Agnes Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Bonsai napisał(a):A mój pies sam sobie czyści zęby. BARF rządzi! ;) gorzej jak pies nie moze kosci wcinac ;) U mojej juz jest lepiej po myciu zebow od 5 dni + smaki RC na zeby ;) Quote
Justa Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Każdy robi ze swoim psem to co uważa za stosowne, więc nie będę się sprzeczać ;) Zapominam Galinie umyć paszczy już od 3 dni :mdleje: Nie mam gdzie się uzewnętrznić więc zrobię to tutaj: WETERYNARIO, MAM CIĘ DOŚĆ ! Quote
Doginka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Justa napisał(a):... Nie mam gdzie się uzewnętrznić więc zrobię to tutaj: WETERYNARIO, MAM CIĘ DOŚĆ ! Justa, Ty się tylko nie poddawaj:mad:, bo ja liczę na dobrą znajomą vetkę:lol: Quote
Katerinas Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Justa napisał(a):Nie mam gdzie się uzewnętrznić więc zrobię to tutaj: WETERYNARIO, MAM CIĘ DOŚĆ ! Nie daj się Justa. Będę do Ciebie chodzić ze swoimi psami :) Quote
Doginka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Justynko, czy można coś podać psu profilaktycznie, we własnym zakresie bez recepty na przeziębienie?:hmmmm: Quote
NightQueen Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Justa napisał(a): Zapominam Galinie umyć paszczy już od 3 dni :mdleje: Nie mam gdzie się uzewnętrznić więc zrobię to tutaj: WETERYNARIO, MAM CIĘ DOŚĆ ! jeszcze dzień i zielony dymek będzie się z paszczy wydobywać :evil_lol: Już jesteś dalej niż bliżej, będzie dobrze ;) Ja też muszę coś uzewnętrznić i zrobię to tu i teraz : ZDJĘCIA, GDZIE SĄ ZDJĘCIA? :diabloti: Quote
Doginka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 No właśnie, miały być zdjęcia:mad::lol: Quote
Justa Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Zdjęcia marne i wybaczcie, że tak późno ale byłam w oku cyklona :mdleje: Został już 'tylko' egzamin z patów.. Ewa&Duffel witamy :p Quote
Katerinas Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Ależ ona jest czarna :) Tylko oczy (też czarne :shock: :lol:) błyszczą ;) Quote
Doginka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Katerinas, Galusia cała błyszczy:loveu: Quote
Katerinas Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 No tak, tak :) Ale błyszczące oczka Cie świdrują :) :loveu: Quote
Culineo Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 ja jak oglądam te zdjęcia to się czuję jakbym siedziała w profesionalnym studio :loveu: Quote
Justa Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Niestety nie mam zdjęć.. Jaszczurka częściowo odgruzowana, dzisiaj ją wykąpię, pogoda coraz piękniejsza więc mam nadzieję, że niedługo coś się pojawi. A wpadłam w zasadzie tylko się pochwalić, że jestem studentką VI semestru Medycyny Weterynaryjnej SGGW :loveu: I dziękuję wszystkim, którzy we mnie wierzyli i kciuki trzymali za moją sesję ! :loveu: Quote
Culineo Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Justa napisał(a): A wpadłam w zasadzie tylko się pochwalić, że jestem studentką VI semestru Medycyny Weterynaryjnej SGGW :loveu: I dziękuję wszystkim, którzy we mnie wierzyli i kciuki trzymali za moją sesję ! :loveu: gratki !!! też planuje tam iść :) Quote
Justa Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 klaudusia0219 napisał(a):gratki !!! też planuje tam iść :) No, to uczyć się uczyć i pięknie zdać maturę ! A potem.. uczyć się i uczyć 100 razy tyle co do matury ;) Quote
Culineo Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 hahaha wiem :) a tam 'tylko' rozsz chemia i biologia ? ;D Quote
Justa Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 klaudusia0219 napisał(a):hahaha wiem :) a tam 'tylko' rozsz chemia i biologia ? ;D Do tej pory tak było, ale jak sądzę masz jeszcze sporo czasu, więc wszystko może się zmienić ;) PS. I mnie też się wydawało, że wiem - nie wiedziałam w co się pakuję :p Quote
Culineo Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 ja już czuje ten natłok nauki :shake: ale od przedszkola o tym marze i nie miałam jeszcze chwil zwątpenie wiec... do przodu ! :) Quote
Doginka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Ja w Ciebie wierzyłam i nadal tak będzie i mam nadzieję Pani Studentko VI Semestru, ze będzie kiedyś Pani leczyć moje psy:lol: Justa GRATULUJĘ:klacz: Quote
Katerinas Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Justa napisał(a):A wpadłam w zasadzie tylko się pochwalić, że jestem studentką VI semestru Medycyny Weterynaryjnej SGGW :loveu: I dziękuję wszystkim, którzy we mnie wierzyli i kciuki trzymali za moją sesję ! :loveu: wow! wow! Gratulacje :) Brak zdjęć w takim razie wybaczamy ;) Quote
Ewa&Duffel Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Gratulacje ! :) Weterynaria to było kiedyś moje wielkie marzenie...niestety już raczej nie do spełnienia ;) Quote
Justa Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Dziękuję wszystkim za gratulacje, kochani jesteście :loveu: Póki co semestr VI w pełni i na razie się trzymam. Za oknem coraz ładniej (no, może pomiając ostatnie kilka dni), kiedy wychodzę o 18 z zajęć jeszcze jest jasno, więc chce się żyć ! Pozatym obcięłam włosy, ale jestem megaszczęśliwa z tego powodu ;) U Galiny wszystko po staremu, 2 tygodnie temu mi zakulała i dopiero od paru dni jest lepiej, póki co nosimy ją po schodach, żeby ta łapa doszła już całkowicie do siebie. Dzisiaj się trochę nad nią poznęcałam, oto efekty. Jest jeszcze trochę poprawek, na które usilnie sobie nie pozwala :diabloti: Nie wiem jak z jakością fotki, bo jestem na lapku i kontrast wydaje mi się nieco przekłamany. No ale jest ! Quote
Doginka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Sliczna:loveu: Jakbym nie wiedziała, że masz ciężko z uszami:roflt: to bym Ci powiedziała - wyrównaj jej brzegi uszu nożyczkami:lol: Quote
Justa Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Nożyczki są w tym wypadku chyba jeszcze bardziej niebezpieczne od maszynki :lol: Cóż, bedzie chodzić jak debilek :p Quote
Recommended Posts