Olusia Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Hej! :multi: http://img403.imageshack.us/img403/1892/dsc0896iv3.jpg Cudna jest! :cool3: Piękna dłuuga broda :loveu::loveu: Świętujemy 100! :multi::multi::multi: :cunao::cunao: Quote
Agnes Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 klucze a portfel - zalezy co w portfelu masz:eviltong:raczej mi chodzilo o to ze ciezko znalezc uczciwych ludzi z kluczami...zlodziej/znalezny musi miec farta zeby trafic na mieszkanie do nich ;) a zagle...no tu jest adrenalina to fakt, ale dla mnie za pewne granice tej adrenaliny;) w wakacje znajomi wzieli nas na wycieczke to blada wrocilam:eviltong:pomijajac, ze mialam w rekach swoj aparat o ktory sie najbardziej balam:lol: Quote
Justa Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Olusia, :multi: Agnes, nigdy przenigdy nie biorę aparatu na żaglówkę :diabloti: mam uraz po tym, jak 5 lat temu uczyłam się pływać i mój instruktor zostawił w solinie komórkę :lol: No i przez inne doświadczenia, jak złamanie masztu, zbyt mocny przechył i wodę trzeba wylewać coby nie zatonąć ;) Z niewyszkoloną załogę też pływałam, ale oni z tego nie mieli żadnej frajdy. Siedzieli z kwaśnymi minami, to porozumiewawczym spojrzeniem zafundowaliśmy im przymusową frajdę :diabloti: Już nie byli biali a zieloni :lol: A najlepiej to się pływa z załogą z którą na żaglas spotyka się od lat. Każdy wie na ile można sobie pozwolić i kiedy trzeba przystąpić do manewru "w imieniu załogi przejmuję ster" Znamy swoje umiejętności i nie ma powodu się bać zresztą - wpadnie się do wody to najważniejsze żeby łódka nie utonęła, bo reszta to tylko mokre rzeczy ;) - - - Dziś podjęłam ciezką decyzję dotyczącą podcięcia końcówek :mdleje: Zażyczyli sobie 50 zł :-o Decyzja odroczona - sama sobie obetne :cool1: Quote
Justa Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Waxy napisał(a):Justa kapitalnego masz tego psiaka :) Cieszę się, że jaszczureczka się podoba :loveu: Quote
bognik Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Justa napisał(a): Dziś podjęłam ciezką decyzję dotyczącą podcięcia końcówek :mdleje: Zażyczyli sobie 50 zł :-o Decyzja odroczona - sama sobie obetne :cool1: A cóż Cię skłoniło do podjęcia tej jakże ciężkiej decyzji? :cool3: I czemu tak drogo chcą za zwykłe podcięcie?! :crazyeye: Pozdrawiam! Quote
Agnes Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Justa']Agnes, nigdy przenigdy nie biorę aparatu na żaglówkę :diabloti: inni chcieli zebym zabrala...a i zdjecia moglam porobic z innej pesrpektywy;) mnie namawiali, na zrobienie kursu, ale - o ile jazda konna mnie nie przeraza az tak o tyle plywanie w ten sposob jak wtedy - nie...ja moge poplywac, fajnie jak troche buja przechyla - ale jak za bardzo i czuje ze zaraz moze byc wywrotka...to nie dla mnie;) [quote name='Justa'] Dziś podjęłam ciezką decyzję dotyczącą podcięcia końcówek :mdleje: Zażyczyli sobie 50 zł :-o Decyzja odroczona - sama sobie obetne :cool1: ale koncowki trzeba podcinac - koniecznie - zreszta przy twoich dlugich wlosach takie podciecie to pryszcz ;) a 50 zl? no coz ;) drogo:eviltong:ja naszczescie jesli chodzi o proste ciecie mam w domu darmowego fryzjera:eviltong: Quote
Agnes Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 bognik napisał(a):I czemu tak drogo chcą za zwykłe podcięcie?! :crazyeye: Pozdrawiam! bo to warszawa:roll::evil_lol: ale - sa i tansze miejsca;) zapraszam na natolinska wies:eviltong: nawet mamy salon szkoleniowy jean louis david gdzie kosztuje impreza cala chyba 25 zl - trwa to 5 godzin:evil_lol:ale warto;) Quote
Justa Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='bognik']A cóż Cię skłoniło do podjęcia tej jakże ciężkiej decyzji? :cool3: I czemu tak drogo chcą za zwykłe podcięcie?! :crazyeye: Skłoniło mnie to, że od 3 lat nie podcinałam i nieco sie wystrzępiły - są po prostu na końcach zniszczone :shake: A tego nie wiem. Być może dlatego, że są właśnie takie długie, a może dlatego, że jest ich dość dużo? :roll: W każdym razie mnie zatkało - dużo się zmieniło w przeciągu tych 3 lat :-o A póki co lecę na II turę piłeczkowania dzisiaj, piękna pogoda jest :loveu: Quote
Agnes Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Justa napisał(a):Skłoniło mnie to, że od 3 lat nie podcinałam i nieco sie wystrzępiły - są po prostu na końcach zniszczone :shake: A tego nie wiem. Być może dlatego, że są właśnie takie długie, a może dlatego, że jest ich dość dużo? :roll: W każdym razie mnie zatkało - dużo się zmieniło w przeciągu tych 3 lat :-o e tam wtedy tez takie miejsca byly ;) naprawde - zalezy gdzie pojdziesz. U mnie za nic zaplacisz i 60 zl i 30;) Justa napisał(a): A póki co lecę na II turę piłeczkowania dzisiaj, piękna pogoda jest :loveu: czekamy na fotki:cool3: Quote
Justa Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='Agnes']e tam wtedy tez takie miejsca byly ;) naprawde - zalezy gdzie pojdziesz. U mnie za nic zaplacisz i 60 zl i 30;) Najprawdopodobniej nigdzie nie pójdę - mam 30 zł płacić za podcięcie na prosto około 4cm ?! :-o czekamy na fotki:cool3: Miron leży z padniętymi bateriami, także fotków raczej nie będzie dziś :shake: Jeszcze mam działkowe jakieś, to będę wstawiać ;) Ale może coś innego przyniosę ze spaceru :razz::diabloti: Quote
bognik Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Agnes']bo to warszawa:roll::evil_lol: ale - sa i tansze miejsca;) zapraszam na natolinska wies:eviltong: nawet mamy salon szkoleniowy jean louis david gdzie kosztuje impreza cala chyba 25 zl - trwa to 5 godzin:evil_lol:ale warto;) U mnie płacę 10 - 15 zł razem z umyciem, wysuszeniem i wyprostowaniem :diabloti: [quote name='Justa']Skłoniło mnie to, że od 3 lat nie podcinałam i nieco sie wystrzępiły - są po prostu na końcach zniszczone :shake: Znam ten ból, wystrzępione końcówki ... Ale może coś innego przyniosę ze spaceru :razz::diabloti: Co? :cool3: Pozdrawiam! Quote
Agnes Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Justa napisał(a):Najprawdopodobniej nigdzie nie pójdę - mam 30 zł płacić za podcięcie na prosto około 4cm ?! :-o prawde mowiac nie mam pojecia ile kosztuje podciecie - nigdy tego nie robilam u fryzjera, ale wiem ze znajoma owszem potrafila zaplacic 30 zl za grzywke - i niby fryzjerka cos tam robila z tylu (bez ustalenia z kolezanka), zeby pelna stawke zaplacila:roll:pewnie kwestia dogadania sie i ustalenia wczesniej Justa napisał(a):Miron leży z padniętymi bateriami, także fotków raczej nie będzie dziś :shake: Jeszcze mam działkowe jakieś, to będę wstawiać ;) Ale może coś innego przyniosę ze spaceru :razz::diabloti: wrzucaj wrzucaj ;) ale...Miron Miron...jaki Miron?:roll::eviltong: Quote
Justa Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Za grzywkę płaciłam 5 zł :eviltong: Kącik fryzjerski normalnie :lol: Miron moja kochana to mój najukochańszy, najwierniejszy, najcudniejszy... NIKON :p Chciałam Wam filmik wrzucić, ale nie wiem czemu nie chce się odtworzyć :placz: Quote
Unbelievable Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Justa napisał(a): Chciałam Wam filmik wrzucić, ale nie wiem czemu nie chce się odtworzyć :placz: spróbuj w innym programie, ja też często tak mam że nie chce. Quote
malawaszka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 ooo Justa do fryca się wybrała :razz: haha ja kiedyś jak miałam jeszcze dłuuugie włosy (prawie do pasa :cool3: a potem wyłysiałam :p ) też poszłam do fryca z zamiarem poczynienia jakiejś rewolucyjnej zmiany - byłam zdecydowała zaszaleć, usiadłam na fotelu... i kazałam sobie obciąć końcówki :evil_lol: zapłaciłam za to 60 zł :shock: :evil_lol: Quote
Justa Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Nagrałam ten filmik telefonem i jest w jakimś dziwnym formacie :placz: Widze waszko, znasz mój ból :lol: Quote
LeCoyotte Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 bryyyy:lol: ale waszko zaszalałaś;) obydwie takie szalooone i końcówki włosów przycinają:eviltong: tylko Galince nie podcinaj końcówek brody:mad: http://img168.imageshack.us/img168/236/beznazwy1sf2.jpg nowa komenda 'zmruż oczy'? fajne, fajne:loveu: http://img340.imageshack.us/img340/9166/dsc0919cl2.jpg sama wskoczyła czy ją wtargałaś na górę? Quote
Agnes Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 malawaszka napisał(a):też poszłam do fryca z zamiarem poczynienia jakiejś rewolucyjnej zmiany - byłam zdecydowała zaszaleć, usiadłam na fotelu... i kazałam sobie obciąć końcówki :evil_lol: zapłaciłam za to 60 zł :shock: :evil_lol: ech Wy to jestescie:lol:to najpierw trza sie dowiedziec ile a potem siadac - albo uciekac:evil_lol::eviltong: Quote
Justa Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='Agnes']ech Wy to jestescie:lol:to najpierw trza sie dowiedziec ile a potem siadac - albo uciekac:evil_lol::eviltong: ja uciekłam :evil_lol: kojotku, sama wskoczyła :cool1: znróż oczy ćwiczymy już od dawna :evil_lol: a brodę już kiedyś jej obcięłam - byłam młoda i głupia :eviltong: Quote
bognik Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Portreciki Galiny jak zawsze piękne :loveu: Justa napisał(a):Nagrałam ten filmik telefonem i jest w jakimś dziwnym formacie :placz: Musisz ściągnąć kodeki, dzięki którym obejrzysz filmik (możesz prawidłowy znaleźć wpisując w google format, w jakim jest zapisany film) :-) Pozdrawiam! Quote
malawaszka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Agnes napisał(a):ech Wy to jestescie:lol:to najpierw trza sie dowiedziec ile a potem siadac - albo uciekac:evil_lol::eviltong: Justa napisał(a):ja uciekłam :evil_lol: :evil_lol: ja nie moałam tyle śmiałości :evil_lol: ale teraz juznie mam takiego problemu - włosy dawno już przycięłam, wbiłam sobie do głowy, że to nie boli i że odrastają i już się nie boję fryzjera :lol: Quote
Justa Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Dzięki nieopisanej pomocy kojota :loveu: są filmiki :loveu: filmik#1 filmik#2 Wybaczcie jakość, ale nie mam czym nagrać i musiałam komórką :shake: Quote
Agnes Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Justa'] filmik#1 filmik#2 Wybaczcie jakość, ale nie mam czym nagrać i musiałam komórką :shake: Gala z motorkiem w pupie:evil_lol::lol::eviltong: sie ma lustro sie nie ma filmikow:eviltong: malawaszka oczywiscie ze nie boli:eviltong:mi teraz niesamowicie odzyly wlosy odkad mam krotkie - bo wczesniej, bardzo wypadaly:roll:ale teraz zapuszcze:eviltong: Quote
Justa Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 O ja głupia - po co mi to lustro?! - filmów nie mogę kręcić :placz: :diabloti: Ale jej ADHD i tak widać :lol: Pragnę nadmienić, że włosy mi nie wypadają, czują się dobrze, jest ich wciąż sporo tylko te 3 cm od dołu wypadałoby podciąć :cool1: I mówcie sobie co chcecie, mnie jest źle w krótkich włosach ! Quote
Recommended Posts