Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justa napisał(a):
Cudowne to one z pewnością będą :loveu:

Certyfikaty o treści : SERCE BIJE mogę wystawiać, oczwiście :p

Justa, Ty wiesz ile my już gadamy:crazyeye::loveu::diabloti:

z Tobą to zawsze tak się kończy:loveu::evil_lol::loveu:

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ariss napisał(a):
Justa, Ty wiesz ile my już gadamy:crazyeye::loveu::diabloti:

z Tobą to zawsze tak się kończy:loveu::evil_lol::loveu:

Oj tam raptem 2 godziny :p

Zasłużyłam dzisiaj, anatomia do przodu ! :diabloti:

Posted

Justa napisał(a):
No więc właśnie, nie odbierajmy sobie tej przyjemności :diabloti: :loveu:

te Twoje ptaki przyleciały wczoraj w nocy do mnie:evil_lol::evil_lol:

Posted

Łączę się w bólu studenckiej sesji. I oczywiście gratuluję zdania anatomii! Choć to zupełnie nie moja bajka... Ale bardzo często ludzie, słysząc że studiuję w Warszawie, jestem z Kalisza i mam ze sobą psa, to pytają - studentka weterynarii? :]

Posted

Gratuluję zaliczonej anatomii:klacz:
Ja i tak wiedziałam, ze Ci się uda:lol:
Nie gadać tak długo:mad:Trzeba się kiedyś wyspać;-):lol: Ja ostatnio padam jak betka i nawet z Ewcią nie mam siły na GG:roll:

Posted

ariss napisał(a):
te Twoje ptaki przyleciały wczoraj w nocy do mnie:evil_lol::evil_lol:

No popatrz, u mnie też były :diabloti:
Ale spoko, zaczynam się z nimi zaprzyjaźniać.
A co Ci się śniło? Nasz cudowny plan? :p

Bonsai napisał(a):
Łączę się w bólu studenckiej sesji. I oczywiście gratuluję zdania anatomii! Choć to zupełnie nie moja bajka... Ale bardzo często ludzie, słysząc że studiuję w Warszawie, jestem z Kalisza i mam ze sobą psa, to pytają - studentka weterynarii? :]

Tak, łączmy się w bólu łączmy.. W kupie siła !
A powiem Ci że niewiele moich znajomych spoza Warszawy przeprowadziła się tutaj z psami.. Czasu mało, za mało :shake:

Doginka napisał(a):
Gratuluję zaliczonej anatomii:klacz:
Ja i tak wiedziałam, ze Ci się uda:lol:
Nie gadać tak długo:mad:Trzeba się kiedyś wyspać;-):lol: Ja ostatnio padam jak betka i nawet z Ewcią nie mam siły na GG:roll:

Dziękować :loveu:
Może pomyślisz o etacie wróżki? :diabloti:
Ja spałam w czasie dnia, mam delikatne rozstrojenie dnia z nocą w chwili obecnej, a biedna Ewcia padła wczoraj tego ofiarą :lol:

A ja z nowymi sukcesami przybywam - mikro do przodu, żywienie do przodu. I całe szczęście, bo i tak mnóstwo mnie jeszcze czeka. W przyszłym tygodniu to tylko 4 kolokwia + egzamin z mikrobów :mdleje:
Także kciuki zaciskajcie i nie puszczajcie aż do.. 25 czerwca :placz:

Byłam dzisiaj na shopingu i wniosek jest jeden - nie ma nic w sklepach :mdleje: Żeby kupienie spodni, kurtki i butów graniczyło z cudem a tyle tego leży w sklepach to naprawdę..
Ale upatrzyłam sobie skórzaną kurtkę i mam rozterkę..

No nic, nie przynudzam.
Od dzisiaj mam wolne, więc na dniach powinny być zdjęcia mojej czarnej książniczki :)

Posted

spodobałby Ci się mój sen:loveu:

aż mi rano wstawać się nie chciało:shake:

Gratuluje kolejnych sukcesów, ale inaczej być nie mogło!:lol:

Posted

ariss napisał(a):
spodobałby Ci się mój sen:loveu:

aż mi rano wstawać się nie chciało:shake:

Może kiedyś się ziści, choć w części ;)

Ja wstałam o 11.. Ale żebym czuła się super wyspana to nie powiem :p
Jutro mam mnóstwo do zrobienia, więc wypadałoby wstać wcześniej..

Posted

Justa napisał(a):
Może kiedyś się ziści, choć w części ;)

Ja wstałam o 11.. Ale żebym czuła się super wyspana to nie powiem :p
Jutro mam mnóstwo do zrobienia, więc wypadałoby wstać wcześniej..

o 11, takiej to dobrze, ja już o 8 na nogach byłam;)

Posted

[quote name='ariss']o 11, takiej to dobrze, ja już o 8 na nogach byłam;)

No dobrze, więcej Cie nie zagadam :diabloti:

Oto jak mi jaszczurka pomaga znosić trudy sesji :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']No dobrze, więcej Cie nie zagadam :diabloti:

Oto jak mi jaszczurka pomaga znosić trudy sesji :loveu: :diabloti:

spróbuj tylko:mad:

poza tym to ja zagadałam:eviltong::diabloti:

zaraz wykonam to co Gala na tej focie, będzie cudnie:loveu:

Posted

bognik napisał(a):
Dlaczego? Fajna muzyka i bardzo sympatyczni chłopcy :evil_lol:
Rozmawiałam z nimi i mam zdjęcie z jednym panem :lol:

A mi nie podoba mi sie ich muzyka;)
Justa napisał(a):

A ja muszę sie pochwalić, że..

ZDAŁAM DZISIAJ ANATOMIĘ !

No to świetnie!:) Oby tak dalej, do samego końca:p

Posted

Więc dzisiaj spontanicznie podjęłam decyzję iż czas odgruzować jaszczura, bo potem sesja i czasu nie będzie. Oczywiście była nieznośna jak zwykle i mało mnie coś nie trafiło, ale w zasadzie to standard.
Skopałam przedpiersie (za szeroko ją chyba wygoliłam), nie wiedziałam co zrobić z grzywką, bo układała sie masakrycznie - oczu widać nie było. W dodatku ona nic sobie przy tej głowie zrobić nie da (ostatnio szczególnie, kiedyś było o wiele lepiej). No i skróciłam jej ją mocno. Trudno, przynajmniej oczy widać i nie ma takiego wachlarza nad nimi. Choć jestem średnio zadowolona.
Łapki mi wyszły fajnie, dolna linia chyba też (ale to zobaczycie jak zdjęcia będą spacerkowe)
Nie ma juz za bardzo czego z niej wyrywać, więc tylko przeczesałam ją trymerem (okrywówka już pieknie odrosła)

No ale może czas na zdjęcia..

Pełnia szczęścia.. :diabloti:

Oto dramat grzywkowy
http://img101.imageshack.us/img101/9175/dsc1181y.jpg

I już po

Oczywiście w chwili obecnej Galina mnie nienawidzi.. I z wyrzutem siedzi na kolanach u ukochanego pana, który jej żadnej krzywdy nie robi nigdy :mdleje:
Myślałam, że może zrobie dzisiaj jakieś zdjęcia, ale póki co na dworze robi się granatowo, więc pewnie zaraz lunie.. :shake:

Wracam do mirkobów, immunów, ruskiego i fizjologii wysiłku..
Wiecie, że o 4 nad ranem już jasno się robi?

Posted

haha ale jej pojechałaś :D ;) ja Tosce trymerem kiedys tez przerzedziłam przedpiersie :D ale z daleka nie bylo widac(i co jeszcze ze byla szykowana na wystawe;) )
A dzis sie chyba zgralysmy bo poltorej godziny stalam i klęczałam nad Tpsca i ja obrabialam(zostala glowa i szyja bo tu juz sily nie mialam i komary żarły jak głupie).

Ale z ta grzywka fajnie wygląda dosc. czekamy na efekt łapek:>

wiemy ze o 4 sie jasno robi-Ola nam to mowila.

ps. Metro Imielin zalalo. A teraz u nas burza:/

Posted

Unbelievable napisał(a):
Jasno to się zaczyna robić już ok. 2, 2.30 :diabloti:

O to dawno juz nie siedzialam do 2 przy komputerze skoro tego ostatnio nie zarejestrowalam ;p

a jak ma byc burza to ciemno juz przed 20 :D

Posted

betty_labrador napisał(a):
O to dawno juz nie siedzialam do 2 przy komputerze skoro tego ostatnio nie zarejestrowalam ;p

a jak ma byc burza to ciemno juz przed 20 :D

ee tam, siedząc przy kompie to nie widać takich rzeczy :evil_lol:

Posted

Beatko, to nie chodzi o to, że ją za krótko zrobiłam, bo tak się w zasadzie robi - i tak szybciutko odrasta. Tylko myślę, że za szeroko jej to zrobiłam ;)

Martyna, o 2 jeszcze nie - przynajmniej u mnie, ale około 3 to już delikatnie :p

Ja się totalnie rozregulowałam - nie mogę zasnąć przed 3-4, a śpię do południa..

Posted

[quote name='Justa']
Martyna, o 2 jeszcze nie - przynajmniej u mnie, ale około 3 to już delikatnie :p

Ja się totalnie rozregulowałam - nie mogę zasnąć przed 3-4, a śpię do południa..
a to możliwe, że mi się czasoprzestrzeń trochę zagięła :evil_lol: a byłam pewna, że poszłam spać przed 3 :hmmmm:

ja tak mam w wakacje ;) w roku szkolnym żeby się nie rozregulować kładę się spać przed 11 i wstaję o 7.30-8(najczęściej mam na 10) bo jak później wstanę to spać nie mogę...

Posted

Unbelievable napisał(a):
a to możliwe, że mi się czasoprzestrzeń trochę zagięła :evil_lol: a byłam pewna, że poszłam spać przed 3 :hmmmm:

ja tak mam w wakacje ;) w roku szkolnym żeby się nie rozregulować kładę się spać przed 11 i wstaję o 7.30-8(najczęściej mam na 10) bo jak później wstanę to spać nie mogę...

Mnie się dobrze uczy nocą.. Zresztą czasem wyjścia nie ma i nauke sie kończy jak się skończy. Na anatomię musiałam wstać o 6 rano, a o 4 się spać położyłam :diabloti:
Ale dziś jakieś nie takie ciśnienie, bo najchętniej to poszłabym już dawno spać.. i do niczego się zabrać nie mogę :shake: