Unbelievable Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Justa napisał(a)::loveu: A jak tam Wam nad tym morzem? Ciężko samej z psem? szczerze mówiąc to nie :) szczurzy jest bardzo fajnym psem w domu, bo można o nim nawet zapomnieć na dzień i on się o swoje nie domaga :evil_lol: włącznie z wysikaniem się :diabloti: poza tym ostatnio jest bardzo grzeczny i nie ucieka i biega za piłeczką :loveu::evil_lol: Quote
Justa Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Unbelievable napisał(a):szczerze mówiąc to nie :) szczurzy jest bardzo fajnym psem w domu, bo można o nim nawet zapomnieć na dzień i on się o swoje nie domaga :evil_lol: włącznie z wysikaniem się :diabloti: poza tym ostatnio jest bardzo grzeczny i nie ucieka i biega za piłeczką :loveu::evil_lol: No to super, oby tak zostało jak zaczną się zajęcia ;) A pomyśleć, że kiedyś piłęczka byłą BE :diabloti: Ja widziałam mój uroczy plan - pn, wt i śr koszmar, czw i pt w klinice :mdleje: Quote
Korenia Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Justa napisał(a): Ja widziałam mój uroczy plan - pn, wt i śr koszmar, czw i pt w klinice :mdleje: Łączę się w bólu :( Quote
Unbelievable Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Justa napisał(a):No to super, oby tak zostało jak zaczną się zajęcia ;) A pomyśleć, że kiedyś piłęczka byłą BE :diabloti: Ja widziałam mój uroczy plan - pn, wt i śr koszmar, czw i pt w klinice :mdleje: no a teraz piłeczkę kocha i ubóstwia, a to podobno baby są zmienne :evil_lol: ja się próbuję dowiedzieć jaki mam plan i powiem tylko że... kocham PG i jej system internetowy :loveu: Quote
Korenia Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Systemy internetowe są zajebiste :loveu: wszyscy studenci je kochają :loveu: jak macie system? E-kolokwia też są zajebiste :loveu: ze szczęścia można umrzec :loveu: Quote
Justa Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Korenia napisał(a):Łączę się w bólu :( Eeee.. tylko pierwszy tydzień będzie taki straszny, potem odejdzie większość nudnych wykładów, to się rozluźni ;) Unbelievable napisał(a):no a teraz piłeczkę kocha i ubóstwia, a to podobno baby są zmienne :evil_lol: ja się próbuję dowiedzieć jaki mam plan i powiem tylko że... kocham PG i jej system internetowy :loveu: Galina jest stała w uczuciach, od 8 lat kocha piłeczkę :diabloti: U nas plan na wecie co roku taki sam dla każdego rocznika, także znam już mój plan na za rok również :diabloti: Quote
weszka Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Najgorsze są takie "niespecyficzne" objawy. Ale najważniejsze, że jest lepiej. Ściskam mocno :) Quote
Korenia Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Justa napisał(a):Eeee.. tylko pierwszy tydzień będzie taki straszny, potem odejdzie większość nudnych wykładów, to się rozluźni ;) U mnie niestety się nie rozluźni... poniedziałek mam wspaniały 11-20:35. Bez żadnego okienka. Umrę... Quote
Unbelievable Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Korenia napisał(a):Systemy internetowe są zajebiste :loveu: wszyscy studenci je kochają :loveu: jak macie system? E-kolokwia też są zajebiste :loveu: ze szczęścia można umrzec :loveu: ja nawet nie wiem, jakiś chyba dizajnerski PG. Najlepsze jest to że jak chcę wejść to mi się pokazuje komunikat o zagrożeniach, a poczty w ogóle nie mogę włączyć bo mi wszystkie przeglądarki blokują :loveu: a i na przykład wiem jakie będę miała przedmioty ale już planu zajęć nie raczyli wrzucić. Chyba że to gdzie indziej jest :roll: Justa napisał(a): U nas plan na wecie co roku taki sam dla każdego rocznika, także znam już mój plan na za rok również :diabloti: ja mam takie piękne przedmioty jak propedeutyka filozofii lub podstawy komunikacji interpersonalnej, o jakimś zarządzaniu i ekonomii już nie wspominając :loveu: jedyne konkretne przedmioty to fizyka, matematyka, lub grafika inżynierska :roll: Quote
Korenia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 A jaki jesteś kierunek? Te humany to każdy musi przebolec ;) Ja miałam politologie i 'domy i ogrody' - to drugie było świetne ;) Może wy sobie sami plan robicie? bo my sami się zapisujemy na wszystko właśnie przez netsa. Quote
Unbelievable Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Korenia napisał(a):A jaki jesteś kierunek? Te humany to każdy musi przebolec ;) Ja miałam politologie i 'domy i ogrody' - to drugie było świetne ;) Może wy sobie sami plan robicie? bo my sami się zapisujemy na wszystko właśnie przez netsa. oceanotechnika specjalności okrętowe ;) wiesz co, nie mam pojęcia, tam na prawdę nie ma żadnej informacji. Ale na szczęście mój bliski znajomy też jest na PG i o takich ważniejszych rzeczach mnie informuje bo ja raczej mało ogarniam :evil_lol: Quote
Doginka Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Galeństwo, prosimy o jakąś foteczkę zapracowaną Pańcię;-) Quote
LeCoyotte Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Doczytałem parę stron wcześniej, że Galinka miała jakieś problemy... jak się dzisiaj czuje?;) Quote
Justa Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Doginka napisał(a):Galeństwo, prosimy o jakąś foteczkę zapracowaną Pańcię;-) betty_labrador napisał(a):czesc :loveu: czekamy :) Nie mam aparatu, rodzice wyjechali na wakacje :roll: LeCoyotte napisał(a):Doczytałem parę stron wcześniej, że Galinka miała jakieś problemy... jak się dzisiaj czuje?;) Już w porządku, w sumie nie wiadomo co jej było. Generalnie obserwuję, ale ma nadwyraz dobry humor :p ariss napisał(a):kobieto gdzie Ty się podziewasz? Klinika, klinika, klinika.. A ostatnie 4 dni działka ;) Quote
ariss Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Justa napisał(a): Klinika, klinika, klinika.. A ostatnie 4 dni działka ;) T ostatnie 4 dni miałaś udane:cool3: szczególnie, że pogoda dopisała :loveu: dobrze, że z Galą ok, choć nie lubię takich sytuacji:roll: oby się nie powtórzyło nigdy więcej! Się doczekać soboty nie mogę:loveu: Quote
Justa Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 ariss napisał(a):T ostatnie 4 dni miałaś udane:cool3: szczególnie, że pogoda dopisała :loveu: dobrze, że z Galą ok, choć nie lubię takich sytuacji:roll: oby się nie powtórzyło nigdy więcej! Się doczekać soboty nie mogę:loveu: Oj przyznaję, że było cudownie :loveu: W końcu pogoda dopisała, byłamw tym roku tam 3 razy z czego dopiero teraz nie padało :diabloti: Piesek mi nie młodnieje, ale oby jak najdłużej obyło się bez poważnych chorób.. Ja też ja też :loveu: I od razu zgłaszam się na pilnowacza i podprowadzacza :loveu: Quote
weszka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Zapowiada się sympatyczna sobota :) Dobrze, że Galina już ok. Nigdy więcej takich numerów proszę nie wycinać! Quote
Justa Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 weszka napisał(a):Zapowiada się sympatyczna sobota :) Dobrze, że Galina już ok. Nigdy więcej takich numerów proszę nie wycinać! Ano szykuje się szykuje :loveu: Dziś miałam ostatni dyżur w szpitalu w te wakacje.. Od przyszłego czwartku przenoszę się do ambulatorium :p Mam nadzieję, że dam radę. Od poniedziałku zaczynają się zajęcia i zaiste fascynujący semestr - w rolach głównych świnie i krowy :roll: Czyli w kwestii psów i kotów będę musiała dokształcać się sama.. Galeństwo ma się dobrze, w sobotę może nabędziemy nową piłkę od weszki to znów wprowadzę piłkę do spacerów, ale mam spore obawy zwłaszcza, że nie wiadomo co jej było te 2 tygodnie temu. Quote
malawaszka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 no to piłeczka ale z umiarem i będzie dobrze :) zazdroszczę Wam spotkania sobotniego Quote
Justa Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 malawaszka napisał(a):zazdroszczę Wam spotkania sobotniego no to przyjeżdżaj do nas ! :loveu: Quote
Doginka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Ale macie fajnie, chętnie bym do Was na kluba dojechała, ale nie da rady:sad: Quote
Justa Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Doginka napisał(a):Ale macie fajnie, chętnie bym do Was na kluba dojechała, ale nie da rady:sad: Szkoda :( Ale może uda nam się spotkać na jakimś spacerku zanim zima nadejdzie? :) Quote
Justa Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Zapomniałam się pochwalić, że wczoraj byłam z Galiną na wycieczce u mojej koleżanki i jaszczurka miała spotkanie 3 stopnia z kotem :p Generalnie ona chyba nie ogarnia, że kot to kot, nie ma jakichś zapędów łowieckich, nie rzuca się z warkotem, jedyne co.. jak kot czmycha to włącza jej się program: gonię ! Ale liczę, że się przyzwyczai i kot i pies :) Miała również spotkanie na szczycie ze szczurami, ale tych się bała :lol: Quote
Recommended Posts