Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to jeszcze jedna ciepła fotka..

Ulubiona pozycja - na wykręconą łapę :-o Ja nie wiem czy tylko ona tak dziwnie odpoczywa (?)
A tak pozatym wiecznie czujne oko sznaucera :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']
Ulubiona pozycja - na wykręconą łapę :-o Ja nie wiem czy tylko ona tak dziwnie odpoczywa (?)

Sambie sie zdarza, ale zazwyczaj ma łapkę do przodu..

A tak pozatym wiecznie czujne oko sznaucera :diabloti:

haha skąd ja to znam:razz::evil_lol: 1/3 dnia spędza na obserwowaniu swojego stada:evil_lol:

Posted

Z ogromną nadzieją kliknęłam link w Twoim podpisie i na szczęście się nie rozczarowałam, założyłaś galerie :sweetCyb:
Chociaż z drugiej strony zastanawiam się czy w ogóle powinnam tu wchodzić, bo po obejrzeniu Twoich fot odeszła mi ochota na robienie zdjęć, szczególnie psu :diabloti:

Posted

Agnes, Matusz witam witam :angel:

[quote name='BBeta']Z ogromną nadzieją kliknęłam link w Twoim podpisie i na szczęście się nie rozczarowałam, założyłaś galerie :sweetCyb:
Chociaż z drugiej strony zastanawiam się czy w ogóle powinnam tu wchodzić, bo po obejrzeniu Twoich fot odeszła mi ochota na robienie zdjęć, szczególnie psu :diabloti:

Witamy ! :jumpie:

Beatko, czyżby było aż tak źle, że doznałaś obrzydzenia do aparatu? :p

Kojot zmotywowałeś mnie :diabloti: dopadłam małe czarne, mordę wyprałam, wysuszyłam, łapy również, podrównałam do pazurków :p
No i wytrymowałam jej trochę karczycho, bo już tyle tam kłaków narosło :-o :cool1:

Posted

Justa
Melduję się w Twojej Gelrii :-)
Zdjęcia przecudowne :loveu: :loveu: :loveu:
A te Wasze wspólne normalnie powalają :loveu:

http://img246.imageshack.us/img246/9947/dsc0608hz9.jpg
boskie :loveu:

http://img164.imageshack.us/img164/479/dsc0179df9.jpg
Te przebarwienia na sierści pyszczkowej są jak dla mnie przesłodkie :loveu:

http://img125.imageshack.us/img125/6112/dsc0001mm9.jpg
kurka woda..... ależ łądna z Ciebie dziewczyna :-)
Co zrobić żeby tak zapuścić fajnie włosy? Bo ja ni rusz nie mogę :roll:

http://img72.imageshack.us/img72/5483/dsc0177mn3.jpg
Bombowe :loveu: Ta gra światła :-)

Czarno białe foty są extra :multi:

Posted

Katerinas jak miło Cię u nas widzieć ! :p

Kochana, to nie ja ;)

A żeby zapuścić włosy.. hm w tej chwili moje sięgają pasa i chyba tylko dlatego, że nie daję się nabrać na fryzjerowe 'podcinanie końcówek' :diabloti:

Posted

BBeta napisał(a):

to Cię powinno zmotywować:eviltong:

Posted

[quote name='Justa']Beatko, czyżby było aż tak źle, że doznałaś obrzydzenia do aparatu? :p
Nie wiem czy jest tylko źle czy bardzo źle, bo swoich do Twoich nawet nie porównuje. To tak jakby porównać osła z czystej krwi arabem :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']Katerinas jak miło Cię u nas widzieć ! :p

Kochana, to nie ja ;)

A żeby zapuścić włosy.. hm w tej chwili moje sięgają pasa i chyba tylko dlatego, że nie daję się nabrać na fryzjerowe 'podcinanie końcówek' :diabloti:

ups... :oops: ale "fo pa" ;)

A gdzie znajdę Twoje zdjęcie, hę? :razz: ;)

Posted

BBeta napisał(a):
Nie wiem czy jest tylko źle czy bardzo źle, bo swoich do Twoich nawet nie porównuje. To tak jakby porównać osła z czystej krwi arabem :diabloti:

Beatko nie poniżaj się tak:diabloti: to jak ja mam nazwać siebie??

Posted

LeCoyotte napisał(a):

hahaha noo a ja?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

boszzz teraż żałuję, że Cię namawiałam do założenia galerii :lol: co tu wchodzę i oglądam foty to zsczynam knuć skąd wykombinować kasę na dobry obiektyw - jak kogoś okradnę to będzie Twoja wina :evil_lol:;)

Posted

LeCoyotte napisał(a):

Ale ja lubie osły, a szczególnie salami :diabloti: :cool3: Mnie pytasz? :niewiem:

Posted

[quote name='Katerinas']ups... :oops: ale "fo pa" ;)

A gdzie znajdę Twoje zdjęcie, hę? :razz: ;)

Moje ?
Chociażby tutaj ;)

[quote name='Katerinas']No dobra.... To kto jest na tym zdjęciu? :-)

A na tamtym zdjęciu Katarzyna. Znamy się od 19 lat :cool1:

[quote name='malawaszka']hahaha noo a ja?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

boszzz teraż żałuję, że Cię namawiałam do założenia galerii :lol: co tu wchodzę i oglądam foty to zsczynam knuć skąd wykombinować kasę na dobry obiektyw - jak kogoś okradnę to będzie Twoja wina :evil_lol:;)

Powariowali.. litości ! Ja mam JEDNO szkło ! To Wy cudujecie a potem narzekacie :eviltong:

[quote name='BBeta']Nie wiem czy jest tylko źle czy bardzo źle, bo swoich do Twoich nawet nie porównuje. To tak jakby porównać osła z czystej krwi arabem :diabloti:

Buhahhhha :roflt: Nie no, naprawdę oszalałaś :evil_lol:

- - - - - -

A tak pozatym obleciałam dzisiaj 3 apteki i w żadnej nie ma opaski elastycznej z dziurką na rzepkę. No szlag mnie trafi..