Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agnes']uczysz sie hiszpanskiego?:multi::multi::eviltong:

zrobilas mala literowke:eviltong:

[SIZE=2]a Justa jezdzi i jezdzi:evil_lol: na ILE jedziesz?:mad::placz::evil_lol::eviltong:

nie:razz: raczej ogladam pewne seriale :diabloti:

[quote name='Justa']pisz do mnie na kom, najwyżej zadzwonię, a w piątek wieczorem powinnam być na gadu i dogo.
a Ty bett? w sobote mogłabyś?
ja mam czas, pod warunkiem że gdzieś nie pojade :evil_lol:

aaa :eek2: sory :roll: ale dopiero to odczytalam=gapa ze mnie :roll: jutro tzn chcialybyscie sie spotkac. i co? cos ustalilyscie? w sumie jakby byla ladna pogoda, czemu nie, ale musze wiedziec wczesniej bo to dla mnie tez wyprawa. aha poprosze numer na kom Justa!

Posted

betty_labrador napisał(a):
aaa :eek2: sory :roll: ale dopiero to odczytalam=gapa ze mnie :roll: jutro tzn chcialybyscie sie spotkac. i co? cos ustalilyscie? w sumie jakby byla ladna pogoda, czemu nie, ale musze wiedziec wczesniej bo to dla mnie tez wyprawa. aha poprosze numer na kom Justa!

Pogoda lipna, a Galine mi jutro znów zabierają więc chyba ze spotkania nici :placz:
numer zaraz ci wyślę na pw !

Posted

dzieki za kom, puszcze ci sygnal :p

no wlasnie dzis byla bardzo lipna ta pogoda :/ eh to skzoda ze nici ze spotkania, ale jeszcze caly wrzesien przed nami i wystawa warszwska. tzn ja pracuje ale mam co dwa dni wolne ;)

właśnie się zastanawiałam kto to znów się obcy dobija na kom :evil_lol: przez ostatni tydzien odebrałam co najmniej 5 telefonów czy przypadkiem nie jestem zakladem mięsnym, czy faktur nie wypisuję, czy imprez nie organizuję okolicznościowych :mdleje: masakra.

pogoda lipna, to prawda, a od wtorku upały :shake:

a kiedy właściwie jest warszawska?
ok, już wiem i jeśli będę to 13.. bo 12 jadę do lublina w postaci trzymacza kciuków.

Posted

hahaha czy jestes może zakladem rybnym? :evil_lol:

no, ja bede i 12 i 13 :) wiec zapewne sie spotkamy!
ale w niedziele pracuje :placz:

haha, nie zdziwiłabym się :evil_lol:

nio, mam nadzieję, że zobaczymy. dalekooo jeszcze do tego. ja póki co żyję dniem jutrzejszym :eviltong: żadnych dalekosiężnych planów. ostatni miesiąc wakacji..

idę spać. w końcu :loveu:

Posted

Justa napisał(a):
haha, nie zdziwiłabym się :evil_lol:

nio, mam nadzieję, że zobaczymy. dalekooo jeszcze do tego. ja póki co żyję dniem jutrzejszym :eviltong: żadnych dalekosiężnych planów. ostatni miesiąc wakacji..

idę spać. w końcu :loveu:

:lol::eviltong:

:) a wczesniej to nie wiem czy sie uda :roll: jak sadzisz?

to milego dnia jutrzejszego zycze :loveu: no tak ciesz sie ze w ogole... ja teraz nie bede miec prawie wcale wakacji :roll:

ja tez musze isc, bo rysowanie to sprawa bagnista bardzo :shake::evil_lol:

pa

Posted

Justa napisał(a):
ajjj :loveu:
zrodzona z przyjaźni :loveu:

:loveu::loveu:

Justa napisał(a):
a kiedy właściwie jest warszawska?
ok, już wiem i jeśli będę to 13.. bo 12 jadę do lublina w postaci trzymacza kciuków.

13-go 3 grupa, znaczy my:cool3: ale jutro się okaże czy z Gramem czy bez;)

Posted

[quote name='betty_labrador']:) a wczesniej to nie wiem czy sie uda :roll: jak sadzisz?

Ja jestem w tej chwili w warszawie prawdopodobnie do końca września, także myślę, że z Galińską może uda nam się do Was wybrać :loveu: Kurcze, wzięłabym ją na Warszawską, ale obawiam się, że mnie nie wpuszczą..
A Ty wystawiasz Tosiaka?

to milego dnia jutrzejszego zycze :loveu: no tak ciesz sie ze w ogole... ja teraz nie bede miec prawie wcale wakacji :roll:

Hmmm. jak uda mi się kiedykolwiek skończyć te studia to ja nie będe miec i wakacji i życia :evil_lol:

ja tez musze isc, bo rysowanie to sprawa bagnista bardzo :shake::evil_lol:

Masz siłę o 2 w nocy rysować? Ja poszłam do wyrka oglądać "graczyków" i "twarzą w twarz" :evil_lol:
Ludzi rysujesz? :cool3:

[quote name='Tinka:)']:loveu::loveu:
13-go 3 grupa, znaczy my:cool3: ale jutro się okaże czy z Gramem czy bez;)

:loveu:

Nonoooo w końcu się poznamy ! :multi:

Posted

bede na wystawie i bede z Tosiaczkiem ktory zablysnie znow na ringu :)

no super by bylo jakbys tu przybyla z Galinka :loveu: wybiega sie psinka do woli :D a dzis faktycznie ta pogoda lipna, co chwila pada i niepada :roll: bezsens. jeszcze ja mam dzis zatoki zapchane(resztki przeziebienia...:/ )

a co do rysunku, to tylko psa rysuje, sznupka. Czlowiek narazie odpada po ostatniej porażce :p

milego weekendu!!

Posted

Justa napisał(a):
wpadłam zameldować, żem szczęśliwa
:loveu:

to cudownie :loveu: :multi: :multi: :multi:

malawaszka napisał(a):
Justaaa czyżbyś się zakochała? :loveu::loveu::loveu:

hihi, tez o tym pomyslalam :cool3:

Posted

niemożliwe nie istnieje - to prawda.

a wieloletnia też prawda. w dodatku poza podejrzeniami z mojej strony.
a jednak.

nie mam głowy do zdjęć. w zasadzie nie mam głowy do niczego :lol: