Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justa napisał(a):
:loveu:
A jak tam Wam nad tym morzem? Ciężko samej z psem?

szczerze mówiąc to nie :) szczurzy jest bardzo fajnym psem w domu, bo można o nim nawet zapomnieć na dzień i on się o swoje nie domaga :evil_lol: włącznie z wysikaniem się :diabloti: poza tym ostatnio jest bardzo grzeczny i nie ucieka i biega za piłeczką :loveu::evil_lol:

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Unbelievable napisał(a):
szczerze mówiąc to nie :) szczurzy jest bardzo fajnym psem w domu, bo można o nim nawet zapomnieć na dzień i on się o swoje nie domaga :evil_lol: włącznie z wysikaniem się :diabloti: poza tym ostatnio jest bardzo grzeczny i nie ucieka i biega za piłeczką :loveu::evil_lol:

No to super, oby tak zostało jak zaczną się zajęcia ;)
A pomyśleć, że kiedyś piłęczka byłą BE :diabloti:
Ja widziałam mój uroczy plan - pn, wt i śr koszmar, czw i pt w klinice :mdleje:

Posted

Justa napisał(a):
No to super, oby tak zostało jak zaczną się zajęcia ;)
A pomyśleć, że kiedyś piłęczka byłą BE :diabloti:
Ja widziałam mój uroczy plan - pn, wt i śr koszmar, czw i pt w klinice :mdleje:

no a teraz piłeczkę kocha i ubóstwia, a to podobno baby są zmienne :evil_lol:
ja się próbuję dowiedzieć jaki mam plan i powiem tylko że... kocham PG i jej system internetowy :loveu:

Posted

Korenia napisał(a):
Łączę się w bólu :(

Eeee.. tylko pierwszy tydzień będzie taki straszny, potem odejdzie większość nudnych wykładów, to się rozluźni ;)

Unbelievable napisał(a):
no a teraz piłeczkę kocha i ubóstwia, a to podobno baby są zmienne :evil_lol:
ja się próbuję dowiedzieć jaki mam plan i powiem tylko że... kocham PG i jej system internetowy :loveu:

Galina jest stała w uczuciach, od 8 lat kocha piłeczkę :diabloti:
U nas plan na wecie co roku taki sam dla każdego rocznika, także znam już mój plan na za rok również :diabloti:

Posted

Justa napisał(a):
Eeee.. tylko pierwszy tydzień będzie taki straszny, potem odejdzie większość nudnych wykładów, to się rozluźni ;)

U mnie niestety się nie rozluźni... poniedziałek mam wspaniały 11-20:35. Bez żadnego okienka. Umrę...

Posted

Korenia napisał(a):
Systemy internetowe są zajebiste :loveu: wszyscy studenci je kochają :loveu: jak macie system? E-kolokwia też są zajebiste :loveu: ze szczęścia można umrzec :loveu:

ja nawet nie wiem, jakiś chyba dizajnerski PG. Najlepsze jest to że jak chcę wejść to mi się pokazuje komunikat o zagrożeniach, a poczty w ogóle nie mogę włączyć bo mi wszystkie przeglądarki blokują :loveu: a i na przykład wiem jakie będę miała przedmioty ale już planu zajęć nie raczyli wrzucić. Chyba że to gdzie indziej jest :roll:
Justa napisał(a):

U nas plan na wecie co roku taki sam dla każdego rocznika, także znam już mój plan na za rok również :diabloti:

ja mam takie piękne przedmioty jak propedeutyka filozofii lub podstawy komunikacji interpersonalnej, o jakimś zarządzaniu i ekonomii już nie wspominając :loveu: jedyne konkretne przedmioty to fizyka, matematyka, lub grafika inżynierska :roll:

Posted

A jaki jesteś kierunek? Te humany to każdy musi przebolec ;) Ja miałam politologie i 'domy i ogrody' - to drugie było świetne ;) Może wy sobie sami plan robicie? bo my sami się zapisujemy na wszystko właśnie przez netsa.

Posted

Korenia napisał(a):
A jaki jesteś kierunek? Te humany to każdy musi przebolec ;) Ja miałam politologie i 'domy i ogrody' - to drugie było świetne ;) Może wy sobie sami plan robicie? bo my sami się zapisujemy na wszystko właśnie przez netsa.

oceanotechnika specjalności okrętowe ;)
wiesz co, nie mam pojęcia, tam na prawdę nie ma żadnej informacji. Ale na szczęście mój bliski znajomy też jest na PG i o takich ważniejszych rzeczach mnie informuje bo ja raczej mało ogarniam :evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Galeństwo, prosimy o jakąś foteczkę zapracowaną Pańcię;-)

betty_labrador napisał(a):
czesc :loveu: czekamy :)

Nie mam aparatu, rodzice wyjechali na wakacje :roll:

LeCoyotte napisał(a):
Doczytałem parę stron wcześniej, że Galinka miała jakieś problemy... jak się dzisiaj czuje?;)

Już w porządku, w sumie nie wiadomo co jej było. Generalnie obserwuję, ale ma nadwyraz dobry humor :p

ariss napisał(a):
kobieto gdzie Ty się podziewasz?

Klinika, klinika, klinika.. A ostatnie 4 dni działka ;)

Posted

Justa napisał(a):

Klinika, klinika, klinika.. A ostatnie 4 dni działka ;)

T ostatnie 4 dni miałaś udane:cool3: szczególnie, że pogoda dopisała :loveu:

dobrze, że z Galą ok, choć nie lubię takich sytuacji:roll: oby się nie powtórzyło nigdy więcej!

Się doczekać soboty nie mogę:loveu:

Posted

ariss napisał(a):
T ostatnie 4 dni miałaś udane:cool3: szczególnie, że pogoda dopisała :loveu:

dobrze, że z Galą ok, choć nie lubię takich sytuacji:roll: oby się nie powtórzyło nigdy więcej!

Się doczekać soboty nie mogę:loveu:

Oj przyznaję, że było cudownie :loveu: W końcu pogoda dopisała, byłamw tym roku tam 3 razy z czego dopiero teraz nie padało :diabloti:
Piesek mi nie młodnieje, ale oby jak najdłużej obyło się bez poważnych chorób..

Ja też ja też :loveu:
I od razu zgłaszam się na pilnowacza i podprowadzacza :loveu:

Posted

weszka napisał(a):
Zapowiada się sympatyczna sobota :)
Dobrze, że Galina już ok. Nigdy więcej takich numerów proszę nie wycinać!

Ano szykuje się szykuje :loveu:

Dziś miałam ostatni dyżur w szpitalu w te wakacje.. Od przyszłego czwartku przenoszę się do ambulatorium :p Mam nadzieję, że dam radę.
Od poniedziałku zaczynają się zajęcia i zaiste fascynujący semestr - w rolach głównych świnie i krowy :roll: Czyli w kwestii psów i kotów będę musiała dokształcać się sama..
Galeństwo ma się dobrze, w sobotę może nabędziemy nową piłkę od weszki to znów wprowadzę piłkę do spacerów, ale mam spore obawy zwłaszcza, że nie wiadomo co jej było te 2 tygodnie temu.

Posted

Doginka napisał(a):
Ale macie fajnie, chętnie bym do Was na kluba dojechała, ale nie da rady:sad:

Szkoda :( Ale może uda nam się spotkać na jakimś spacerku zanim zima nadejdzie? :)

Posted

Zapomniałam się pochwalić, że wczoraj byłam z Galiną na wycieczce u mojej koleżanki i jaszczurka miała spotkanie 3 stopnia z kotem :p Generalnie ona chyba nie ogarnia, że kot to kot, nie ma jakichś zapędów łowieckich, nie rzuca się z warkotem, jedyne co.. jak kot czmycha to włącza jej się program: gonię ! Ale liczę, że się przyzwyczai i kot i pies :)
Miała również spotkanie na szczycie ze szczurami, ale tych się bała :lol: