Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LeCoyotte napisał(a):
a ja widziałem:cool1: chcesz zobaczyć?:razz::diabloti:

no wiesz co, już mogłeś sobie to darować na forum i to TUTAJ :diabloti:

JA TU JESTEM !!!

Posted

Ja zimę lubię - każda pora roku ma swój urok - ale nie cierpię śniegowych kulek na łapach :mad: zwłaszcza rano jak nie mam czasu na roztapianie i sprzątanie powodzi :mad:

Posted

Wzięłam na ten okropny mróz puszkę..
10 minut wystarczyło, żeby palce mi odmarzły :angryy: W dodatku po raz kolejny stwierdzam - czarny pies + śnieg to nie jest najlepsze połączenie..
No ale cóż, przynajmniej jest aktualnie :cool3:
Dałam radę tak pół godziny, Galina oczywiście chciała jeszcze :mdleje: i była bardzo zawiedziona, że tak krótko.
Teraz śpi :loveu:

Zimowa jaszczurka

Zdaję sobie sprawę z niedoskonałości technicznych :diabloti:

Miłego dnia wszystkim !

Posted

Cześć ;)

Co Ty chcesz od tych zdjęć? :cool3: Bardzo fajne są :loveu: Galinka :loveu:
Chciałam iść dziś jeszcze na snieżny spacer z aparatem ale śniegu już prawie nie ma, za to jest okropne błoto :angryy:

Posted

Latem to człowiek się skupia na ustawieniach.. A zimą, to czym prędzej zrobić i ręce w kieszenie :evil_lol: :eviltong:
Ale to nie wystawa fotografii ino jaszczurkowa galeria :cool1::razz:
Także chill out.

U nas jeszcze trochę śniegu jest, ale jak dla mnie niech on lepiej stopnieje do soboty :cool1:

Kojot, a pewnie, że szczęśliwa :loveu: :multi: Ogon mało się nie urwał na widok piłeczki :diabloti:

Brzydkie, przejarane fotki szczęśliwego sznaucera będą :loveu::multi:

Posted

Justa napisał(a):
U nas jeszcze trochę śniegu jest, ale jak dla mnie niech on lepiej stopnieje do soboty :cool1:

mysle, ze sa szanse, a jak bedzie to raczej NIE na drogach:p

Justa napisał(a):
Brzydkie, przejarane fotki szczęśliwego sznaucera będą :loveu::multi:

najwazniejsze, ze sznaucer szczesliwy:multi:

myslalam, ze sie wyleczylam z Rogza, ale jak patrze na Wasz pomarancz...:loveu::roll:

Posted

Agnes, dajesz mi nadzieję na lepsze jutro :loveu:
sznaucerowi niewiele trzeba do szczęścia.. spacer z piłeczką był, wylegiwanie się na fotelu bujanym było, goście byli - a więc wygłaskanie na wszystkie strony również :multi:

Nasz pomarańcz jest fajny :loveu: Przedewszystkim dlatego, że ma to nowe zapięcie, które wydaje sie być solidniejsze od starego (choć to dotyczy wyłącznie rozmiaru M)
No i ten kolor :loveu:

Ewcia, o raju, gdzie Gasska sięga brodą do ziemi? :-o

:loveu:

Posted

Justa napisał(a):
Agnes, dajesz mi nadzieję na lepsze jutro :loveu:

trzeba pozytywnie myslec prawda?:lol::eviltong: Przeciez MUSI byc dobrze i wszystkie drogi beda Twoje:multi::eviltong:

Justa napisał(a):
sznaucerowi niewiele trzeba do szczęścia.. spacer z piłeczką był, wylegiwanie się na fotelu bujanym było, goście byli - a więc wygłaskanie na wszystkie strony również :multi:

i wszystko jasne:lol:

Justa napisał(a):
Nasz pomarańcz jest fajny :loveu: Przedewszystkim dlatego, że ma to nowe zapięcie, które wydaje sie być solidniejsze od starego (choć to dotyczy wyłącznie rozmiaru M)
No i ten kolor :loveu:

a probowalam sobie wbic do glowy - NIE potrzebuje rogza NIE potrzebuje rogza:angryy: juz wiem, ze dla nas XL bedzie akuracik:loveu: ale ja NIE potrzebuje rogza:roll: poki co mam za duzo szelek i juz nie wiem co z tym robic:eviltong:

pomarancz fajowy, ale do nas NIE pasuje:eviltong:

Posted

ale gass nie ma takiej zarowowej obrozy:diabloti:

Witamy sie po dluuuugiej przerwie:loveu:, wycalowac, wymiziac i porzucac pileczke najcudowniejszemu miniaturowi, od ciotki prosze:loveu:

Posted

Justa napisał(a):

Ja mam nadzieję, że kiedyś sama to uczynisz :cool3:

Ja tez mam taka nadzieje, ale badzmy dobrej mysli, chcialabym wpasc na miedzynarodowke do Wawy, jezeli nie w przyszlym sezonie, to jescze w nastepnym, jak nie.... no to wymiziam kiedys babcie Galuche:evil_lol:.

Swoja droga wiem jak latwo jest sie minac na wystawie kiedy sie z kims nie umowi. Oglada sie tez zdjecia w necie, ale na zywo ludzi ciezko rozpoznac. Z ariss stalam na jednym ringu i kicha:shake:.

Posted

Agnes, ja sie nawet nie martwię tym egzaminem, będzie co ma być. Nauczyłam się jeździć na tyle na ile umiałam. Teraz tylko błyskawiczna powtórka w piątek i zobaczymy.

Hehe, szele fajna sprawa, ja Galinę na bieganko prowadzam w szelkach, bo na obroży gotowa sie powiesić :mdleje:

Kamila, waszko, nie omieszkam przekazać :diabloti:

Ala, oczywiście wyprzytulam za wsze czasy i buzi dam na dobranoc i poszarpię się miśkiem :loveu:
Ja mam nadzieję, że kiedyś sama to uczynisz :cool3:

Dobranockowa dla Was

Bo mnie czeka jeszcze starcie ze śledzioną dzisiaj :placz: