Justa Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 cieszę się, że cieszycie się razem ze mną :loveu: fotek na razie niet, bo jakoś nie mam do nich głowy, zresztą nie tylko do nich :p Quote
malawaszka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Justaaa czyżbyś się zakochała? :loveu::loveu::loveu: Quote
Justa Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 ajjj :loveu: zrodzona z przyjaźni :loveu: Quote
betty_labrador Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Agnes']uczysz sie hiszpanskiego?:multi::multi::eviltong: zrobilas mala literowke:eviltong: [SIZE=2]a Justa jezdzi i jezdzi:evil_lol: na ILE jedziesz?:mad::placz::evil_lol::eviltong: nie:razz: raczej ogladam pewne seriale :diabloti: [quote name='Justa']pisz do mnie na kom, najwyżej zadzwonię, a w piątek wieczorem powinnam być na gadu i dogo. a Ty bett? w sobote mogłabyś? ja mam czas, pod warunkiem że gdzieś nie pojade :evil_lol: aaa :eek2: sory :roll: ale dopiero to odczytalam=gapa ze mnie :roll: jutro tzn chcialybyscie sie spotkac. i co? cos ustalilyscie? w sumie jakby byla ladna pogoda, czemu nie, ale musze wiedziec wczesniej bo to dla mnie tez wyprawa. aha poprosze numer na kom Justa! Quote
betty_labrador Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Justa napisał(a):ajjj :loveu: zrodzona z przyjaźni :loveu: wow, zazdroszcze.. taka najlepsza.......:multi::loveu: Quote
Justa Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 betty_labrador napisał(a):aaa :eek2: sory :roll: ale dopiero to odczytalam=gapa ze mnie :roll: jutro tzn chcialybyscie sie spotkac. i co? cos ustalilyscie? w sumie jakby byla ladna pogoda, czemu nie, ale musze wiedziec wczesniej bo to dla mnie tez wyprawa. aha poprosze numer na kom Justa! Pogoda lipna, a Galine mi jutro znów zabierają więc chyba ze spotkania nici :placz: numer zaraz ci wyślę na pw ! Quote
betty_labrador Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 dzieki za kom, puszcze ci sygnal :p no wlasnie dzis byla bardzo lipna ta pogoda :/ eh to skzoda ze nici ze spotkania, ale jeszcze caly wrzesien przed nami i wystawa warszwska. tzn ja pracuje ale mam co dwa dni wolne ;) Quote
Justa Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 betty_labrador napisał(a):dzieki za kom, puszcze ci sygnal :p no wlasnie dzis byla bardzo lipna ta pogoda :/ eh to skzoda ze nici ze spotkania, ale jeszcze caly wrzesien przed nami i wystawa warszwska. tzn ja pracuje ale mam co dwa dni wolne ;) właśnie się zastanawiałam kto to znów się obcy dobija na kom :evil_lol: przez ostatni tydzien odebrałam co najmniej 5 telefonów czy przypadkiem nie jestem zakladem mięsnym, czy faktur nie wypisuję, czy imprez nie organizuję okolicznościowych :mdleje: masakra. pogoda lipna, to prawda, a od wtorku upały :shake: a kiedy właściwie jest warszawska? ok, już wiem i jeśli będę to 13.. bo 12 jadę do lublina w postaci trzymacza kciuków. Quote
betty_labrador Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 hahaha czy jestes może zakladem rybnym? :evil_lol: no, ja bede i 12 i 13 :) wiec zapewne sie spotkamy! ale w niedziele pracuje :placz: Quote
Justa Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 betty_labrador napisał(a):hahaha czy jestes może zakladem rybnym? :evil_lol: no, ja bede i 12 i 13 :) wiec zapewne sie spotkamy! ale w niedziele pracuje :placz: haha, nie zdziwiłabym się :evil_lol: nio, mam nadzieję, że zobaczymy. dalekooo jeszcze do tego. ja póki co żyję dniem jutrzejszym :eviltong: żadnych dalekosiężnych planów. ostatni miesiąc wakacji.. idę spać. w końcu :loveu: Quote
betty_labrador Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Justa napisał(a):haha, nie zdziwiłabym się :evil_lol: nio, mam nadzieję, że zobaczymy. dalekooo jeszcze do tego. ja póki co żyję dniem jutrzejszym :eviltong: żadnych dalekosiężnych planów. ostatni miesiąc wakacji.. idę spać. w końcu :loveu: :lol::eviltong: :) a wczesniej to nie wiem czy sie uda :roll: jak sadzisz? to milego dnia jutrzejszego zycze :loveu: no tak ciesz sie ze w ogole... ja teraz nie bede miec prawie wcale wakacji :roll: ja tez musze isc, bo rysowanie to sprawa bagnista bardzo :shake::evil_lol: pa Quote
Unbelievable Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Justa napisał(a):ajjj :loveu: zrodzona z przyjaźni :loveu: :loveu::loveu: Justa napisał(a):a kiedy właściwie jest warszawska? ok, już wiem i jeśli będę to 13.. bo 12 jadę do lublina w postaci trzymacza kciuków. 13-go 3 grupa, znaczy my:cool3: ale jutro się okaże czy z Gramem czy bez;) Quote
Justa Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='betty_labrador']:) a wczesniej to nie wiem czy sie uda :roll: jak sadzisz? Ja jestem w tej chwili w warszawie prawdopodobnie do końca września, także myślę, że z Galińską może uda nam się do Was wybrać :loveu: Kurcze, wzięłabym ją na Warszawską, ale obawiam się, że mnie nie wpuszczą.. A Ty wystawiasz Tosiaka? to milego dnia jutrzejszego zycze :loveu: no tak ciesz sie ze w ogole... ja teraz nie bede miec prawie wcale wakacji :roll: Hmmm. jak uda mi się kiedykolwiek skończyć te studia to ja nie będe miec i wakacji i życia :evil_lol: ja tez musze isc, bo rysowanie to sprawa bagnista bardzo :shake::evil_lol: Masz siłę o 2 w nocy rysować? Ja poszłam do wyrka oglądać "graczyków" i "twarzą w twarz" :evil_lol: Ludzi rysujesz? :cool3: [quote name='Tinka:)']:loveu::loveu: 13-go 3 grupa, znaczy my:cool3: ale jutro się okaże czy z Gramem czy bez;) :loveu: Nonoooo w końcu się poznamy ! :multi: Quote
Justa Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 wakacje.. galeństwo a teraz spadam, będę kiedy wrócę. miłego dnia (weekendu?) wam życzę :loveu: Quote
betty_labrador Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 bede na wystawie i bede z Tosiaczkiem ktory zablysnie znow na ringu :) no super by bylo jakbys tu przybyla z Galinka :loveu: wybiega sie psinka do woli :D a dzis faktycznie ta pogoda lipna, co chwila pada i niepada :roll: bezsens. jeszcze ja mam dzis zatoki zapchane(resztki przeziebienia...:/ ) a co do rysunku, to tylko psa rysuje, sznupka. Czlowiek narazie odpada po ostatniej porażce :p milego weekendu!! Quote
Agappe Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='Justa']wakacje.. http://img172.imageshack.us/img172/8027/dsc1246wf1.jpg a teraz spadam, będę kiedy wrócę. miłego dnia (weekendu?) wam życzę :loveu: ciekawa inwencja tworcza :loveu: Quote
malawaszka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Agnes napisał(a):noo to juz ze spotkania nici ;) hahahaha takie zycie :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Justa napisał(a):wpadłam zameldować, żem szczęśliwa :loveu: to cudownie :loveu: :multi: :multi: :multi: malawaszka napisał(a):Justaaa czyżbyś się zakochała? :loveu::loveu::loveu: hihi, tez o tym pomyslalam :cool3: Quote
LeCoyotte Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Justa napisał(a):ajjj :loveu: zrodzona z przyjaźni :loveu: to wielkie szczęście:multi: a jednak niemożliwe nie istnieje:razz: http://img523.imageshack.us/img523/7848/dsc0047wd2.jpg nieźle już zarosła Quote
betty_labrador Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 etam dlaczego zaraz niemozliwe :] wedlug mnie bardzo mozliwe. tyle ze musi byc wieloletnie raczej.. Quote
LeCoyotte Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 ależ ja nie twierdzę, że niemozliwe:razz: "niemożliwe nie istnieje" to wniosek:evil_lol: czyli wszystko jest mozliwe:evil_lol: Quote
Justa Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 niemożliwe nie istnieje - to prawda. a wieloletnia też prawda. w dodatku poza podejrzeniami z mojej strony. a jednak. nie mam głowy do zdjęć. w zasadzie nie mam głowy do niczego :lol: Quote
Recommended Posts