Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

klucze a portfel - zalezy co w portfelu masz:eviltong:raczej mi chodzilo o to ze ciezko znalezc uczciwych ludzi
z kluczami...zlodziej/znalezny musi miec farta zeby trafic na mieszkanie do nich ;)
a zagle...no tu jest adrenalina to fakt, ale dla mnie za pewne granice tej adrenaliny;) w wakacje znajomi wzieli nas na wycieczke to blada wrocilam:eviltong:pomijajac, ze mialam w rekach swoj aparat o ktory sie najbardziej balam:lol:

Posted

Olusia, :multi:

Agnes, nigdy przenigdy nie biorę aparatu na żaglówkę :diabloti: mam uraz po tym, jak 5 lat temu uczyłam się pływać i mój instruktor zostawił w solinie komórkę :lol: No i przez inne doświadczenia, jak złamanie masztu, zbyt mocny przechył i wodę trzeba wylewać coby nie zatonąć ;)
Z niewyszkoloną załogę też pływałam, ale oni z tego nie mieli żadnej frajdy. Siedzieli z kwaśnymi minami, to porozumiewawczym spojrzeniem zafundowaliśmy im przymusową frajdę :diabloti:
Już nie byli biali a zieloni :lol:

A najlepiej to się pływa z załogą z którą na żaglas spotyka się od lat. Każdy wie na ile można sobie pozwolić i kiedy trzeba przystąpić do manewru "w imieniu załogi przejmuję ster" Znamy swoje umiejętności i nie ma powodu się bać zresztą - wpadnie się do wody to najważniejsze żeby łódka nie utonęła, bo reszta to tylko mokre rzeczy ;)

- - -

Dziś podjęłam ciezką decyzję dotyczącą podcięcia końcówek :mdleje: Zażyczyli sobie 50 zł :-o
Decyzja odroczona - sama sobie obetne :cool1:

Posted

Justa napisał(a):

Dziś podjęłam ciezką decyzję dotyczącą podcięcia końcówek :mdleje: Zażyczyli sobie 50 zł :-o

A cóż Cię skłoniło do podjęcia tej jakże ciężkiej decyzji? :cool3:

I czemu tak drogo chcą za zwykłe podcięcie?! :crazyeye:

Pozdrawiam!

Posted

[quote name='Justa']Agnes, nigdy przenigdy nie biorę aparatu na żaglówkę :diabloti:

inni chcieli zebym zabrala...a i zdjecia moglam porobic z innej pesrpektywy;)

mnie namawiali, na zrobienie kursu, ale - o ile jazda konna mnie nie przeraza az tak o tyle plywanie w ten sposob jak wtedy - nie...ja moge poplywac, fajnie jak troche buja przechyla - ale jak za bardzo i czuje ze zaraz moze byc wywrotka...to nie dla mnie;)

[quote name='Justa'] Dziś podjęłam ciezką decyzję dotyczącą podcięcia końcówek :mdleje: Zażyczyli sobie 50 zł :-o

ale koncowki trzeba podcinac - koniecznie - zreszta przy twoich dlugich wlosach takie podciecie to pryszcz ;)
a 50 zl? no coz ;) drogo:eviltong:ja naszczescie jesli chodzi o proste ciecie mam w domu darmowego fryzjera:eviltong:

Posted

bognik napisał(a):

Pozdrawiam!

bo to warszawa:roll::evil_lol:
ale - sa i tansze miejsca;)
zapraszam na natolinska wies:eviltong:
nawet mamy salon szkoleniowy jean louis david gdzie kosztuje impreza cala chyba 25 zl - trwa to 5 godzin:evil_lol:ale warto;)

Posted

[quote name='bognik']A cóż Cię skłoniło do podjęcia tej jakże ciężkiej decyzji? :cool3:

Skłoniło mnie to, że od 3 lat nie podcinałam i nieco sie wystrzępiły - są po prostu na końcach zniszczone :shake:
A tego nie wiem. Być może dlatego, że są właśnie takie długie, a może dlatego, że jest ich dość dużo? :roll: W każdym razie mnie zatkało - dużo się zmieniło w przeciągu tych 3 lat :-o

A póki co lecę na II turę piłeczkowania dzisiaj, piękna pogoda jest :loveu:

Posted

Justa napisał(a):
Skłoniło mnie to, że od 3 lat nie podcinałam i nieco sie wystrzępiły - są po prostu na końcach zniszczone :shake:
A tego nie wiem. Być może dlatego, że są właśnie takie długie, a może dlatego, że jest ich dość dużo? :roll: W każdym razie mnie zatkało - dużo się zmieniło w przeciągu tych 3 lat :-o

e tam wtedy tez takie miejsca byly ;) naprawde - zalezy gdzie pojdziesz. U mnie za nic zaplacisz i 60 zl i 30;)

Justa napisał(a):
A póki co lecę na II turę piłeczkowania dzisiaj, piękna pogoda jest :loveu:

czekamy na fotki:cool3:

Posted

[quote name='Agnes']e tam wtedy tez takie miejsca byly ;) naprawde - zalezy gdzie pojdziesz. U mnie za nic zaplacisz i 60 zl i 30;)

Najprawdopodobniej nigdzie nie pójdę - mam 30 zł płacić za podcięcie na prosto około 4cm ?! :-o

czekamy na fotki:cool3:

Miron leży z padniętymi bateriami, także fotków raczej nie będzie dziś :shake: Jeszcze mam działkowe jakieś, to będę wstawiać ;)
Ale może coś innego przyniosę ze spaceru :razz::diabloti:

Posted

[quote name='Agnes']bo to warszawa:roll::evil_lol:
ale - sa i tansze miejsca;)
zapraszam na natolinska wies:eviltong:
nawet mamy salon szkoleniowy jean louis david gdzie kosztuje impreza cala chyba 25 zl - trwa to 5 godzin:evil_lol:ale warto;)
U mnie płacę 10 - 15 zł razem z umyciem, wysuszeniem i wyprostowaniem :diabloti:

[quote name='Justa']Skłoniło mnie to, że od 3 lat nie podcinałam i nieco sie wystrzępiły - są po prostu na końcach zniszczone :shake:
Znam ten ból, wystrzępione końcówki ...

Co? :cool3:

Pozdrawiam!

Posted

Justa napisał(a):
Najprawdopodobniej nigdzie nie pójdę - mam 30 zł płacić za podcięcie na prosto około 4cm ?! :-o

prawde mowiac nie mam pojecia ile kosztuje podciecie - nigdy tego nie robilam u fryzjera, ale wiem ze znajoma owszem potrafila zaplacic 30 zl za grzywke - i niby fryzjerka cos tam robila z tylu (bez ustalenia z kolezanka), zeby pelna stawke zaplacila:roll:pewnie kwestia dogadania sie i ustalenia wczesniej

Justa napisał(a):
Miron leży z padniętymi bateriami, także fotków raczej nie będzie dziś :shake: Jeszcze mam działkowe jakieś, to będę wstawiać ;)

wrzucaj wrzucaj ;)
ale...Miron Miron...jaki Miron?:roll::eviltong:

Posted

Za grzywkę płaciłam 5 zł :eviltong:
Kącik fryzjerski normalnie :lol:

Miron moja kochana to mój najukochańszy, najwierniejszy, najcudniejszy... NIKON :p

Chciałam Wam filmik wrzucić, ale nie wiem czemu nie chce się odtworzyć :placz:

Posted

ooo Justa do fryca się wybrała :razz: haha ja kiedyś jak miałam jeszcze dłuuugie włosy (prawie do pasa :cool3: a potem wyłysiałam :p ) też poszłam do fryca z zamiarem poczynienia jakiejś rewolucyjnej zmiany - byłam zdecydowała zaszaleć, usiadłam na fotelu... i kazałam sobie obciąć końcówki :evil_lol: zapłaciłam za to 60 zł :shock: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
też poszłam do fryca z zamiarem poczynienia jakiejś rewolucyjnej zmiany - byłam zdecydowała zaszaleć, usiadłam na fotelu... i kazałam sobie obciąć końcówki :evil_lol: zapłaciłam za to 60 zł :shock: :evil_lol:

ech Wy to jestescie:lol:to najpierw trza sie dowiedziec ile a potem siadac - albo uciekac:evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Agnes']ech Wy to jestescie:lol:to najpierw trza sie dowiedziec ile a potem siadac - albo uciekac:evil_lol::eviltong:

ja uciekłam :evil_lol:

kojotku, sama wskoczyła :cool1:
znróż oczy ćwiczymy już od dawna :evil_lol:
a brodę już kiedyś jej obcięłam - byłam młoda i głupia :eviltong:

Posted

Portreciki Galiny jak zawsze piękne :loveu:

Justa napisał(a):
Nagrałam ten filmik telefonem i jest w jakimś dziwnym formacie :placz:

Musisz ściągnąć kodeki, dzięki którym obejrzysz filmik (możesz prawidłowy znaleźć wpisując w google format, w jakim jest zapisany film) :-)

Pozdrawiam!

Posted

Agnes napisał(a):
ech Wy to jestescie:lol:to najpierw trza sie dowiedziec ile a potem siadac - albo uciekac:evil_lol::eviltong:

Justa napisał(a):
ja uciekłam :evil_lol:

:evil_lol: ja nie moałam tyle śmiałości :evil_lol: ale teraz juznie mam takiego problemu - włosy dawno już przycięłam, wbiłam sobie do głowy, że to nie boli i że odrastają i już się nie boję fryzjera :lol:

Posted

[quote name='Justa']

filmik#1
filmik#2

Wybaczcie jakość, ale nie mam czym nagrać i musiałam komórką :shake:

Gala z motorkiem w pupie:evil_lol::lol::eviltong:
sie ma lustro sie nie ma filmikow:eviltong:

malawaszka oczywiscie ze nie boli:eviltong:mi teraz niesamowicie odzyly wlosy odkad mam krotkie - bo wczesniej, bardzo wypadaly:roll:ale teraz zapuszcze:eviltong:

Posted

O ja głupia - po co mi to lustro?! - filmów nie mogę kręcić :placz: :diabloti:
Ale jej ADHD i tak widać :lol:

Pragnę nadmienić, że włosy mi nie wypadają, czują się dobrze, jest ich wciąż sporo tylko te 3 cm od dołu wypadałoby podciąć :cool1:
I mówcie sobie co chcecie, mnie jest źle w krótkich włosach !