NightQueen Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Ooo szalejesz ze zdjęciami, czyżby koniec egzaminów? :cool3: Ja mam dziś egz. z Historia społeczna Europy, w sumie to się nawet na to nie uczyłam, bo to dość łatwe jest ;) Feudalizm i dzieje wsi europejskiej w Średniowieczu, Rozwój ruchu robotniczego i ustawodawstwa społecznego, Realny socjalizm, życie społeczne w krajach bloku sowieckiego i takie tam, czyli ogólnie nie trudne rzeczy, a przynajmniej nie dla mnie bo na moim kierunku hisotria jest powtarzana praktycznie na każdym wykładzie :p Ale fajnie wygląda ten rogz różowy, szkoda tylko że to nie łańcuszek :roll: Gall jeszcze nei wymaga fryzjera, wygląda całkiem, całkiem :loveu: Quote
kaho Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Justa napisał(a): kaho, czarne jest najpiękniejsze ! :diabloti: Z tym polemizowac nie moge, ale laczone ze srebrem rownie piekne:eviltong::evil_lol:. Justa napisał(a):Na szybko kilka zdjeć, bo uciekam się uczyć.. Wieczorem ma być koncert Metallici u mnie na lotnisku i wczoraj jak ustawiali nagłośnienie to własnych myśli nie słyszałam i aż w sercu mi dudniło. Całą noc się świeciła scena i było jasno jak za dnia. A dziś od rana też coś majstrują, więc muszę spieszyć się z nauką, bo potem warunków nie będzie. Ulice zamykają, wjazdu na osiedle nie będzie. No masakra jakaś.. Znam ten bol :wallbash: - u mnie z kolei Stodola, Park, Remont no i oczywiscie Pola Mokotowskie :splat:. Fotki ogrodowe superasne http://img4.imageshack.us/img4/7770/dsc1522u.jpg :loveu:. Quote
Justa Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 smallpati napisał(a):Ooo szalejesz ze zdjęciami, czyżby koniec egzaminów? :cool3: Ale fajnie wygląda ten rogz różowy, szkoda tylko że to nie łańcuszek :roll: Gall jeszcze nei wymaga fryzjera, wygląda całkiem, całkiem :loveu: Jaki tam koniec :placz: Dopiero 3 za mną.. jeszcze 3 przedemną.. Mnie bardzo pasuje ten półzacisk szmaciany ;) Tylko na flexi w tym wychodzić się nie da, bo jest non stop sciągnięty, więc póki ma cieczkę chodzi w zwykłej na zatrzask. Ale i tak marzy mi się jakaś piękna skórzana obróżka.. i równie piękne skórzana smyczka. Najlepiej ciemny brąz albo czarna. Galina jakoś 2 tygodnie temu była kąpana i robiona :diabloti: więc dopiero jak z praktyk wrócę to się za nią wezmę ;) Quote
NightQueen Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Justa napisał(a):Jaki tam koniec :placz: Dopiero 3 za mną.. jeszcze 3 przedemną.. Mnie bardzo pasuje ten półzacisk szmaciany ;) Tylko na flexi w tym wychodzić się nie da, bo jest non stop sciągnięty, więc póki ma cieczkę chodzi w zwykłej na zatrzask. Ale i tak marzy mi się jakaś piękna skórzana obróżka.. i równie piękne skórzana smyczka. Najlepiej ciemny brąz albo czarna. Galina jakoś 2 tygodnie temu była kąpana i robiona :diabloti: więc dopiero jak z praktyk wrócę to się za nią wezmę ;) mi zostały 4 egz., reszta zdana. Ja nie przepadam za tymi pół zaciskami rogza, miałam ale sprzedałam, jakoś mi nie odpowiadają, znacznie bardziej wolę łańcuszki. Flexi plus jakikolwiek zacisk to głupi pomysł, chociaż ja chodzę z łańcuszkiem i flexi :evil_lol: tyle że u mnie linka flexi leży an ziemi na blokadzie, więc i łańcuszek jest luźny. Ja jakoś skóry nie lubię, mam różowa skórzaną obroże, ale Moli była w niej może 3 razy, a obroże mamy chyba 3 lata. Quote
Bonsai Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Kaho, to my podobne okolice. Jak to możliwe, że nie kojarzę Cię z PM? Smallpati, a co studiujesz? Justa, wczoraj stwierdziłam, że mam zbyt niski poziom endorfin - dzisiaj wybieram się na wspinaczkę, a nie uprawiałam tego sportu od miesiąca!! Mam nadzieję, że po tym nauka łatwiej mi będzie wchodzić (błagam, powiedzcie, że tak to może uda sie jeszcze uzyskać efekt placebo :evil_lol:). Quote
NightQueen Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Smallpati, a co studiujesz? polityka międzynarodowa i europejska :) Quote
Shel Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 smallpati napisał(a):polityka międzynarodowa i europejska :) Myślałam, że Ty w liceum jesteś :mdleje:. Quote
Bonsai Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 O, no to może nawet mamy jakieś wspólne przedmioty - prawo międzynarodowe publiczne, prywatne masz, miałaś, będziesz mieć? :) Quote
NightQueen Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Shel napisał(a):Myślałam, że Ty w liceum jesteś :mdleje:. aż tak głupio gadam? :diabloti: Bonsai napisał(a):O, no to może nawet mamy jakieś wspólne przedmioty - prawo międzynarodowe publiczne, prywatne masz, miałaś, będziesz mieć? :) a ty co studiujesz? nie mam czegoś takiego i mieć nie będę :p na szczęście. Ja ogólnie prawa jako tak nie mam praktycznie w ogóle, ale za to mam masę polityki (Polskiej, Niemieckiej, Rosyjskiej, Amerykańskiej, Europejskiej - każda to osoby przedmiot) i historię w odmianach podobnych jak polityka :evil_lol: Quote
Shel Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 smallpati napisał(a):aż tak głupio gadam? :diabloti: Powinnaś się cieszyć, że Cię odmłodziłam :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Shel napisał(a):Powinnaś się cieszyć, że Cię odmłodziłam :diabloti: Jeśli tak mnie oceniasz po tym co piszę, to się cieszyć raczej nie powinnam, że biorą mnie za młodszą, co innego kiedy oceniają mnie po wyglądzie :p Quote
NightQueen Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Bonsai napisał(a):Ja studiuję prawo. ;) to jednak co innego niż polityka :) Ale zapewne też masz troszkę historii Quote
Bonsai Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Miałam - na pierwszym roku, to była jakaś totalna masakra... Powszechna historia państwa i prawa, Historia ustroju i prawa Polski i prawo rzymskie. :mdleje: Nie cierpiałam tych przedmiotów, teraz mam nareszcie konkrety - prawo cywilne, karne, konstytucyjne, międzynarodowe publiczne, administracyjne. :) I marzy mi się założenie koła naukowego praw zwierząt, w zasadzie, to po sesji jestem już w tej sprawie umówiona. :) Quote
NightQueen Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 u mnie historia to 90% :evil_lol: ale to akurat lubię, za to przeżyć nie mogłam "zarządzanie i organizacja", jeszcze wykładowca był stary zboczeniec :shake: zdałam i mam to za sobą, ale miło tego nie wspominam. Ooo fajny pomysł, trzymam kciuki żeby się udało zorganizować kółko :p Quote
ariss Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 gdzie niby te foty co miałam krytykować:hmmmm: już myślałam, że się wyżyję:evil_lol: smallpati napisał(a):polityka międzynarodowa i europejska :) polityka:crazyeye: mnie samo to słowo odstrasza:evil_lol: Bonsai napisał(a):O, no to może nawet mamy jakieś wspólne przedmioty - prawo międzynarodowe publiczne, prywatne masz, miałaś, będziesz mieć? :) ja u siebie miałam całą masę prawa:roll: Quote
Justa Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Ewa fot jest chyba z milion zaraz przed tym nagadanym ! I masz wszystkie pięknie obejrzeć i skrytykować ich nieprofesjonalizm :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 polityka mnie samo to słowo odstrasza:evil_lol: mnie też :diabloti::evil_lol: Quote
ariss Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Myślałam, że ja to pisałam w galerii Moli:crazyeye::mdleje: Justa napisał(a):Ewa fot jest chyba z milion zaraz przed tym nagadanym ! I masz wszystkie pięknie obejrzeć i skrytykować ich nieprofesjonalizm :diabloti: foty widziałam, no cóż nie chciałam nic mówić:roll: Tobie się już nie da pomóc:roflt::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Justa Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 ariss napisał(a):Myślałam, że ja to pisałam w galerii Moli:crazyeye::mdleje: Widzisz jak się u mnie wszyscy zadomowili :p foty widziałam, no cóż nie chciałam nic mówić:roll: Tobie się już nie da pomóc:roflt::loveu::loveu::loveu::loveu: Tak myślałam.. ale to jest TWOJE zdanie i ja nie muszę mieć TAKIEGO SAMEGO ! :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Myślałam, że ja to pisałam w galerii Moli nooo to gratuluje orientacji :P Quote
ariss Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Justa napisał(a):Widzisz jak się u mnie wszyscy zadomowili :p Tak myślałam.. ale to jest TWOJE zdanie i ja nie muszę mieć TAKIEGO SAMEGO ! :diabloti: kocham Cię:loveu: smallpati napisał(a):nooo to gratuluje orientacji :P bystrzak ze mnie:diabloti: Quote
Justa Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Przez Was musze jeszcze jedno zdjęcie trzasnąć, bo tyle ich wstawiłam a już nikt nie pamięta :diabloti: No i czas wracać do nauki.. Kolejny masakryczny tydzień ma się ku końcowi. Jakimś cudem zdałam egzamin z żywienia.. Także póki co 2:0 dla mnie :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 bystrzak ze mnie:diabloti: zaszokowałaś mnie swoją szybkością kojarzenia faktów :diabloti: zaraz zrobię z tego demotywator i dodam na główną :evil_lol: Boshe jakie kiepskie zdjęcie, naucz się robić porządne od deer :diabloti: Quote
Justa Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 smallpati napisał(a):Boshe jakie kiepskie zdjęcie, naucz się robić porządne od deer :diabloti: to jest MOJA galeria i mogę sobie tu wstawiać co ZECHCĘ :diabloti: :lol: Quote
Recommended Posts