Saint Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Rozumiem, że Galina już wyszykowana? :P Quote
Justa Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Doginka napisał(a):Husky to stanowczo nie mój typ:shake:, chociaż lubię na nie patrzeć;-) Justa wyluzuj przed III rokiem - dasz radę, tylko nie panikuj;-) Oby oby, dziękuję Ci kochana :loveu: Unbelievable napisał(a):ja waflowałam na agility, na wystawę nawet nie zdążyłam wyjść, bo wolne chwile poświęcałam psu (siedział w klatce), więc nic co chciałam zrobić nie zrobiłam....:roll: I znów nie poznałam szanownego pana Grama.. kaho napisał(a):Justa nie wolno panikowac, przezylas I i II rok to przezyjesz i III :cool3:(nie wspominajac reszty:evil_lol:). Najwazniejsze, ze wiesz co chcesz robic (mimo wszystkich trudnosci) i niewatpliwie bedzie to sprawialo Ci przyjemnosc - nie wszyscy sa takimi szczesliwcami;). Nie moge juz doczekac sie Waszych fotek:cool3:;). III rok jest podobno gorszy niż wszystkie razem wzięte ! Ale fakt faktem, jestem szczęściarą.. Fotki będą, mam nadzieję ;) Saint napisał(a):Rozumiem, że Galina już wyszykowana? :P Galina odrasta, oby zdążyła.. Ale obie już czekamy ! Quote
Saint Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Załóż jej jakąś różową kokardkę na brodę :D Quote
Justa Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Saint napisał(a):Załóż jej jakąś różową kokardkę na brodę :D Ma różową obrożę, nie wystarczy? :p Quote
Justa Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Saint napisał(a):Niet :D Kokarda musi być :D Nie każ mi z psa robić debila ! Quote
Justa Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Saint napisał(a):może choć mała spineczka...? Pod warunkiem, że sam własnoręcznie jej założysz i sam własnoręcznie ją potem będziesz prowadził :p Quote
Justa Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Saint napisał(a):Ja ze sznaucerem? oj nie... :D Gardzisz moim sznaucerem?! Quote
ariss Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Justa jak ja uwielbiam Twoje podejście do życia:loveu: tego co robisz:loveu: Quote
Saint Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Justa napisał(a):Gardzisz moim sznaucerem?! Nie, nie.. w żadnym wypadku. Po prostu trzymam zdrowy dystans od psów tej rasy :D Quote
Doginka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Przecież sznupki to najwspanialsza rasa:loveu: Quote
MM. Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Ja osobiście wolą olbrzymy, ale nie podołałabym takiemu :lol: Quote
Justa Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Saint napisał(a):Nie, nie.. w żadnym wypadku. Po prostu trzymam zdrowy dystans od psów tej rasy :D Jakubie, proszę o sprostowanie jeśli chodzi o mojego psa :diabloti: ariss napisał(a):Justa jak ja uwielbiam Twoje podejście do życia:loveu: tego co robisz:loveu: Mówią, że odpowiednie podejście to połowa sukcesu ;) Bez Waszego wsparcia pewnie załamywałabym się częściej niż mam to w zwyczaju :loveu: Doginka napisał(a):Przecież sznupki to najwspanialsza rasa:loveu: Zgadzam się w pełnej rozciągłości ! Raz sznaucer - na zawsze sznaucer.. Caachou_ napisał(a):Ja osobiście wolą olbrzymy, ale nie podołałabym takiemu :lol: Najbardziej zrytą psychę mają średniaki :p Proszę trzymać jutro kciuki za mój egzamin z praktyk ! A póki co próbuję zmusić się do napisania sprawozdania.. co po miesiącu nic-nie-robienia wcale nie jest takie proste :mdleje: Quote
Saint Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ależ oczywiście, zapomniałbym.. Bardzo fajny Toudi z Galiny :D http://dreakmore.tigana.pl/obrazki/drek10.jpg Quote
Justa Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Saint napisał(a):Ależ oczywiście, zapomniałbym.. Bardzo fajny Toudi z Galiny :D http://dreakmore.tigana.pl/obrazki/drek10.jpg Znów znów znów to robisz ! :mad: Quote
Bonsai Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Justa napisał(a): A póki co próbuję zmusić się do napisania sprawozdania.. co po miesiącu nic-nie-robienia wcale nie jest takie proste :mdleje: Trzymam kciuki! Ja też się strasznie rozleniwiłam, 3 miesięczne wakacje to chyba jednak za dużo. :P Quote
Doginka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Nie narzekajcie dziołchy, ja nie miałam w tym roku wakacji:shake: Quote
ariss Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 ja też nie miałam wakacji , więc nie marudzić;) Quote
Justa Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 No to od jutra czas wrócić do obowiązków :mdleje: Mam nadzieję, że nie będzie tak strasznie jak wszyscy wokół twierdzą.. Ptyś wakacjowy jeszcze Quote
Kashdog Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 http://img821.imageshack.us/img821/2658/dsc0145h.jpg Cuuudna:loveu::loveu: Quote
Doginka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Cudowności Ptyś:loveu: Nie narzekaj, tylko bierz się do pracy, bo ja dobrego veta nie mam:mad::lol: Quote
Justa Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Dziękuję dziewczęta za uznanie dla Jaszczureczki :loveu: Dzisiaj nasz opiekun roku (swoją drogą bardzo fajny człowiek) na wykładzie z diagnostyki powiedział bardzo mądre zdanie: po zdaniu histologii i anatomii można Was nazywać studentami, po zdaniu farmakologii i patofizjologii można Was będzie nazywać lekarzami ;) To tylko dowodzi jak ciężki rok mnie czeka. Także proszę o permanentne ciepłe myśli o moim powodzeniu w trudach nauki i kciuki kiedy będzie trzeba ;) Quote
Recommended Posts