betty_labrador Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Justa napisał(a):Ja też uwielbiam ! :loveu: Wszystkie zdjęcia robię jednym obiektywem. S 70/2.8. Hmm.. rozwiń :p nie mowilam ze rosnie ci broda itd :P neiwazne juz, :D Quote
bognik Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='LeCoyotte']Wydaje mi się, że Galina ma po Tobie brodę. Zgadłem? :roflt: [quote name='Justa']Żeby tylko :diabloti: Oj, nie wiem jak inni ale ja zaczynam się bać ... A co do zdjęć to Justa, Ty wiesz ;) Quote
Doginka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ale nie widzicie, że i oczy ma Justowe?:diabloti: Quote
betty_labrador Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Doginka']Ale nie widzicie, że i oczy ma Justowe?:diabloti:[/QUOTE] :eviltong: co prawda to prawda :D Quote
Justa Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Hmmm czy powinnam się już obrazić? :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='ariss']ale ona fajnie pozuje:)[/QUOTE] Odziedziczyła po Justynce:loveu::evil_lol: Quote
Justa Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Odkryłam sposób jak bez wielkiego dramatu ogolić Galinie uszy - należy usiaść na podłodze razem z nią. A ja głupia sobie tyle nerwów naszargałam w walce z nią na stole :mdleje: Quote
Unbelievable Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Justa']Odkryłam sposób jak bez wielkiego dramatu ogolić Galinie uszy - należy usiaść na podłodze razem z nią. A ja głupia sobie tyle nerwów naszargałam w walce z nią na stole :mdleje:[/QUOTE] ja obcinając szczurowi pazury sadzam go na kolanach i też nie ma wielkiego szału, w przeciwieństwie do tego co wyprawiał u weta ;) on straszliwie nie lubi dotykania łap... śliczna Galinka z potarganą bródką :loveu: Quote
Bzikowa Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Ja się najbardziej męczę jak muszę Bzikowi obciąć troszkę włosów na brzuchu (się obsikuje chłopak:oops:). Bardzo tego nie lubi bo go chyba nożyczki łaskoczą :hmmmm: No i muszę go pomiziać żeby sam z siebie się wywalił na plecki i wtedy niepostrzeżenie mogę dokonać dzieła :evil_lol: Quote
Justa Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Tylko z tymi uszami to taka kwestia, że ona lubi sobie głową szarpnąć jak coś jej nie przypasuje, a wtedy bardo łatwo mogę ją zaciąć maszynką - z ucha leje się ciurkiem i nieszczeście gotowe. Ale udało się ładnie ostrzyc, to będzie spokój na jakiś czas :) Quote
LeCoyotte Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Justa']Odkryłam sposób jak bez wielkiego dramatu ogolić Galinie uszy - należy usiaść na podłodze razem z nią. [/QUOTE] Najlepsze są najprostsze rozwiązania:p Jak skutecznie wyskubać Sambę? Usiąść z nią na podłodze :evil_lol: Quote
Justa Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='LeCoyotte']Najlepsze są najprostsze rozwiązania:p Jak skutecznie wyskubać Sambę? Usiąść z nią na podłodze :evil_lol:[/QUOTE] Ze skubaniem to w sumie nawet wygodniej na podłodze. A golenie i nożyczkowanie zawsze wygodniej na stojąco, no ale cóż - grunt, że sie nie wyrywa jakby ją ze skóry obdzierali :p Quote
weszka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Jak miło! Zdjęcia Galiny! Śliczne jak zawsze :) Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 http://img138.imageshack.us/img138/2631/dsc1003i.jpg i od razu przyjemniej bez mrówek :lol: ;) Quote
Justa Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='weszka']Jak miło! Zdjęcia Galiny! Śliczne jak zawsze :) Ah dziękujemy :loveu: Choć fotki jakieś nadwyraz piękne nie są. Ale we wtorek jedziemy na wiochę (ja prowadzę :diabloti: ) i mam nadzieję, że wyżyję się tam fotograficznie. [quote name='malawaszka']http://img138.imageshack.us/img138/2631/dsc1003i.jpg i od razu przyjemniej bez mrówek :lol: ;) Może dlatego, że to nie mój pokój? Ale spoko waszko, teraz mam wściekłoróżową pościel :lol: Prawie takie samo, ale co tam.. Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 no to chyba jednak wolę te mrówki na pościeli :lol: Quote
Justa Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='malawaszka']no to chyba jednak wolę te mrówki na pościeli :lol:[/QUOTE] Tej to dogodzić.. :mdleje: Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Justa']Tej to dogodzić.. :mdleje:[/QUOTE] no naprawdę nie jest to trudne - byle nie było różu i innych seledynów i robali :evil_lol: Quote
Justa Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='malawaszka']no naprawdę nie jest to trudne - byle nie było różu i innych seledynów i robali :evil_lol:[/QUOTE] Haha, co do tego różu to muszę powiedzieć jedno.. Jak człowiek raz wsiąknie w czerń to strasznie trudno się od niej uwolnić. Ja co sezon robie remanent w szafie a i tak wszystko się sprowadza do jednego - czyli czarnego powrotu :mdleje: Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 no więc z czernią to doskonale Cię rozumiem - ja dopiero teraz powoli sobie z tym radzę :lol: troszkę, ale skąd ten róż??? że obroża na Gali OK jakoś przełknę, ale pościel? :evil_lol: Quote
Justa Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='malawaszka']troszkę, ale skąd ten róż??? że obroża na Gali OK jakoś przełknę, ale pościel? :evil_lol:[/QUOTE] Pasuje do koloru ścian :lol: Ona jest koloru takiego na przełomie różu i czerwieni, ale bardzo intensywna :p Po prostu chyba mam dziwne upodobania :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 no to może jednak bordo a nie róż? :modla: haha dobra idę spac - to Tobie się ma podobać, co ja Ci będę w łóżku grzebała :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Galinka taka piekna i taka psia :D Ja Tosce tez strzyge z podłogi :> Quote
Izabela124. Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 http://i49.tinypic.com/fnft5g.jpg jakie piękne dwie panienki :lol: http://img143.imageshack.us/img143/7610/dsc0990c.jpg jak ładnie pozuje :p Quote
Recommended Posts