LeCoyotte Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 w zasadzie nie mam głowy do niczego :lol: nie dziwię się:evil_lol: Quote
Justa Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 LeCoyotte napisał(a):nie dziwię się:evil_lol: każdemu życzę ;) Quote
weszka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Cześć zakochana! Jak miło czytać takie szczęśliwe posty :) Quote
Justa Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 niah niah. wybaczcie mi brak zdjęć, ale galina jest totalnie niewyjściowa, zarośnięta i wygląda jak mały miś. ja w chwilach wolnych staram się znaleźć czas na dłuższy spacer no i zarówno na komputer jak i fotki czasu jakoś brak :shake: bardziej martwię się co zacznie się w październiku, bo jeżeli wogóle tu będę bywać to będzie dobrze.. :roll: cóż, coś za coś. mam nadzieję, że uda mi się 13 być na wystawie i z częścią z Was się spotkam :loveu: ale to też się jeszcze okaże. ajjjj :multi: Quote
Matusz Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 a gdzie dla mnie obiecane wspólne zdjęcie ? :diabloti::diabloti: Quote
Justa Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 nie ma wspólnych, bo niestety miron nie pozwala na takie ewolucje :diabloti: uruchom wyobraźnię Mateuszku :cool3: nie wiem czy było, czy nie było, ale jest :eviltong: Quote
Matusz Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 no wiesz, jak mam uruchomić wyobraźnię bez jakiegokolwiek rysopisu :diabloti: a miało być zdjęcie:eviltong: ale obiecanki cacanki, a.... :evil_lol::evil_lol::mad: Quote
Matusz Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 a i chciałem powiedzieć, że ja i tak wiedziałem jako jeden z pierwszych o tym :diabloti: prawda Justynko ?:lol: Quote
Justa Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Matusz napisał(a):no wiesz, jak mam uruchomić wyobraźnię bez jakiegokolwiek rysopisu :diabloti: a miało być zdjęcie:eviltong: ale obiecanki cacanki, a.... :evil_lol::evil_lol::mad: rysopisu? on : 190 wzrostu, ciemne oczy, ciemne włosy, ciemna karnacja. ja : 169 wzrostu, jasne oczy, ciemne włosy, jasna karnacja. teraz lepiej? :evil_lol: nie no, naprawdę nie mamy wspólnych zdjęć.. :shake: a i chciałem powiedzieć, że ja i tak wiedziałem jako jeden z pierwszych o tym prawda Justynko ? a to powód do chluby? :lol: tak generalnie wciąż niewiele osób o tym wie, Mateuszku ;) Quote
Matusz Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Justa napisał(a):rysopisu? on : 190 wzrostu, ciemne oczy, ciemne włosy, ciemna karnacja. ja : 169 wzrostu, jasne oczy, ciemne włosy, jasna karnacja. teraz lepiej? :evil_lol: nie no, naprawdę nie mamy wspólnych zdjęć.. :shake: a to powód do chluby? :lol: tak generalnie wciąż niewiele osób o tym wie, Mateuszku ;) to o całe 2 cm wyższy ode mnie :diabloti: wcale nie lepiej :evil_lol::evil_lol: to ode czego masz pilota?:diabloti::p tak napisałem, bo wiedziałem już o tym zanim tu się ktoś czegoś domyślił :eviltong::diabloti: a fajnie jest wiedzieć coś przed kimś, wiesz to już pomału zboczenia zawodowe :evil_lol: a i śledztwo zakończone....:diabloti: Quote
Justa Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Matusz napisał(a):to o całe 2 cm wyższy ode mnie :diabloti: wcale nie lepiej :evil_lol::evil_lol: to ode czego masz pilota?:diabloti::p tak napisałem, bo wiedziałem już o tym zanim tu się ktoś czegoś domyślił :eviltong::diabloti: a fajnie jest wiedzieć coś przed kimś, wiesz to już pomału zboczenia zawodowe :evil_lol: a i śledztwo zakończone....:diabloti: wysocy są fajni :diabloti: pffffi - a gdzie moja prywatność? hę? pilota może i mam, ale statyw został na wsi - a to peszek :diabloti: nio to czuj się z tego dumny, bo się dowiedziałeś i tak 2 tygodnie po fakcie :evil_lol: i jak wyniki śledztwa? :cool3: Quote
Matusz Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Justa napisał(a):wysocy są fajni :diabloti: pffffi - a gdzie moja prywatność? hę? pilota może i mam, ale statyw został na wsi - a to peszek :diabloti: nio to czuj się z tego dumny, bo się dowiedziałeś i tak 2 tygodnie po fakcie :evil_lol: i jak wyniki śledztwa? :cool3: pewnie, że fajni :diabloti: to od czego masz regał, półkę, biurko, szafę:diabloti: książki ?:diabloti: etc. etc. duma mnie rozpiera :cool1::eviltong: wyniki śledztwa: wynik pozytywny, czyli, że jest.:diabloti: Quote
Justa Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Matusz napisał(a): pewnie, że fajni :diabloti: to od czego masz regał, półkę, biurko, szafę:diabloti: książki ?:diabloti: etc. etc. duma mnie rozpiera :cool1::eviltong: wyniki śledztwa: wynik pozytywny, czyli, że jest.:diabloti: ekhmm.. nie mam szafy :lol: dobra niech ci będzie - nie pokażę, bo on jest bardziej fotogeniczny odemnie niestety :placz: łohoho. detektywie :diabloti::cool1: ale co? w końcu się podstawiłeś jako potencjalny zainteresowany? Quote
Matusz Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Justa napisał(a):ekhmm.. nie mam szafy :lol: dobra niech ci będzie - nie pokażę, bo on jest bardziej fotogeniczny odemnie niestety :placz: łohoho. detektywie :diabloti::cool1: ale co? w końcu się podstawiłeś jako potencjalny zainteresowany? to tym bardziej należałoby coś pstryknąć :diabloti::eviltong: no ale nie będę dłużej nalegał:razz: nie musiałem się przedstawiać jako potencjalny zainteresowany:p poza tym takie rzeczy się wyczuwa. wystarczyła chwila rozmowy, a potem blokada profili i galerii oraz komentarzy na n.k. i wszystko jasne, (notabene musiałem do tego celu założyć fikcyjne konto:diabloti:) Drugi z nich to mój kolega, znamy się od kilku lat, i od początku coś mi pachniało :evil_lol: no ale ja tam nic nie mam do takich osób, niech sobie żyją i robią co chcą:diabloti::razz::p Quote
Justa Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Matusz napisał(a):to tym bardziej należałoby coś pstryknąć :diabloti::eviltong: no ale nie będę dłużej nalegał:razz: nie musiałem się przedstawiać jako potencjalny zainteresowany:p:diabloti:) poza tym takie rzeczy się wyczuwa. Drugi z nich to mój kolega, znamy się od kilku lat, i od początku coś mi pachniało :evil_lol: no ale ja tam nic nie mam do takich osób, niech sobie żyją i robią co chcą:diabloti::razz::p wystarczyła chwila rozmowy, a potem blokada profili i galerii oraz komentarzy na n.k. i wszystko jasne, (notabene musiałem do tego celu założyć fikcyjne konto no jak tym bardziej? mam siebie przedstawiać w złym świetle - niedoczekanie :diabloti: o ty podstępny, ja w takim razie też będe uważać na rozmowy z nienajomymi :diabloti: Quote
Matusz Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Justa napisał(a):no jak tym bardziej? mam siebie przedstawiać w złym świetle - niedoczekanie :diabloti: o ty podstępny, ja w takim razie też będe uważać na rozmowy z nienajomymi :diabloti: :diabloti::diabloti: nie bój się, Ciebie o nic nie podejrzewam:loveu: Quote
Justa Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Matusz napisał(a)::diabloti::diabloti: nie bój się, Ciebie o nic nie podejrzewam:loveu: doprawdy? :razz: każdy ma jakies tajemnice :diabloti: galina miałam dzisiaj wstać, ogarnąc się, pojechać po nowe trampki tudzież inne buty. kupić kilka rzeczy na jesień, frontline dla galiny i wiele wiele innych i co? oczywiście z chwilą wstania odechciało mi się :mdleje: niemniej dzisiaj galinę wykąpię, wyczeszę i podrównam tu i ówdzie, a potem zapisze na strzyżenie, bo wygląda jak 7 dziecko stróża, a my za 2 tygodnie wybieramy się na warszawską w celach towarzyskich :diabloti: Quote
ariss Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Justa napisał(a):niah niah. mam nadzieję, że uda mi się 13 być na wystawie i z częścią z Was się spotkam :loveu: ale to też się jeszcze okaże. no to może się znów spotkamy:razz: Quote
Justa Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 gassira napisał(a):no to może się znów spotkamy:razz: wystawiasz Gasskę? :loveu::multi::loveu::multi: super truper - spotkamy sie o ile mnie wpuszczą z moim kundlem :lol: Quote
Justa Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Matusz napisał(a):może i ja bym przyjechał?:hmmmm: nononooooo !!! :multi: Quote
ariss Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Justa napisał(a):wystawiasz Gasskę? :loveu::multi::loveu::multi: super truper - spotkamy sie o ile mnie wpuszczą z moim kundlem :lol: :shake:jade sobie pooglądać;)a Gass zostaje w domu zastanawiałam się do ostatniej chwili czy wystawić,ale doszłam do wniosaku że nie jest ona w formie wystawaowej i odpuściłam;) Quote
Justa Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 gassira napisał(a)::shake:jade sobie pooglądać;)a Gass zostaje w domu zastanawiałam się do ostatniej chwili czy wystawić,ale doszłam do wniosaku że nie jest ona w formie wystawaowej i odpuściłam;) a tam, ona zawsze jest piękna :loveu: Quote
ariss Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Justa napisał(a):a tam, ona zawsze jest piękna :loveu: ładna może i tak ale jak zabardzo zarośnie to nie wygląda korzystnie;) Quote
Justa Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 gassira napisał(a):ładna może i tak ale jak zabardzo zarośnie to nie wygląda korzystnie;) a tam, narzekasz. jak pies piękny to kilka za długich kłaków jego piękności nie zmieni :loveu: a ja mam galine z przymoczonym podwoziem. podziwiajcie :evil_lol: Quote
Recommended Posts