Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
noo Betty Ty to w ogóle przegięłaś :evil_lol: Już mogę zrozumieć zaspanie, komunikację miejską, ale żeby aparatu nie zabrać :crazyeye::shake:

noooo, wstydzę sie :nerwy: tego czynu!
:cool3: najwazniejsze ze zdazylam na samo wystawianie :eviltong:

Justa napisał(a):

Beatko, mam jeszcze dużo Tosiowych fot, ale teraz nie mam czasu ich obrobić i wstawić, bo zaraz zmykam do pracy i znów wrócę o północy :angryy: Cierpliwości ;)

Dziękuję za odwiedzinki ;)

oh dziekuje, i poczekam cierpliwie na moja kolej :loveu:

a Galina jest cudowna! takie oczka ma slodkie. Uwazaj bo Ci cala wylysieje od tej wody :lol: :eviltong:

Posted

weszka napisał(a):
Galina w szuwarach pięknie wygląda ;)

dziękujemy :loveu:

Agnes napisał(a):
http://img269.imageshack.us/img269/474/dsc0709y.jpg

a ja myslalam, ze u nas woda jest brudna od glonow:lol:

Justa oswiec mnie, moze gdzies nie doczytalam - o co chodzi z ta lysa klata:lol:

Kochaaaana, tam jest pierwsza klasa czystości wody ;)

Łysa klata - wygolona ! Bo teraz jaszczureczkę robie sama własnoręcznie i podgalam ją gnieniegdzie od czasu do czasu tak jak to się robi na show ;)

Saint napisał(a):
A to sznaucery potrafią pływać? :crazyeye:

:eviltong:

Jaszczurka umie :diabloti:

betty_labrador napisał(a):

oh dziekuje, i poczekam cierpliwie na moja kolej :loveu:

a Galina jest cudowna! takie oczka ma slodkie. Uwazaj bo Ci cala wylysieje od tej wody :lol: :eviltong:

Już conieco wstawiłam do Tiosiowej galerii.

Ona cała jest słodki cykor mały :lol::loveu:
Myślę, że nawet pod groźbą wyłysienia nie odmówiłaby sobie kąpieli :razz:
Tym sposobem mam bardzo niewiele zdjęć kiedy nie jest mokra i wygląda mało żałośnie :evil_lol:

Doginka napisał(a):
A ja nie poznałam Jaszczurki w tych trzcinkach:crazyeye::diabloti:

Ojejku, to komplement? :diabloti:

W końcu mam dzień wolny od pracy.. :mdleje:
Spałam do 13 :diabloti: No ale cóż, wczoraj wróciłam do domu o 24:00..
Generalnie mam dość i wiecej do firmy MC'donalds nie zawitam :shake: Tak wiele zależy od ludzi z którymi się pracuje..
Byłam wczoraj na rozmowie z kierowniczką i podobno ma być lepiej - pożyjemy, zobaczymy.

Fotki

Podcięłam jej włosy na łapach, bo już nie mogłam patrzeć.. szczególnie, że teraz na działce siedzi i nie ma kto jej czesać. Widomo - mogło byc lepiej, ale odrosną ;)

Posted

Justa napisał(a):
Kochaaaana, tam jest pierwsza klasa czystości wody ;)

to tylko my mamy syf:placz::placz::placz:

Justa napisał(a):
Łysa klata - wygolona ! Bo teraz jaszczureczkę robie sama własnoręcznie i podgalam ją gnieniegdzie od czasu do czasu tak jak to się robi na show ;)

a potem odrasta i mozna psa pokazywac?:evil_lol: nie wiedzialam, ze az tak sie podgala...stad moja dociekliwosc:evil_lol:

Justa napisał(a):

Generalnie mam dość i wiecej do firmy MC'donalds nie zawitam :shake: Tak wiele zależy od ludzi z którymi się pracuje..
Byłam wczoraj na rozmowie z kierowniczką i podobno ma być lepiej - pożyjemy, zobaczymy.

wspolczuje:shake: ale wiesz, ze tak moze byc wszedzie, w kazdej pracy, w kazdej firmie:roll: zawsze mozna trafic na jakiegos palanta:angryy:

Posted

Agnes napisał(a):
to tylko my mamy syf:placz::placz::placz:

W Warszawie wszędzie jest syf, także chillout..:p

a potem odrasta i mozna psa pokazywac?:evil_lol: nie wiedzialam, ze az tak sie podgala...stad moja dociekliwosc:evil_lol:

Ano ano, podobno.. nie wiem, ja na show nie jeżdżę :razz: Całą szyję się jedzie maszynką, aż do linii brody, choć niektórzy tam rwą.

wspolczuje:shake: ale wiesz, ze tak moze byc wszedzie, w kazdej pracy, w kazdej firmie:roll: zawsze mozna trafic na jakiegos palanta:angryy:

Wiem, że tak może być wszędzie. Całe szczęście jeszcze tylko 2 tygodnie i koniec. Nigdy więcej.
Ja wszystko jestem w stanie zrozumieć, nawet to, że wciaż jeżdżę na supporty (do innych MC mnie wysyłają i wracam do domu 40 minut zamiast 10). Ale to wszystko można powiedzieć spokojnie i miło, a nie traktować mnie jak śmiecia.
Jesteśmy dorosłymi ludźmi obie (ja i ta moja przełożona) i ona mimo, że jest starsza nie może mnie traktowac jak gówniary, bo ja sobie zwyczajnie nie pozwolę na to !
Wielka mi pani - menedżer w mc'donalds a sądzi, że wszystkie rozumy pozjadała.. :angryy:

Wczoraj była jeszcze lepsza akcja. Poszłam do pracy na 14, a o 14:39 mi mówi kierownik zmiany, że idę na PRZERWĘ :mdleje: Ja mu jasno mówię - słuchaj, ja jeszcze mam przed sobą 8,5 godziny pracy i na żadną przerwę teraz nie pójdę. A ten się zaczął na mnie drzeć, że jak nie pójdę na przerwę, to on urlopu nie dostanie, bo za godzine wychodzi z pracy i musi kogoś na przerwę dać.
Za 20 minut woła mnie znów i znów mnie na przerwę wysyła.
Całe szczeście wszystko słyszała kierowniczka i powiedziała, że na żadną przerwę ma mnie nie słać, bo to NIELUDZKIE człowiekowi dać przerwę, a potem niech 8 godzin zapieprza..

Koleja sytuacja z persolnalną. Mówi mi, że musi mi dać 1 dzień urlopu bo mi się należy. Mówię ok, to chcę 31 lipca. Odpowiedź - NIE.
:mdleje:
Fajnie że mi będzie ona ustalac kiedy na urlop pójdę.. i to bez żadnego uzasadnienia..

Także zbyt miło nie jest.. Rok temu a teraz to niebo a ziemia.
Mam nadzieję, że nowa kierowniczka (swoją drogą szalenie sympatyczna) coś zmieni.

Posted

kolezanka pracowala w MC we Wroclawiu dosc dlugo, zwolnila sie, poszla gdzie indziej... i po paru miesiacach wrocila do MC - ale wszytko zalezy od ludzi :roll:

ja pare lat temu pracowalam w rossmanie, w ciagu kilku miesiecy odeszlo wszytkie 10 dziewczyn ktore zaczynaly ze mna - lacznie z 2 wicekierowniczkami - zasluga tylko i wylacznie kierowniczki ktora miala gdzies innych ludzi :shake:

Posted

paranoja:shake: ale wiesz...pewnie ciezko by Ci bylo znalezc jakos tam platna prace na miesiac - tylko na miesiac.

Trzeba byc twardym i nie pozwolic sobie wejsc na glowe, ale z tym chyba problemu nie masz;)

Posted

Justa sobie radzi :klacz: :loveu: aż mi się nie chce komentować takich "menedżerów" z MC Donalda :lol:

za to fotki mi się chce komentować - są super :loveu::loveu::loveu: i ta łysa klata :loveu:

Posted

Jeśli o mnie chodzi, to nie dam sobie w kaszę dmuchać.. choć w pewnym momencie myslałam, że siądę i się rozryczę :shake:
Jeszcze tylko 2 tygodnie i w końcu upragnione wakacje.

Miłego popołudnia kochani, ja idę się ubrać :mdleje: i coś ogarnać w domu, bo mój wolny dzień powoli się kończy :placz:

Posted

Witaj koleżanko mła tele z branży tej samej:diabloti:

Mnie też wczoraj manager zmiany chciał na przerwę po dwóch godzinach pracy puścić, a ja twardo nie, i mówię, że pójde po 10 dopiero, i tak poszedłem, o!:p

Ja jednym uchem wpuszczam,drugim wypuszczam, bo nie warto się tym przejmować;)

Posted

[quote name='Matusz']Witaj koleżanko mła tele z branży tej samej:diabloti:

Mnie też wczoraj manager zmiany chciał na przerwę po dwóch godzinach pracy puścić, a ja twardo nie, i mówię, że pójde po 10 dopiero, i tak poszedłem, o!:p

Ja jednym uchem wpuszczam,drugim wypuszczam, bo nie warto się tym przejmować;)

Po dwóch godzinach to u nas norma, że się idzie.. Chociaż nowa kierowniczka wprowadza nowe zasady i chodzi się w połowie pracy teraz - co dla mnie jest conajmniej dziwne :lol:

Wiesz, też się staram i to wychodzi - ale na początku, bo jak ktoś Cię nęka cały czas jak leci przez cały tydzień, to nwerwy puszczają.
A ja mam dość nerwów przez cąły rok i nie chcę jeszcze denerwować się w pracy.

Teraz wszystko robię w tempie młodocianych :diabloti: A co się będę śpieszyć i za nich pracować? :cool1:
Najlepiej jak składam im zamówienie, dwum zdażę złożyć, oni jeszcze pieniędzy nie przyjmą, stoję przy BOP-ie czekam na kanapki oglądam się za siebie, a oni czekają ze mną :mdleje: Biedny kierownik serwisu :evil_lol:

[quote name='weszka']Piękne foty. Łysa klata śmieszna ;)
A praca? No cóż to tylko praca. Dużo spokoju, nie brać nic do siebie i byle dotrwać do końca.

Śmieszna śmieszna, moja mama też to stwierdziła :lol: Szybko odrośnie.

[quote name='Doginka']Nie lubię Mc Donalda:shake:

Kiedy Justynko robimy łapki?:razz::diabloti:

Ja też nie lubię.
Wcześniej juz tam nie jadałam, ale teraz to i od kuchni go nie lubię :angryy:

Łapki - kiedy odrosną, bo trochę je teraz wydziubałam :evil_lol:

Posted

Weszłam do pracy, poszłam się przebrać, nawet koszulkę wyprasowałam a tu zonk - dostałam wolne na dziś jutro i poniedziałek :mdleje:
Jest tylu pracowników, że albo zwalniają do domu, albo rozsyłają po innych restauracjach.. także jadę na wieś, będę kiedy wrócę :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
poprzyjmowali za dużo? :-o

jaka Galci super broda urosła jak nie ma podcinanej :loveu:

Na to wygląda.. chociaż widocznie musieli skoro tyle przyjęli.
Chodzi tu głównie o młodocianych, których jest strasznie dużo w tym roku, a oni mogą tylko na kasie.. natomiast ja umiem w tym roku tylko na kasie, bo na kuchni już nic nie pamiętam :lol:
Trudno, mniej zarobię, ale mam dość już tej pracy, więc dobrze że mi wypadło 20 godzin w tym tygodniu :shake:
Pieniądze to nie wszystko :diabloti:

Teraz tylko ogarnąć chałupę po 2 tygodniowej nieobecności domowników i jakoś do 19 powinnam się zebrać :evil_lol:

Co do brody to już nie pamiętam kiedy ostatnio była ciachana - ale na pewno przez ostatnie 2 lata nie :eviltong: po prostu ma zgoloną szyję i przez to broda jest bardziej wyeksponowana :loveu:

Pa dzieciaki :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):

jaka Galci super broda urosła jak nie ma podcinanej :loveu:

prawda?:lol:
masz zakaz ruszania galciowej brody przez następne kilka lat:diabloti:

o pracy się nie wypowiadam, bo po prostu słów szkoda.