Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LeCoyotte napisał(a):
są nie tylko tam:diabloti:

Trafiłam przypadkiem, uwielbiam oglądać fotki Debe :loveu::loveu: Jest moim mistrzem :cool3:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
są nie tylko tam:diabloti:

Detektyw :razz::diabloti:

Beatko, wtedy jeszcze Galina nie była jaszczurką - zauważ :razz: :eviltong:

Kojot oczywiście, ja farbuje włosy średnio raz na miesiąc i tylko po to, żeby zrobić sobie półnagie fotki :cool1:

anetta dziękuję !!! :multi::loveu:

Posted

Justa napisał(a):
Detektyw :razz::diabloti:

ujawnię to miejsce:cool3: Galeria sznaucerów:cool1: pewnie większość sznauceromaniaków widziała już te zdjęcia, ale w Jaszczurkowej galerii ich nie było:cool1:

Posted

Justa napisał(a):
Jaka tam ja :evil_lol: Toć ja bruneta jestem :eviltong:

Doginko, a ja mam wrażenie, że mam Ciebie na zdjęciu z wystawy Warszawskiej - lipiec 2007r. Wystawiałaś któregoś chłopaka ? :cool3:

Wystawiałam obydwu chłopsiaków:diabloti: - wklej to zdjęcie, bo jestem ciekawa:crazyeye:;)

Posted

Bry :loveu:

Ano pustawo, bo i ja w biegu.. Jutro o 12 mam pociąg i dopiero o 21 się ogarnęłam, że jeszcze nie zaczęłam się pakować :placz: A powinnam zmieścić wszystko w jeden plecak, bo jeszcze czarne futro biorę ze sobą. Masakra :shake:

Wrócę.. no właśnie, sama nie wiem kiedy wrócę :lol:

Posted

[quote name='Justa']Bry :loveu:

Ano pustawo, bo i ja w biegu.. Jutro o 12 mam pociąg i dopiero o 21 się ogarnęłam, że jeszcze nie zaczęłam się pakować :placz: A powinnam zmieścić wszystko w jeden plecak, bo jeszcze czarne futro biorę ze sobą. Masakra :shake:

Wrócę.. no właśnie, sama nie wiem kiedy wrócę :lol:

to wesołych świąt ;)

Posted

[quote name='Doginka']Ale chyba czarne futro będzie zadowolone z wycieczki:diabloti::p

Wiadomo - u babci same przyjemności ją czekają :razz: A tu coś ze stołu PRZYPADKIEM :diabloti: spadnie, a tu podłoga za ZIMNA żeby pies na niej spoczywał :evil_lol:

[quote name='Matusz']
to wesołych świąt ;)

nawzajem humanisto :loveu:

Posted

Justa, możesz mnie pociąć w paseczki, posiekać na kawałki i wszystko co boli, ale i tak Ci powiem:diabloti:
_ Wysłałam zdjęcie Rapera, które zrobiłaś na wystawie -to z językiem - i zostało zakwalifikowane - będzie kubeczek z Raperem:multi::multi::multi:;):diabloti:
Będzie go można kupić na wystawach i w sklepiku internetowym, ale jeszcze nie wiem dokładnie w jakim - dowiem się jak już bedzie kubeczek:loveu: