Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bonsai napisał(a):
A mój pies sam sobie czyści zęby. BARF rządzi! ;)

gorzej jak pies nie moze kosci wcinac ;)

U mojej juz jest lepiej po myciu zebow od 5 dni + smaki RC na zeby ;)

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Każdy robi ze swoim psem to co uważa za stosowne, więc nie będę się sprzeczać ;)

Zapominam Galinie umyć paszczy już od 3 dni :mdleje:

Nie mam gdzie się uzewnętrznić więc zrobię to tutaj: WETERYNARIO, MAM CIĘ DOŚĆ !

Posted

Justa napisał(a):
...

Nie mam gdzie się uzewnętrznić więc zrobię to tutaj: WETERYNARIO, MAM CIĘ DOŚĆ !

Justa, Ty się tylko nie poddawaj:mad:, bo ja liczę na dobrą znajomą vetkę:lol:

Posted

Justa napisał(a):

Zapominam Galinie umyć paszczy już od 3 dni :mdleje:

jeszcze dzień i zielony dymek będzie się z paszczy wydobywać :evil_lol:

Już jesteś dalej niż bliżej, będzie dobrze ;)

Ja też muszę coś uzewnętrznić i zrobię to tu i teraz : ZDJĘCIA, GDZIE SĄ ZDJĘCIA? :diabloti:

• 1 month later...
Posted

Niestety nie mam zdjęć.. Jaszczurka częściowo odgruzowana, dzisiaj ją wykąpię, pogoda coraz piękniejsza więc mam nadzieję, że niedługo coś się pojawi.

A wpadłam w zasadzie tylko się pochwalić, że jestem studentką VI semestru Medycyny Weterynaryjnej SGGW :loveu:
I dziękuję wszystkim, którzy we mnie wierzyli i kciuki trzymali za moją sesję ! :loveu:

Posted

Justa napisał(a):

A wpadłam w zasadzie tylko się pochwalić, że jestem studentką VI semestru Medycyny Weterynaryjnej SGGW :loveu:
I dziękuję wszystkim, którzy we mnie wierzyli i kciuki trzymali za moją sesję ! :loveu:

gratki !!! też planuje tam iść :)

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
gratki !!! też planuje tam iść :)

No, to uczyć się uczyć i pięknie zdać maturę !
A potem.. uczyć się i uczyć 100 razy tyle co do matury ;)

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
hahaha wiem :)
a tam 'tylko' rozsz chemia i biologia ? ;D

Do tej pory tak było, ale jak sądzę masz jeszcze sporo czasu, więc wszystko może się zmienić ;)

PS. I mnie też się wydawało, że wiem - nie wiedziałam w co się pakuję :p

Posted

Justa napisał(a):
wow! wow! Gratulacje :) Brak zdjęć w takim razie wybaczamy ;)

• 2 weeks later...
Posted

Dziękuję wszystkim za gratulacje, kochani jesteście :loveu:

Póki co semestr VI w pełni i na razie się trzymam. Za oknem coraz ładniej (no, może pomiając ostatnie kilka dni), kiedy wychodzę o 18 z zajęć jeszcze jest jasno, więc chce się żyć !
Pozatym obcięłam włosy, ale jestem megaszczęśliwa z tego powodu ;)
U Galiny wszystko po staremu, 2 tygodnie temu mi zakulała i dopiero od paru dni jest lepiej, póki co nosimy ją po schodach, żeby ta łapa doszła już całkowicie do siebie.
Dzisiaj się trochę nad nią poznęcałam, oto efekty. Jest jeszcze trochę poprawek, na które usilnie sobie nie pozwala :diabloti: Nie wiem jak z jakością fotki, bo jestem na lapku i kontrast wydaje mi się nieco przekłamany. No ale jest !