Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Justa']O rany ilu gości ! Miło Was tak poczytać od rana. Bylebym w samozachwyt nie popadła :eviltong:

będziemy uwazac z iloscią komentarzy:diabloti:

Będzie będzie więcej jak będziecie oglądać :multi:

jasne, że będziemy ogladać:loveu: jest co:razz:

Wstawię coś późnej bo teraz czas mnie goni :painting:

fruń:eviltong:

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam nowo przybyłych i tych wytrwałych oczywiście też :loveu:

Jako, że dzisiaj kolejne komercyjne święto :roll: krocząc dzisiaj po centrum warszawy natknęłam się na wielką MANICHĘ :evil_lol: Zdeterminowane kobiety zablokowały pół warszawy :evil_lol:

A skoro dzisiaj o kobietach.. to ja wstawię taki sobie portret bez przesłania. Kobietę na zdjęciu znam 19 lat, niesamowite co?

Wiosna..

Galiny niestety dalej szufladowe.

Posted

Justa napisał(a):
tu widać jaszczurkę :cool1:
Nie do życia dzisiaj jestem :shake:

Ojej, faktycznie jaszczurka :crazyeye: Opowiedz nowym (czyli mi) skąd jaszczurka sie wzięła :p
Ale może być jutro - odpocznij dziś, skoro zyć trudno ;)

Posted

tangerine74 napisał(a):
Ojej, faktycznie jaszczurka :crazyeye: Opowiedz nowym (czyli mi) skąd jaszczurka sie wzięła :p

Nie tylko nowym jak widać :evil_lol: Chyba nikt nie załapał jaszczura :evil_lol:

A jak to się stało? Nie mam pojęcia.. Mam podejrzenia, że mogła go sobie przygryźć np. u weterynarza (?)
Po prostu któregoś dnia spostrzegłam, że ma dziurę na około 1cm wgłąb.
Wet oczywiście powiedział, że szyc tego nie będzie bo raz że za późno a dwa, że po co. Chłeptac wodę może, zalizywac mnie też, także.. ;)

Ot cała historia mojej jaszczury ;) Nie sposób jej pomylić ;)

Posted

jaszczurkowe fotki:loveu:

Justa napisał(a):
Nie tylko nowym jak widać :evil_lol: Chyba nikt nie załapał jaszczura :evil_lol:

ja sie domyślałem ale nie było widać tego na żadnym zdjęciu;)

Samba ma na dolnej stronie języka dość dużą ciemną plame, też nie sposób jej pomylić;)

Posted

Hej Justyś z Jaszczurką:p

goldenka245 napisał(a):
Po cichutku powiem, że czekam na jakieś zdjęcia:oops:;)

nie tylko Ty;)
no to czas na spacerek, a potem trymowanie:razz: straszne to czasochlonne, myslalem ze dzisiaj skoncze, ale to chyba malo realne;)

Posted

Dajcie spokój, ja od rana już u weterynarza zdążyłam być..
Wstałam, a Galina jakaś taka dziwna, jakby całe ciało napięte i delikatnie drżała. No to psa pod pachę i do kliniki.
Lekarz stwierdził, że naciągnęła sobie więzadła w kegosłupie. Nie wiem jakim cudem to się stało, bo wczoraj jakichś forsownych ćwiczeń nie było - ot poszłyśmy sobie na spacer, pochodzić. Podobno mogła gdzieś źle stanąc lub naskoczyć.
Dostała zastrzyk i wszystko wróciło do normy. A teraz kilka dni ograniczonego ruchu. Miejmy nadzieję, że wszystko będzie w porządku.

Szczerze mówiąc przestraszyłam się, że to coś z układem nerwowym. Ale jak się okazało nie. Na szczęście.

A zdjęcia - tylko szufladowe..

Moje Tatry. Czarny Staw pod Rysami. wrzesień'07.

Posted

Dobrze, ze zastrzyk pomógł :)

Gimlastego to bym najlepiej rozpoznała po pieprzykach w lewej pachwinie :lol: Każdy psuń ma pewnie jakieś takie własne urodziwe miejsca :D

Ja co roku jestem we wrześniu w Tatrach, ale w tym roku nie byłam przy Czarnym Stawie. Mam za to z ostatniego września nawałnicę podobnych zdjęć przy Czarnym Gąsienicowym:p

Posted

tangerine74 napisał(a):

Ja co roku jestem we wrześniu w Tatrach, ale w tym roku nie byłam przy Czarnym Stawie. Mam za to z ostatniego września nawałnicę podobnych zdjęć przy Czarnym Gąsienicowym:p

Czas galerię założyć :cool3:
Z Gąsienicowego też coś miałam, ale ten pod Rysami.. ah :loveu: Wogóle kocham Tatry całym moim sercem ! :multi::loveu: