Doginka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ale śliczne, ciepłe, letnie foty:loveu: Ja chcę już wiosnę!!!!!!!!!!!!!!!:placz: Każdy dzisiejszy spacerek kończył się roztapianiem kul śniegowych w wannie:placz: Quote
bognik Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Justa napisał(a): Portret. ni mo :evil_lol: Protestuję, ja go nie widziałam :mad: Pozdrawiam! Quote
LeCoyotte Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 bognik napisał(a):Protestuję, ja go nie widziałam :mad: Pozdrawiam! a ja widziałem:cool1: chcesz zobaczyć?:razz::diabloti: Quote
Justa Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 LeCoyotte napisał(a):a ja widziałem:cool1: chcesz zobaczyć?:razz::diabloti: no wiesz co, już mogłeś sobie to darować na forum i to TUTAJ :diabloti: JA TU JESTEM !!! Quote
Unbelievable Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Justa napisał(a):no wiesz co, już mogłeś sobie to darować na forum i to TUTAJ :diabloti: JA TU JESTEM !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ja zimę lubię - każda pora roku ma swój urok - ale nie cierpię śniegowych kulek na łapach :mad: zwłaszcza rano jak nie mam czasu na roztapianie i sprzątanie powodzi :mad: Quote
bognik Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 LeCoyotte napisał(a):a ja widziałem:cool1: chcesz zobaczyć?:razz::diabloti: Chcę :razz: Jestem na gg :diabloti: Pozdrawiam! Quote
LeCoyotte Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 bognik napisał(a):Chcę :razz: Jestem na gg :diabloti: Pozdrawiam! to musisz poprosic Justę:diabloti: Quote
bognik Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 to musisz poprosic Justę:diabloti: Juuusta - :siara: To jak, może mi wysłać? :eviltong: Pozdrawiam! Quote
Katerinas Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Justa... http://img379.imageshack.us/img379/1027/dsc1685fh6.jpg Powala :loveu: :loveu: Quote
Justa Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Wzięłam na ten okropny mróz puszkę.. 10 minut wystarczyło, żeby palce mi odmarzły :angryy: W dodatku po raz kolejny stwierdzam - czarny pies + śnieg to nie jest najlepsze połączenie.. No ale cóż, przynajmniej jest aktualnie :cool3: Dałam radę tak pół godziny, Galina oczywiście chciała jeszcze :mdleje: i była bardzo zawiedziona, że tak krótko. Teraz śpi :loveu: Zimowa jaszczurka Zdaję sobie sprawę z niedoskonałości technicznych :diabloti: Miłego dnia wszystkim ! Quote
Olusia Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Cześć ;) Co Ty chcesz od tych zdjęć? :cool3: Bardzo fajne są :loveu: Galinka :loveu: Chciałam iść dziś jeszcze na snieżny spacer z aparatem ale śniegu już prawie nie ma, za to jest okropne błoto :angryy: Quote
LeCoyotte Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 http://img135.imageshack.us/img135/2337/dsc2144of9.jpg szczęśliwe toto macha ogonem?:loveu: a co do zdjęć, to polecam rawa i troche zabawy w PS:cool3: Wiem, że to dodatkowa robota, ale chyba lepiej mieć 5 dobrych zdjęć niż 50 przepalonych:p Quote
BBeta Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 http://img135.imageshack.us/img135/2337/dsc2144of9.jpg To jest chyba troche nieostre :siara: :cool3: U mnie też już nie ma śniegu :placz: Quote
Doginka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Tak jaszczurka odpłaca się za krytykę:eviltong::evil_lol: http://img160.imageshack.us/img160/411/dsc2161gx9.jpg Quote
Justa Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Latem to człowiek się skupia na ustawieniach.. A zimą, to czym prędzej zrobić i ręce w kieszenie :evil_lol: :eviltong: Ale to nie wystawa fotografii ino jaszczurkowa galeria :cool1::razz: Także chill out. U nas jeszcze trochę śniegu jest, ale jak dla mnie niech on lepiej stopnieje do soboty :cool1: Kojot, a pewnie, że szczęśliwa :loveu: :multi: Ogon mało się nie urwał na widok piłeczki :diabloti: Brzydkie, przejarane fotki szczęśliwego sznaucera będą :loveu::multi: Quote
Agnes Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Justa napisał(a):U nas jeszcze trochę śniegu jest, ale jak dla mnie niech on lepiej stopnieje do soboty :cool1: mysle, ze sa szanse, a jak bedzie to raczej NIE na drogach:p Justa napisał(a): Brzydkie, przejarane fotki szczęśliwego sznaucera będą :loveu::multi: najwazniejsze, ze sznaucer szczesliwy:multi: myslalam, ze sie wyleczylam z Rogza, ale jak patrze na Wasz pomarancz...:loveu::roll: Quote
ariss Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 http://img210.imageshack.us/img210/4127/dsc2150sb8.jpg prawie jak gass:loveu:mamy chyba identyczną fote:diabloti: Quote
Justa Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Agnes, dajesz mi nadzieję na lepsze jutro :loveu: sznaucerowi niewiele trzeba do szczęścia.. spacer z piłeczką był, wylegiwanie się na fotelu bujanym było, goście byli - a więc wygłaskanie na wszystkie strony również :multi: Nasz pomarańcz jest fajny :loveu: Przedewszystkim dlatego, że ma to nowe zapięcie, które wydaje sie być solidniejsze od starego (choć to dotyczy wyłącznie rozmiaru M) No i ten kolor :loveu: Ewcia, o raju, gdzie Gasska sięga brodą do ziemi? :-o :loveu: Quote
Agnes Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Justa napisał(a):Agnes, dajesz mi nadzieję na lepsze jutro :loveu: trzeba pozytywnie myslec prawda?:lol::eviltong: Przeciez MUSI byc dobrze i wszystkie drogi beda Twoje:multi::eviltong: Justa napisał(a): sznaucerowi niewiele trzeba do szczęścia.. spacer z piłeczką był, wylegiwanie się na fotelu bujanym było, goście byli - a więc wygłaskanie na wszystkie strony również :multi: i wszystko jasne:lol: Justa napisał(a): Nasz pomarańcz jest fajny :loveu: Przedewszystkim dlatego, że ma to nowe zapięcie, które wydaje sie być solidniejsze od starego (choć to dotyczy wyłącznie rozmiaru M) No i ten kolor :loveu: a probowalam sobie wbic do glowy - NIE potrzebuje rogza NIE potrzebuje rogza:angryy: juz wiem, ze dla nas XL bedzie akuracik:loveu: ale ja NIE potrzebuje rogza:roll: poki co mam za duzo szelek i juz nie wiem co z tym robic:eviltong: pomarancz fajowy, ale do nas NIE pasuje:eviltong: Quote
Ka-ka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 http://img160.imageshack.us/img160/411/dsc2161gx9.jpg Ty jej powiedz, że musi uważać, bo jej się w końcu jęzor do nosa przymrozi :razz: Quote
malawaszka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 ariss napisał(a):http://img210.imageshack.us/img210/4127/dsc2150sb8.jpg prawie jak gass:loveu:mamy chyba identyczną fote:diabloti: haha dokładnie - od razu pomyslałam o Twojej fotce jak tą zobaczyłam :loveu::loveu::loveu: Quote
puzzle Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 ale gass nie ma takiej zarowowej obrozy:diabloti: Witamy sie po dluuuugiej przerwie:loveu:, wycalowac, wymiziac i porzucac pileczke najcudowniejszemu miniaturowi, od ciotki prosze:loveu: Quote
puzzle Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Justa napisał(a): Ja mam nadzieję, że kiedyś sama to uczynisz :cool3: Ja tez mam taka nadzieje, ale badzmy dobrej mysli, chcialabym wpasc na miedzynarodowke do Wawy, jezeli nie w przyszlym sezonie, to jescze w nastepnym, jak nie.... no to wymiziam kiedys babcie Galuche:evil_lol:. Swoja droga wiem jak latwo jest sie minac na wystawie kiedy sie z kims nie umowi. Oglada sie tez zdjecia w necie, ale na zywo ludzi ciezko rozpoznac. Z ariss stalam na jednym ringu i kicha:shake:. Quote
Justa Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Agnes, ja sie nawet nie martwię tym egzaminem, będzie co ma być. Nauczyłam się jeździć na tyle na ile umiałam. Teraz tylko błyskawiczna powtórka w piątek i zobaczymy. Hehe, szele fajna sprawa, ja Galinę na bieganko prowadzam w szelkach, bo na obroży gotowa sie powiesić :mdleje: Kamila, waszko, nie omieszkam przekazać :diabloti: Ala, oczywiście wyprzytulam za wsze czasy i buzi dam na dobranoc i poszarpię się miśkiem :loveu: Ja mam nadzieję, że kiedyś sama to uczynisz :cool3: Dobranockowa dla Was Bo mnie czeka jeszcze starcie ze śledzioną dzisiaj :placz: Quote
Recommended Posts