bognik Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Najważniejsze, żebyś TY sama czuła się dobrze za kierownicą! :multi: Kojot - myślałam, że masz to zdjęcie :-o Pozdrawiam! Quote
Doginka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Przyszłam pocieszyć HISTOBOGINIĘ:loveu: - ważne, że zaliczyłaś histo!:multi: Prawko zdasz za drugim podejściem. Oni prawie wszystkich oblewają przy pierwszym podejściu - muszą z czegoś żyć:angryy: - już Ci pisałam, że pierwszą jazdę oblałam za machnięcie ręką:angryy::cool3: Kiedy drugi termin?:razz: Quote
LeCoyotte Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 bry histobogini:razz: [quote name='bognik'] Kojot - myślałam, że masz to zdjęcie :-o Pozdrawiam! a ja tylko pytałem, czy 'chcesz zobaczyć':eviltong::evil_lol: [quote name='Doginka']Oni prawie wszystkich oblewają przy pierwszym podejściu - muszą z czegoś żyć:angryy: niestety:angryy: A te kamerki i cały monitoring i możliwość odwołania to chyba jedna wielka ściema. Quote
ariss Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 olejmu już temat prawka bo jest irytujący:eviltong:jest jak było i nic się nie zmieniło:shake: Quote
LeCoyotte Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ariss napisał(a):olejmu już temat prawka bo jest irytujący:eviltong:jest jak było i nic się nie zmieniło:shake: ciiiii:ekmm::diabloti: no to czas na zdjęcia:cool3: Quote
Justa Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Doginko dziękuję za wsparcie, jak się zdecyduję podejść, to może i zdam ;) Ale zgodzę się z Ewą - zakończmy ten irytujący temat :p Od 15 picowałam Galinę i doszłam z nią chyba do stanu używalności :diabloti: A to wszystko za sprawą Ani, z którą w przerwie na chemii zgłebiałam temat pudlo-sznaucerowy i mnie zmotywowała :loveu: Fotek deficyt na razie, ale niewykluczone, że coś jeszcze odgrzebię. Quote
Doginka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Odgrzeb fotki:modla::diabloti: A kończąc temat prawka dam Ci radę, abyś jak najszybciej podeszła do kolejnego egzaminu, ale najpierw wykup na dzień przed nim ze dwie godzinki jazdy;) - już milczę;) Quote
Agnes Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ja chce doprowadzona do stanu uzywalnosci Galine:loveu::loveu::loveu::eviltong: Quote
malawaszka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ehh a tak trzymałam kciuki! ale niestety można powiedzieć, że to normalne, mój J też nie zdał - tydzień temu zdawał, od razu poszedł zaklepać kolejny termin i na kiedy ma? na połowę stycznia!!! :angryy: czyli znowu trzeba będzie kasę wydawać na jazdy bo przecież tak długa przerwa to masakra :placz: Quote
malawaszka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 :crazyeye: i ona Ci tak spokojnie stoi????? :klacz: na tyle na ile widać to super, chociaz ja wolę krótszą firankę :lol: Quote
.ania Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Justa']Doginko dziękuję za wsparcie, jak się zdecyduję podejść, to może i zdam ;) Ale zgodzę się z Ewą - zakończmy ten irytujący temat :p Od 15 picowałam Galinę i doszłam z nią chyba do stanu używalności :diabloti: A to wszystko za sprawą Ani, z którą w przerwie na chemii zgłebiałam temat pudlo-sznaucerowy i mnie zmotywowała :loveu: Fotek deficyt na razie, ale niewykluczone, że coś jeszcze odgrzebię. To ja też czekam na fotki :cool3: Oj weź bo teraz będę miała wyrzuty sumienia, że mój pies taki zapuszczony chodzi...:oops::roll: A na egzamin z prawka to możemy się razem zapisać bo ja jak rok temu rzuciłam tak do teraz nie mogę do ośrodka dojechać... no i teoria mi minęła... Quote
Justa Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Ja jeszcze się nie poszłam zapisać.. :roll: Waszko, możesz powiedzieć J, że łączę się z nim w bólu :evil_lol: Agnes, mam takie robocze zdjęcie z komórki tylko. Coś tam widać, nie ustawiałam jej specjalnie, ale jest ;) I chyba wolę ją taką już trochę odrośniętą, a nie prosto od fryzjera. klik Quote
Justa Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 malawaszka napisał(a)::crazyeye: i ona Ci tak spokojnie stoi????? :klacz: na tyle na ile widać to super, chociaz ja wolę krótszą firankę :lol: To jest po 1,5 godziny męczarni (włącznie z praniem podwozia) więc wszystko jej już totalnie zwisało :cool1: A firnakę podetnę, tylko w tej chwili nie chce ruszać tego tymi nożyczkami co mam, bo sknocę :roll: Quote
Unbelievable Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Justa napisał(a): A firnakę podetnę, tylko w tej chwili nie chce ruszać tego tymi nożyczkami co mam, bo sknocę :roll: właśnie chciałam pytać gdzie takie profesjonalne nożyczki dostałaś :loveu::diabloti: Quote
Justa Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='Tinka:)']właśnie chciałam pytać gdzie takie profesjonalne nożyczki dostałaś :loveu::diabloti: produkt IKEA :loveu: :evil_lol: Ale jakos sobie radzę od 5 lat nimi - miszczo jestem, co? :p Aniu, widzisz czas zabrac się za dupelka ! :loveu: Ja póki co sie na prawko nie zapisuje, jestem obrażona na samochód :diabloti: Quote
Unbelievable Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Justa napisał(a):produkt IKEA :loveu: :evil_lol: Ale jakos sobie radzę od 5 lat nimi - miszczo jestem, co? :p :loveu: nie tylko histobóg ale strzyżeniomiszczu:loveu::diabloti: Quote
Justa Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Tinka:) napisał(a)::loveu: nie tylko histobóg ale strzyżeniomiszczu:loveu::diabloti: haha otwieram salon 'coś z niczego' czyli jak ostrzyc psa nożyczkami do papieru :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Justa napisał(a):haha otwieram salon 'coś z niczego' czyli jak ostrzyc psa nożyczkami do papieru :evil_lol: ale to nie byle jakie nożyczki... to nożyczki ikea!:diabloti: Quote
Justa Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Tinka:) napisał(a):ale to nie byle jakie nożyczki... to nożyczki ikea!:diabloti: 3 pary za 9.99zł :loveu::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Justa napisał(a):3 pary za 9.99zł :loveu::evil_lol: jak byłam w sobotę były 3 pary za 9.99 ale to były takie duże :cool1: oszukali cię HA:diabloti: Quote
Justa Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Tinka:) napisał(a):jak byłam w sobotę były 3 pary za 9.99 ale to były takie duże :cool1: oszukali cię HA:diabloti: Pfff.. ja mam 3 pary - duże, średnie, małe - taka różnorodność jest bardzo przydatna ! :razz: Quote
Unbelievable Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Justa napisał(a):Pfff.. ja mam 3 pary - duże, średnie, małe - taka różnorodność jest bardzo przydatna ! :razz: phi :cool1: Quote
bognik Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='LeCoyotte']a ja tylko pytałem, czy 'chcesz zobaczyć':eviltong::evil_lol: No wiesz Ty co :eviltong: Justa - słowa uznania! Z nożyczkami i strzyżeniem to jak z aparatami - nie ważne jakie, ważnie w jakich rękach :eviltong: Pozdrawiam! Quote
LeCoyotte Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 aleś ją wyfryzowała:cool3::lol: hehe a ja też dzisiaj podstrzygłem podwozie sambowe;) [quote name='bognik'] Justa - słowa uznania! Z nożyczkami i strzyżeniem to jak z aparatami - nie ważne jakie, ważnie w jakich rękach :eviltong: o właśnie!:cool3: Quote
ariss Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 nic na tej focie nie widać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale w sumie to wyszło Ci całkiem fajnie:razz: tylko zrób jej kocią łapkę:loveu: a gass jest taka okropnie zarośnięta i do tego krzywo odrasta-okropnie wygląda:evil_lol:może mnie zmobilizujesz,ale mi to jej szkoda,a jak zima nadejdzie:crazyeye: Quote
Recommended Posts