puzzle Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Justa nie ma sprawy:razz:, chwilowo sie do Wawy nie wybieram (chociaz tak bardzo bym chciala:placz:, mam ostatnio depresje wywolana mieszkaniem w dziurze zwanej Bydgoszcz:-(), ale jak odrosnie i bedziesz ja robic jak nalezy, to mysle, ze zdarzy sie okazja:razz:. I wtedy z cala przyjemnoscia ja wystawie:loveu:, no i wkoncu ja poznam, bo to przeciez moja milosc:loveu::diabloti:. Quote
Doginka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Piękny portrecik:loveu::loveu::loveu: http://img25.imageshack.us/img25/8594/dsc0159y.jpg Quote
Justa Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Galeństwo raz jeszcze A ja zmykam na uczelnię już :mdleje: Doginka, ariss - co z jutrzejszym spacerkiem ? Quote
weszka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Aaaaaale fot :crazyeye::loveu::multi: Galina pięknie wygląda :loveu::loveu::loveu: Brody i grzywki nie dotykać bo to grzech za który każdy sznauceromaniak będzie sie smażyć w piekle :diabloti::mad: Quote
ariss Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 śliczna mordka:loveu::loveu::loveu: Justa odezwij sie do mnie wieczorem na gg:razz:bo spacer jak najbardziej aktualny:loveu: Quote
bognik Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Jaka dama - http://img26.imageshack.us/img26/871/dsc0234n.jpg :loveu: Quote
Agnes Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Justa napisał(a):Będą dzisiaj foty spacerkowe, bo idziemy z Gassirą, Gordonem i Raperem na spacer do Skaryszaka :cool3: czekamy na fotorelacje:multi::multi::multi: Quote
Justa Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Ależ Galeństwo komplementów zebrało :loveu: :multi: Będą dzisiaj foty spacerkowe, bo idziemy z Gassirą, Gordonem i Raperem na spacer do Skaryszaka :cool3: Quote
malawaszka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 http://img230.imageshack.us/img230/9854/dsc0570.jpg hahaha jakie stojące brwi - na żel? :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: a ty sie nei asekuruj z fotami! :evil_lol: Quote
Justa Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Pomimo, że Ewa obiecała mi fajną pogodę.. pogoda była lipna - bo słońce nawalało jak siemasz, a ja wyjątkowo nie lubię fotografować czarnych psów w takich warunkach. :diabloti: Ponadto aparatu nie używałam od sama-nie-wiem-kiedy. Ale to wszystko nieważne ! Jakieś tam fotki mam, to zaraz się pochwalę :eviltong: A Wam dziewczęta dziękuję za spacerek :loveu::multi: Gassi Kofeinka Dwie szajbuski :p Quote
Justa Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Gassi Koffee Galina Gordon :stupid: A póki co dziękuję państwu, niech reszta coś wstawi :diabloti: Quote
betty_labrador Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 swietne zdjecia :loveu: szkoda ze nie moglam byc na spacerku :D a Gordon -zanim pojawilo sie zdjecie myslalam ze to setter szkocki :evil_lol: ps. swietne pierwsze zdjecie z Gassira :loveu: :loveu: Quote
LeCoyotte Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 http://img230.imageshack.us/img230/337/dsc0425f.jpg Gass jest na prawdę ambitna - całe drzewa z wody wyławia:o:evil_lol: Quote
Matusz Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 hej mła tele :loveu::loveu::loveu: piękne zdjęcia jak zawsze;) Quote
ariss Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 oj obiecałam bo miała być inna:roll:cieszmy się że białe g... z nieba nie leciało:evil_lol::evil_lol::evil_lol: super focisze:loveu::loveu::loveu: a Gass rzeczywiście za małymi patyczkami nie wskoczy nawet:shake:a więc wrzuciłam jej kłode,wlazła, ale stwierdziła będąc na miejscu że też jest za mała:evil_lol:i wyłowiła co wyłowiła:evil_lol: Galinka:loveu::loveu::loveu: Quote
LeCoyotte Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/gala1.jpg myślałem, że to Samba:diabloti::evil_lol: Quote
Doginka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 JA SWOICH FOT NIE WSTAWIĘ, ZANIM NIE ZATWIERDZICIE - MI TAKIE ŚLICZNE NIE POWYCHODZIŁY:oops: TEN CHOLERNY NIKON MI SIĘ ZBUNTOWAŁ I DOPIERO MÓJ JARECKI ODKRYŁ W DOMU PRZYCZYNĘ NIEOSTRZENIA - PRZESUNIĘTA DŹWIGIENKA AUTOFOKUSA NA MANUAL:angryy: I POMIAR MATRYCOWY ZAMIAST PUNKTOWY:angryy: - Dominika się wczoraj bawiła aparatem:mad:Ubiję jak wróci od dziadków:diabloti: To jest w miarę możliwe:oops: Quote
puzzle Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Teraz to juz sie zupelnie w Galinie zadluzylam:loveu:, ona jest BOSKA!:loveu: Raper jaki wielki:-o. On faktycznie jest taki duzy, czy to Gala mala, czy zdjecie tak wydzlo:razz:. Jak ja wam zazdroszcze takiego zageszczenia sznupow na m2:placz:. Wiecej, wiecej, wszyscy wiecej, myslalam, ze tyle aparatow to bedzie tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle zdjec, a tymczasem pojedyncze sztuki u kazdego:mad: Quote
Doginka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Było słońce, czarne sznupy + słońce = duuuży przesiew fot :diabloti: Ale niech Wam będzie:p Quote
Matusz Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 tele, jakie długie włosy, dłuższe coraz :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts