kaho Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 I jak poszlo :-?- dajcie znac, bo nie wiem czy juz palce moge rozprostowac;):lol:. Obrzydliwie piekne:evil_lol: http://img256.imageshack.us/img256/3531/dsc1514i.jpg:loveu:. Quote
Doginka Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Justa, co taka cisza, zaliczyłaś? Powiedz, bo mnie paluchi już trochę bolą, od 11 to troche długo już:lol: A gnioty ja podziwiam jak zwykle i kcem więcej takich "brzydactfffffffff":loveu: Quote
Justa Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Dziękuję za wszystkie kciuki ! :loveu: ZDAŁAM ! I mikroby i fizjologię i poprawkę z immunów :loveu: Zostały 2 egzaminy, ale to już w zasadzie z górki.. Póki co odpoczywam :) Quote
Doginka Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 JA TEŻ WIEDZIAŁAM, INNEJ OPCJI NIE BYŁO:shake: Brawo Justynko:klacz: Quote
Justa Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Uwierzcie, że to wcale nie było takie oczywiste i proste jak mogłoby się wydawać :mdleje: Ogólnie padam na mordkę.. A od jutra nauka immunów. Ale nie przestawajcie trzymać kciuków ! Bo jak widać są bardzo pomocne, a tak naprawdę to Wasze wsparcie tak dużo mi daje :loveu: Cieszę się, że we mnie wierzycie - to dodaje skrzydeł ! Galińska kończy cieczkę, a to oznacza że zaczął się nadwyraz ciężki czas, bo jest w pełni zwarta i gotowa :diabloti: Mam nadzieję, że przejdzie jej do wyjazdu na wieś z rodziną, bo oni to jej tam raczej nie upilnują, a nie wierzę, że ją przykują do stołu w ogrodzie i będą trzymać na łańcuchu :diabloti: W każdym razie poinformowałam rodzicielkę, że jak pozowoli na gwałt, to ona sama będzie ów szczenięta niańczyć :p A tak to.. w sobotę opuszczam Was na miesiąc. Lublin, praktyki, działka - w sumie wracam w sierpniu. Popraktykuję w klinice.. może jakiś spontaniczny wyjazd jak co roku. No i należałoby mobilizować siły na III rok.. A tymczasem zdjęć kilka: Bratki moje ulubione Mama wydzieliła Galinie miejsce w ogródku głównym, w którym piesek może sobie spocząć w uprzednio prygotowanym przez siebie gniazdku. czyt. rozkopanej, wybebeszonej ziemi i cudowy pylącym się piachu :mdleje: jest to jednocześnie doskonały punkt obserwacyjny z którego widać zarówno co się dzieje na tarasie, w domku jak i na ogrodzie i przy bramie. Prezentacja ile jest trawy u nas na łąkach (żeby była jasność - to jest główna ścieżka prowadząca nad rzekę) No i portrecik na koniec Quote
kaho Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Gratulujemy i:klacz: czekamy na dalsze wiesci:cool3:. Portret - supcio:thumbs:. Quote
Bonsai Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Jak ja Ci zazdroszczę, że najgorsze już za Tobą... I gratuluję jednocześnie! Ja też chcę zdać cywila w czwartek. :placz: Quote
Doginka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ja pogratuluję, jak już wszystko zaliczysz - tak na wszelki wypadek, żeby nie zapeszyć;-) Foty gali jak zwykle śliczne:loveu: Quote
weszka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Gratulacje!!! Pięknie się spisałaś! A zdjęcia jak zawsze świetne :) Quote
betty_labrador Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 gratulacje Justynko! zdania i w ogole ze tak dzielnie sobie radzisz :loveu: no i kciuki dalej sa trzymane do zaliczenia immunologii :) :kciuki: Szkoda ze nas opuszczasz ale mam nadzieje ze milo spedzisz kolejny miesiac-pełen ciepła i uroków lata :) zdjecia jak zwykle piekne. zwlaszcza Galinka w trawie -ścieżka do rzeczki :diabloti: Nie no- ale portret bardzo cudowny :D :) Quote
Justa Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Dziękuję wszystkim raz jeszcze za gratulacje i wsparcie :loveu: Ja już się nosem podpieram, mózg mi spuchł i nic totalnie nic mi się nie chce.. a to już ostatnia prosta. Mądrości z mojej książki od immunów.. "Złapał Kozak tatarzyna, a Tatarzyn za łeb trzyma" Tylko w tym przypadku Tatarzyn (kom nowotworowa) nie tylko Kozaka (limfocyt T) trzyma, ale i zarzyna.. Ponadto wczoraj pojechałam na lifting roweru po ostatnim wypadku i tak wogóle na przegląd, bo już ze 3 lata nie był. No i efekt jest taki, że wymienili mi pół roweru - właściwie wszystko poza ramę, siodełkiem, kierownicą i kołami.. :mdleje: Jak to dobrze, że chłopaków z tamtąd znam.. Quote
Bonsai Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ty to przynajmniej się nie nudzisz czytając takie wstawki. :p A ja... już nie mam siły, jutro egzamin, boję się strasznie.... Trzymajcie za mnie kciuki.... :placz: Quote
betty_labrador Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Bonsai']Ty to przynajmniej się nie nudzisz czytając takie wstawki. :p A ja... już nie mam siły, jutro egzamin, boję się strasznie.... Trzymajcie za mnie kciuki.... :placz:[/QUOTE] trzymamy mocno z tosia i Tizzy :kciuki: Quote
kaho Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Justa']... No i efekt jest taki, że wymienili mi pół roweru - właściwie wszystko poza ramę, siodełkiem, kierownicą i kołami.. :mdleje: Jak to dobrze, że chłopaków z tamtąd znam..[/QUOTE] :hmmmm: a nie lepiej bylo zainwestowac w nowy rower :razz:? Quote
Justa Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='kaho']:hmmmm: a nie lepiej bylo zainwestowac w nowy rower :razz:?[/QUOTE] Jestem bardzo przywiązana do mojej Meridy :loveu: A nowy rower to kwestia jakichś 1800zł-2200zł, a takich pieniędzy póki co nie mam ;) Ostatni egzamin przedemną jutro :mdleje: Quote
Justa Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Tak koszmarnie mi się już nie chce.. :placz: Trudno, najwyżej wrzesień będzie.. Quote
Doginka Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 I co??? Już coś wiadomo, czy coś przegapiłam:hmmmm: Trzymam kciuki nadal:lol::thumbs: Quote
Justa Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Zaraz wychodzę, egzamin mam o 12, a wiadomo co i jak to będzie za jakiś tydień jak łaskawie to sprawdzą.. :placz: Quote
Doginka Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='Justa']Zaraz wychodzę, egzamin mam o 12, a wiadomo co i jak to będzie za jakiś tydień jak łaskawie to sprawdzą.. :placz:[/QUOTE] Dobrze będzie:lol:;-):thumbs: Quote
Recommended Posts