droga :P jasne, co bedzie to bedzie :] nic na siłę. dawaj zdjecia :P Quote
Justa Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Zdjęcia przecież już były dzisiaj :diabloti: Agnes - zapomniałam Ci odpowiedzieć - cóż ja poradzę, że jakoś tak wszystko się beznadziejnie poukładało? :placz: a teraz studia się zaczęły :placz: Quote
Agappe Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Justa napisał(a): Tam jest ograniczenie do 80, ale mnie się kapkę przydepnął pedał gazu :lol: aa to mnie kawałek wcześniej złapali.. bliżej tunelu.. Quote
betty_labrador Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 widzisz naobiecywalas, naobiecywalas a teraz co :diabloti: ja tez Cie zapraszalam do lasu :siara: zdjecie :razz: Quote
Pasavera Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Justa']28,35.. 406. To ja też nimi dojadę od siebie :lol: :evil_lol: Kurcze zazdroszcze Wam takich Warszawskich spotkanek. Co próbuję jakieś zorganizować to zbiorę się ja i korenia bo mieszkamy kilka bloków od siebie, a tak to nikt :shake: same nietowarzyskie paskudy we Wrocławiu mieszkają :-( Galinka na zdjęciach cudowna. Jak zwykle napatrzeć się nie mogę :loveu: szczególnie na to zdjęcie http://img510.imageshack.us/img510/6559/dsc0681iiigv2.jpg cudowna czarnulka Quote
LeCoyotte Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Justa napisał(a): Tam jest ograniczenie do 80, ale mnie się kapkę przydepnął pedał gazu :lol: mistrzyni kierownicy i pedałów:evil_lol: Egzamin pewnie w zimie będziesz mieć? Zamieć śnieżna czy gołoledź-co wolisz?:eviltong: Czemu mowisz, że przekłamane kolory wychodzą w świetle słoczenczym?:hmmmm: Quote
Unbelievable Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 betty_labrador napisał(a): taK TAK, TŁUMACZ SIE - Winna osobo :eviltong: :mdleje: padam do stóp o pani:diabloti: Quote
betty_labrador Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Tinka:) napisał(a)::mdleje: padam do stóp o pani:diabloti: oh jak cudownie, moja podwładna Martyno :diabloti: Quote
ariss Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ile fot:crazyeye::loveu::loveu::loveu: dawno mnie nie było,ale dopiero wróciłyśmy:razz: Quote
Recommended Posts