Doginka Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Też za późno weszłam do Justy, bo ten półzacisk granatowy był super;-) Quote
Justa Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Doginka napisał(a):Też za późno weszłam do Justy, bo ten półzacisk granatowy był super;-) A wisiał u mnie w podpisie od dobrego pół roku :mdleje: i nikt się nie interesował ! Quote
malawaszka Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 ja chcę ja chcę tą obrożę Justa Ty pracujesz w Klinice Bemowo? Quote
Justa Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 malawaszka napisał(a):ja chcę ja chcę tą obrożę Justa Ty pracujesz w Klinice Bemowo? Troche pracuję trochę praktykuję ;) Quote
malawaszka Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Justa napisał(a):Troche pracuję trochę praktykuję ;) no to jutro najprawdopodobniej przyjedzie tam nasz były podopieczny - olbrzym Bąbel :( ze Starachowic - nie wiadomo co mu jest co w S diagnostyka jest po prostu boska... może pobędzie tam kilka dni na badaniach :( oby znaleźli co mu jest i oby się udało mu pomóc bo wygląda to źle - woda w płucach i w worku osierdziowym, w morfo wychodzi ostry stan zapalny, biochemii nie zrobiono :mdleje: ; EKG było robione i jest tam coś nie tak, ale już nie pamiętam jak brzmiał opis, a nie mam go na mailu; generalnie jestem przerażona bo pies jest młody a już takie coś :( utul go ode mnie proszę :( Quote
Justa Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 malawaszka napisał(a):no to jutro najprawdopodobniej przyjedzie tam nasz były podopieczny - olbrzym Bąbel :( ze Starachowic - nie wiadomo co mu jest co w S diagnostyka jest po prostu boska... może pobędzie tam kilka dni na badaniach :( oby znaleźli co mu jest i oby się udało mu pomóc bo wygląda to źle - woda w płucach i w worku osierdziowym, w morfo wychodzi ostry stan zapalny, biochemii nie zrobiono :mdleje: ; EKG było robione i jest tam coś nie tak, ale już nie pamiętam jak brzmiał opis, a nie mam go na mailu; generalnie jestem przerażona bo pies jest młody a już takie coś :( utul go ode mnie proszę :( On będzie na jakąś fundację wpisywany czy na osobę prywatną? Na pewno w niedzielę się tam pojawię, bo mam teraz tydzień urlopu, ale nie wiem czy tak długo zostanie. Potarmoszę jeśli tak ;) Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ! Quote
malawaszka Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 na nas albo na ŚTOZ będzie bo Majka ze ŚTOZu jest w Starachowicach i ona na miejscu czuwa nad Bąblem, strasznie się martwię o niego... taki młody, fajny pies Quote
Justa Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 malawaszka napisał(a):na nas albo na ŚTOZ będzie bo Majka ze ŚTOZu jest w Starachowicach i ona na miejscu czuwa nad Bąblem, strasznie się martwię o niego... taki młody, fajny pies Ok, to zajrzę w niedzielę do komputera co tam zostało stwierdzone.. Obrzęk płuc i zmiany w EKG mogą wskazywać na chorobę serca.. Trzeba go porządnie przebadać, to na pewno. Dziś 21 i gdzie ta wiosna? Fajnie byłoby pojechać gdzieś gdzie nie będzie śniegu i przetestować nowy obiektyw - zwłaszcza, że Galina odpicowana :razz: Na supersport - brzuch ogoliłam jej na zero, bo dziwnie wyglądała ogolona do mostka, a od mostka kłaki dlugości 5 cm. Quote
eria Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 pokazuj Galinę !!! bo nie umiem sobie wyobrazić tego co napisałaś hihih Quote
Justa Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Haha, jak to moja mama stwierdziła - gdyby nie broda to nie bylaby wcale przekonana, że to sznaucer :p Quote
Montelka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 J. ! Ty żyjesz ! miło poczytać newsy z Twojego świata :) ja gdyby nie broda nie byłabym pewna czy B. to pies czy kot..... :P Ściskam Galinę mocno ! Quote
betty_labrador Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Wesołych świąt Justynko! Spokoju , zdrowia i wypoczynku :) Quote
Pasavera Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Zawsze będziemy tu wracać! :loveu: Cieplutkie pozdrowienia dziewczynki! ;) Quote
anetta Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Jak dobrze że Galina już po :))))))))))) I wszystko pięknie się zagoiło. Quote
Justa Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Galeństwo maleństwo skończyło 11 maja 10 latek ;) Quote
bognik Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Wygląda rewelacyjnie! Nie widać, że ma tyle latek ;) Wszystkiego dobrego dla Galinki! Quote
Doginka Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Ooooooo, ja też spóźnione życzonka ślę - oby jak najdłużej Gallinka w takiej formie była;-) Quote
Justa Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Dziękujemy :loveu: Troszkę ją już na siwo przesiało, ale wciąż jest energiczna, choć częściej odpoczywa ;) Quote
betty_labrador Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Dużo, dużo psiego szczęścia życzymy z Tosia :D bardzo dobrze utrzymana jak na 10lat! nie widać siwizny(jak u Tosi :) ) Quote
Doginka Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Ale Gallusia ma ślicznie głowę zrobioną :loveu: Quote
Justa Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 eria napisał(a):prześliczna :loveu: malawaszka napisał(a):lalunia śliczna - 100 lat!!!! :loveu: Doginka napisał(a):Ale Gallusia ma ślicznie głowę zrobioną :loveu: No takiego komentarza to się nie spodziewałam :loveu: Jedyne co to ta grzywka, ale lepiej układa się krótka więc tak już jej zostawiam ;) Jutro Galeństwo będzie miało sanację jamy ustnej, proszę trzymać kciuki !!! Quote
Recommended Posts