Agnes Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 http://img269.imageshack.us/img269/474/dsc0709y.jpg a ja myslalam, ze u nas woda jest brudna od glonow:lol: Justa oswiec mnie, moze gdzies nie doczytalam - o co chodzi z ta lysa klata:lol: Quote
Saint Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 A to sznaucery potrafią pływać? :crazyeye: :eviltong: Quote
betty_labrador Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 eria napisał(a):noo Betty Ty to w ogóle przegięłaś :evil_lol: Już mogę zrozumieć zaspanie, komunikację miejską, ale żeby aparatu nie zabrać :crazyeye::shake: noooo, wstydzę sie :nerwy: tego czynu! :cool3: najwazniejsze ze zdazylam na samo wystawianie :eviltong: Justa napisał(a): Beatko, mam jeszcze dużo Tosiowych fot, ale teraz nie mam czasu ich obrobić i wstawić, bo zaraz zmykam do pracy i znów wrócę o północy :angryy: Cierpliwości ;) Dziękuję za odwiedzinki ;) oh dziekuje, i poczekam cierpliwie na moja kolej :loveu: a Galina jest cudowna! takie oczka ma slodkie. Uwazaj bo Ci cala wylysieje od tej wody :lol: :eviltong: Quote
Doginka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 A ja nie poznałam Jaszczurki w tych trzcinkach:crazyeye::diabloti: Quote
Justa Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 weszka napisał(a):Galina w szuwarach pięknie wygląda ;) dziękujemy :loveu: Agnes napisał(a):http://img269.imageshack.us/img269/474/dsc0709y.jpg a ja myslalam, ze u nas woda jest brudna od glonow:lol: Justa oswiec mnie, moze gdzies nie doczytalam - o co chodzi z ta lysa klata:lol: Kochaaaana, tam jest pierwsza klasa czystości wody ;) Łysa klata - wygolona ! Bo teraz jaszczureczkę robie sama własnoręcznie i podgalam ją gnieniegdzie od czasu do czasu tak jak to się robi na show ;) Saint napisał(a):A to sznaucery potrafią pływać? :crazyeye: :eviltong: Jaszczurka umie :diabloti: betty_labrador napisał(a): oh dziekuje, i poczekam cierpliwie na moja kolej :loveu: a Galina jest cudowna! takie oczka ma slodkie. Uwazaj bo Ci cala wylysieje od tej wody :lol: :eviltong: Już conieco wstawiłam do Tiosiowej galerii. Ona cała jest słodki cykor mały :lol::loveu: Myślę, że nawet pod groźbą wyłysienia nie odmówiłaby sobie kąpieli :razz: Tym sposobem mam bardzo niewiele zdjęć kiedy nie jest mokra i wygląda mało żałośnie :evil_lol: Doginka napisał(a):A ja nie poznałam Jaszczurki w tych trzcinkach:crazyeye::diabloti: Ojejku, to komplement? :diabloti: W końcu mam dzień wolny od pracy.. :mdleje: Spałam do 13 :diabloti: No ale cóż, wczoraj wróciłam do domu o 24:00.. Generalnie mam dość i wiecej do firmy MC'donalds nie zawitam :shake: Tak wiele zależy od ludzi z którymi się pracuje.. Byłam wczoraj na rozmowie z kierowniczką i podobno ma być lepiej - pożyjemy, zobaczymy. Fotki Podcięłam jej włosy na łapach, bo już nie mogłam patrzeć.. szczególnie, że teraz na działce siedzi i nie ma kto jej czesać. Widomo - mogło byc lepiej, ale odrosną ;) Quote
Agnes Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Justa napisał(a):Kochaaaana, tam jest pierwsza klasa czystości wody ;) to tylko my mamy syf:placz::placz::placz: Justa napisał(a):Łysa klata - wygolona ! Bo teraz jaszczureczkę robie sama własnoręcznie i podgalam ją gnieniegdzie od czasu do czasu tak jak to się robi na show ;) a potem odrasta i mozna psa pokazywac?:evil_lol: nie wiedzialam, ze az tak sie podgala...stad moja dociekliwosc:evil_lol: Justa napisał(a): Generalnie mam dość i wiecej do firmy MC'donalds nie zawitam :shake: Tak wiele zależy od ludzi z którymi się pracuje.. Byłam wczoraj na rozmowie z kierowniczką i podobno ma być lepiej - pożyjemy, zobaczymy. wspolczuje:shake: ale wiesz, ze tak moze byc wszedzie, w kazdej pracy, w kazdej firmie:roll: zawsze mozna trafic na jakiegos palanta:angryy: Quote
Justa Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Agnes napisał(a):to tylko my mamy syf:placz::placz::placz: W Warszawie wszędzie jest syf, także chillout..:p a potem odrasta i mozna psa pokazywac?:evil_lol: nie wiedzialam, ze az tak sie podgala...stad moja dociekliwosc:evil_lol: Ano ano, podobno.. nie wiem, ja na show nie jeżdżę :razz: Całą szyję się jedzie maszynką, aż do linii brody, choć niektórzy tam rwą. wspolczuje:shake: ale wiesz, ze tak moze byc wszedzie, w kazdej pracy, w kazdej firmie:roll: zawsze mozna trafic na jakiegos palanta:angryy: Wiem, że tak może być wszędzie. Całe szczęście jeszcze tylko 2 tygodnie i koniec. Nigdy więcej. Ja wszystko jestem w stanie zrozumieć, nawet to, że wciaż jeżdżę na supporty (do innych MC mnie wysyłają i wracam do domu 40 minut zamiast 10). Ale to wszystko można powiedzieć spokojnie i miło, a nie traktować mnie jak śmiecia. Jesteśmy dorosłymi ludźmi obie (ja i ta moja przełożona) i ona mimo, że jest starsza nie może mnie traktowac jak gówniary, bo ja sobie zwyczajnie nie pozwolę na to ! Wielka mi pani - menedżer w mc'donalds a sądzi, że wszystkie rozumy pozjadała.. :angryy: Wczoraj była jeszcze lepsza akcja. Poszłam do pracy na 14, a o 14:39 mi mówi kierownik zmiany, że idę na PRZERWĘ :mdleje: Ja mu jasno mówię - słuchaj, ja jeszcze mam przed sobą 8,5 godziny pracy i na żadną przerwę teraz nie pójdę. A ten się zaczął na mnie drzeć, że jak nie pójdę na przerwę, to on urlopu nie dostanie, bo za godzine wychodzi z pracy i musi kogoś na przerwę dać. Za 20 minut woła mnie znów i znów mnie na przerwę wysyła. Całe szczeście wszystko słyszała kierowniczka i powiedziała, że na żadną przerwę ma mnie nie słać, bo to NIELUDZKIE człowiekowi dać przerwę, a potem niech 8 godzin zapieprza.. Koleja sytuacja z persolnalną. Mówi mi, że musi mi dać 1 dzień urlopu bo mi się należy. Mówię ok, to chcę 31 lipca. Odpowiedź - NIE. :mdleje: Fajnie że mi będzie ona ustalac kiedy na urlop pójdę.. i to bez żadnego uzasadnienia.. Także zbyt miło nie jest.. Rok temu a teraz to niebo a ziemia. Mam nadzieję, że nowa kierowniczka (swoją drogą szalenie sympatyczna) coś zmieni. Quote
Elitesse Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 kolezanka pracowala w MC we Wroclawiu dosc dlugo, zwolnila sie, poszla gdzie indziej... i po paru miesiacach wrocila do MC - ale wszytko zalezy od ludzi :roll: ja pare lat temu pracowalam w rossmanie, w ciagu kilku miesiecy odeszlo wszytkie 10 dziewczyn ktore zaczynaly ze mna - lacznie z 2 wicekierowniczkami - zasluga tylko i wylacznie kierowniczki ktora miala gdzies innych ludzi :shake: Quote
Agnes Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 paranoja:shake: ale wiesz...pewnie ciezko by Ci bylo znalezc jakos tam platna prace na miesiac - tylko na miesiac. Trzeba byc twardym i nie pozwolic sobie wejsc na glowe, ale z tym chyba problemu nie masz;) Quote
malawaszka Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Justa sobie radzi :klacz: :loveu: aż mi się nie chce komentować takich "menedżerów" z MC Donalda :lol: za to fotki mi się chce komentować - są super :loveu::loveu::loveu: i ta łysa klata :loveu: Quote
Justa Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Jeśli o mnie chodzi, to nie dam sobie w kaszę dmuchać.. choć w pewnym momencie myslałam, że siądę i się rozryczę :shake: Jeszcze tylko 2 tygodnie i w końcu upragnione wakacje. Miłego popołudnia kochani, ja idę się ubrać :mdleje: i coś ogarnać w domu, bo mój wolny dzień powoli się kończy :placz: Quote
weszka Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Piękne foty. Łysa klata śmieszna ;) A praca? No cóż to tylko praca. Dużo spokoju, nie brać nic do siebie i byle dotrwać do końca. Quote
Matusz Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Witaj koleżanko mła tele z branży tej samej:diabloti: Mnie też wczoraj manager zmiany chciał na przerwę po dwóch godzinach pracy puścić, a ja twardo nie, i mówię, że pójde po 10 dopiero, i tak poszedłem, o!:p Ja jednym uchem wpuszczam,drugim wypuszczam, bo nie warto się tym przejmować;) Quote
Doginka Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Nie lubię Mc Donalda:shake: Kiedy Justynko robimy łapki?:razz::diabloti: Quote
Justa Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [quote name='Matusz']Witaj koleżanko mła tele z branży tej samej:diabloti: Mnie też wczoraj manager zmiany chciał na przerwę po dwóch godzinach pracy puścić, a ja twardo nie, i mówię, że pójde po 10 dopiero, i tak poszedłem, o!:p Ja jednym uchem wpuszczam,drugim wypuszczam, bo nie warto się tym przejmować;) Po dwóch godzinach to u nas norma, że się idzie.. Chociaż nowa kierowniczka wprowadza nowe zasady i chodzi się w połowie pracy teraz - co dla mnie jest conajmniej dziwne :lol: Wiesz, też się staram i to wychodzi - ale na początku, bo jak ktoś Cię nęka cały czas jak leci przez cały tydzień, to nwerwy puszczają. A ja mam dość nerwów przez cąły rok i nie chcę jeszcze denerwować się w pracy. Teraz wszystko robię w tempie młodocianych :diabloti: A co się będę śpieszyć i za nich pracować? :cool1: Najlepiej jak składam im zamówienie, dwum zdażę złożyć, oni jeszcze pieniędzy nie przyjmą, stoję przy BOP-ie czekam na kanapki oglądam się za siebie, a oni czekają ze mną :mdleje: Biedny kierownik serwisu :evil_lol: [quote name='weszka']Piękne foty. Łysa klata śmieszna ;) A praca? No cóż to tylko praca. Dużo spokoju, nie brać nic do siebie i byle dotrwać do końca. Śmieszna śmieszna, moja mama też to stwierdziła :lol: Szybko odrośnie. [quote name='Doginka']Nie lubię Mc Donalda:shake: Kiedy Justynko robimy łapki?:razz::diabloti: Ja też nie lubię. Wcześniej juz tam nie jadałam, ale teraz to i od kuchni go nie lubię :angryy: Łapki - kiedy odrosną, bo trochę je teraz wydziubałam :evil_lol: Quote
Justa Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Miłego dnia i dobrej nocy, bo znów kończę o północy.. Quote
Matusz Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Witaj w klubie, ja też dzisiaj do północy:razz: tak samo jutro, pojutrze do 1.10 i niedziela też do północy:diabloti: żyć, nie umierać:p Quote
Justa Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Weszłam do pracy, poszłam się przebrać, nawet koszulkę wyprasowałam a tu zonk - dostałam wolne na dziś jutro i poniedziałek :mdleje: Jest tylu pracowników, że albo zwalniają do domu, albo rozsyłają po innych restauracjach.. także jadę na wieś, będę kiedy wrócę :multi: Quote
malawaszka Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 poprzyjmowali za dużo? :-o jaka Galci super broda urosła jak nie ma podcinanej :loveu: Quote
Justa Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 malawaszka napisał(a):poprzyjmowali za dużo? :-o jaka Galci super broda urosła jak nie ma podcinanej :loveu: Na to wygląda.. chociaż widocznie musieli skoro tyle przyjęli. Chodzi tu głównie o młodocianych, których jest strasznie dużo w tym roku, a oni mogą tylko na kasie.. natomiast ja umiem w tym roku tylko na kasie, bo na kuchni już nic nie pamiętam :lol: Trudno, mniej zarobię, ale mam dość już tej pracy, więc dobrze że mi wypadło 20 godzin w tym tygodniu :shake: Pieniądze to nie wszystko :diabloti: Teraz tylko ogarnąć chałupę po 2 tygodniowej nieobecności domowników i jakoś do 19 powinnam się zebrać :evil_lol: Co do brody to już nie pamiętam kiedy ostatnio była ciachana - ale na pewno przez ostatnie 2 lata nie :eviltong: po prostu ma zgoloną szyję i przez to broda jest bardziej wyeksponowana :loveu: Pa dzieciaki :loveu: Quote
LeCoyotte Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 malawaszka napisał(a): jaka Galci super broda urosła jak nie ma podcinanej :loveu: prawda?:lol: masz zakaz ruszania galciowej brody przez następne kilka lat:diabloti: o pracy się nie wypowiadam, bo po prostu słów szkoda. Quote
anetta Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Jaka łysa :lol::lol::lol: :evil_lol: Szkoda słów na MC :crazyeye: Justa, walcz :lol: Quote
weszka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 No to używaj wolnego! Niech się wypchają jak nie chcą takiego zdolnego pracownika ;) Quote
Recommended Posts