Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyszłam pocieszyć HISTOBOGINIĘ:loveu: - ważne, że zaliczyłaś histo!:multi: Prawko zdasz za drugim podejściem. Oni prawie wszystkich oblewają przy pierwszym podejściu - muszą z czegoś żyć:angryy: - już Ci pisałam, że pierwszą jazdę oblałam za machnięcie ręką:angryy::cool3:
Kiedy drugi termin?:razz:

Posted

bry histobogini:razz:

[quote name='bognik']
Kojot - myślałam, że masz to zdjęcie :-o

Pozdrawiam!

a ja tylko pytałem, czy 'chcesz zobaczyć':eviltong::evil_lol:

[quote name='Doginka']Oni prawie wszystkich oblewają przy pierwszym podejściu - muszą z czegoś żyć:angryy:

niestety:angryy: A te kamerki i cały monitoring i możliwość odwołania to chyba jedna wielka ściema.

Posted

Doginko dziękuję za wsparcie, jak się zdecyduję podejść, to może i zdam ;)

Ale zgodzę się z Ewą - zakończmy ten irytujący temat :p

Od 15 picowałam Galinę i doszłam z nią chyba do stanu używalności :diabloti: A to wszystko za sprawą Ani, z którą w przerwie na chemii zgłebiałam temat pudlo-sznaucerowy i mnie zmotywowała :loveu:

Fotek deficyt na razie, ale niewykluczone, że coś jeszcze odgrzebię.

Posted

Odgrzeb fotki:modla::diabloti:
A kończąc temat prawka dam Ci radę, abyś jak najszybciej podeszła do kolejnego egzaminu, ale najpierw wykup na dzień przed nim ze dwie godzinki jazdy;) - już milczę;)

Posted

ehh a tak trzymałam kciuki! ale niestety można powiedzieć, że to normalne, mój J też nie zdał - tydzień temu zdawał, od razu poszedł zaklepać kolejny termin i na kiedy ma? na połowę stycznia!!! :angryy: czyli znowu trzeba będzie kasę wydawać na jazdy bo przecież tak długa przerwa to masakra :placz:

Posted

[quote name='Justa']Doginko dziękuję za wsparcie, jak się zdecyduję podejść, to może i zdam ;)

Ale zgodzę się z Ewą - zakończmy ten irytujący temat :p

Od 15 picowałam Galinę i doszłam z nią chyba do stanu używalności :diabloti: A to wszystko za sprawą Ani, z którą w przerwie na chemii zgłebiałam temat pudlo-sznaucerowy i mnie zmotywowała :loveu:

Fotek deficyt na razie, ale niewykluczone, że coś jeszcze odgrzebię.

To ja też czekam na fotki :cool3:

Oj weź bo teraz będę miała wyrzuty sumienia, że mój pies taki zapuszczony chodzi...:oops::roll:

A na egzamin z prawka to możemy się razem zapisać bo ja jak rok temu rzuciłam tak do teraz nie mogę do ośrodka dojechać... no i teoria mi minęła...

Posted

Ja jeszcze się nie poszłam zapisać.. :roll:
Waszko, możesz powiedzieć J, że łączę się z nim w bólu :evil_lol:

Agnes, mam takie robocze zdjęcie z komórki tylko. Coś tam widać, nie ustawiałam jej specjalnie, ale jest ;)
I chyba wolę ją taką już trochę odrośniętą, a nie prosto od fryzjera.
klik

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: i ona Ci tak spokojnie stoi????? :klacz: na tyle na ile widać to super, chociaz ja wolę krótszą firankę :lol:

To jest po 1,5 godziny męczarni (włącznie z praniem podwozia) więc wszystko jej już totalnie zwisało :cool1:
A firnakę podetnę, tylko w tej chwili nie chce ruszać tego tymi nożyczkami co mam, bo sknocę :roll:

Posted

Justa napisał(a):

A firnakę podetnę, tylko w tej chwili nie chce ruszać tego tymi nożyczkami co mam, bo sknocę :roll:

właśnie chciałam pytać gdzie takie profesjonalne nożyczki dostałaś :loveu::diabloti:

Posted

[quote name='Tinka:)']właśnie chciałam pytać gdzie takie profesjonalne nożyczki dostałaś :loveu::diabloti:

produkt IKEA :loveu: :evil_lol: Ale jakos sobie radzę od 5 lat nimi - miszczo jestem, co? :p

Aniu, widzisz czas zabrac się za dupelka ! :loveu:

Ja póki co sie na prawko nie zapisuje, jestem obrażona na samochód :diabloti:

Posted

Tinka:) napisał(a):
:loveu: nie tylko histobóg ale strzyżeniomiszczu:loveu::diabloti:

haha otwieram salon 'coś z niczego' czyli jak ostrzyc psa nożyczkami do papieru :evil_lol:

Posted

Tinka:) napisał(a):
jak byłam w sobotę były 3 pary za 9.99 ale to były takie duże :cool1: oszukali cię HA:diabloti:

Pfff.. ja mam 3 pary - duże, średnie, małe - taka różnorodność jest bardzo przydatna ! :razz:

Posted

[quote name='LeCoyotte']a ja tylko pytałem, czy 'chcesz zobaczyć':eviltong::evil_lol:
No wiesz Ty co :eviltong:

Justa - słowa uznania! Z nożyczkami i strzyżeniem to jak z aparatami - nie ważne jakie, ważnie w jakich rękach :eviltong:

Pozdrawiam!

Posted

aleś ją wyfryzowała:cool3::lol: hehe a ja też dzisiaj podstrzygłem podwozie sambowe;)

[quote name='bognik']
Justa - słowa uznania! Z nożyczkami i strzyżeniem to jak z aparatami - nie ważne jakie, ważnie w jakich rękach :eviltong:

o właśnie!:cool3:

Posted

nic na tej focie nie widać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale w sumie to wyszło Ci całkiem fajnie:razz:

tylko zrób jej kocią łapkę:loveu:

a gass jest taka okropnie zarośnięta i do tego krzywo odrasta-okropnie wygląda:evil_lol:może mnie zmobilizujesz,ale mi to jej szkoda,a jak zima nadejdzie:crazyeye: