Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justa nie ma sprawy:razz:, chwilowo sie do Wawy nie wybieram (chociaz tak bardzo bym chciala:placz:, mam ostatnio depresje wywolana mieszkaniem w dziurze zwanej Bydgoszcz:-(), ale jak odrosnie i bedziesz ja robic jak nalezy, to mysle, ze zdarzy sie okazja:razz:. I wtedy z cala przyjemnoscia ja wystawie:loveu:, no i wkoncu ja poznam, bo to przeciez moja milosc:loveu::diabloti:.

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aaaaaale fot :crazyeye::loveu::multi:
Galina pięknie wygląda :loveu::loveu::loveu:
Brody i grzywki nie dotykać bo to grzech za który każdy sznauceromaniak będzie sie smażyć w piekle :diabloti::mad:

Posted

Justa napisał(a):
Będą dzisiaj foty spacerkowe, bo idziemy z Gassirą, Gordonem i Raperem na spacer do Skaryszaka :cool3:

czekamy na fotorelacje:multi::multi::multi:

Posted

Ależ Galeństwo komplementów zebrało :loveu: :multi:

Będą dzisiaj foty spacerkowe, bo idziemy z Gassirą, Gordonem i Raperem na spacer do Skaryszaka :cool3:

Posted

Pomimo, że Ewa obiecała mi fajną pogodę.. pogoda była lipna - bo słońce nawalało jak siemasz, a ja wyjątkowo nie lubię fotografować czarnych psów w takich warunkach. :diabloti:
Ponadto aparatu nie używałam od sama-nie-wiem-kiedy.
Ale to wszystko nieważne ! Jakieś tam fotki mam, to zaraz się pochwalę :eviltong:

A Wam dziewczęta dziękuję za spacerek :loveu::multi:

Gassi

Kofeinka

Dwie szajbuski :p

Posted

oj obiecałam bo miała być inna:roll:cieszmy się że białe g... z nieba nie leciało:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

super focisze:loveu::loveu::loveu:

a Gass rzeczywiście za małymi patyczkami nie wskoczy nawet:shake:a więc wrzuciłam jej kłode,wlazła, ale stwierdziła będąc na miejscu że też jest za mała:evil_lol:i wyłowiła co wyłowiła:evil_lol:

Galinka:loveu::loveu::loveu:

Posted

JA SWOICH FOT NIE WSTAWIĘ, ZANIM NIE ZATWIERDZICIE - MI TAKIE ŚLICZNE NIE POWYCHODZIŁY:oops: TEN CHOLERNY NIKON MI SIĘ ZBUNTOWAŁ I DOPIERO MÓJ JARECKI ODKRYŁ W DOMU PRZYCZYNĘ NIEOSTRZENIA - PRZESUNIĘTA DŹWIGIENKA AUTOFOKUSA NA MANUAL:angryy: I POMIAR MATRYCOWY ZAMIAST PUNKTOWY:angryy: - Dominika się wczoraj bawiła aparatem:mad:Ubiję jak wróci od dziadków:diabloti:

To jest w miarę możliwe:oops:

Posted

Teraz to juz sie zupelnie w Galinie zadluzylam:loveu:, ona jest BOSKA!:loveu:

Raper jaki wielki:-o. On faktycznie jest taki duzy, czy to Gala mala, czy zdjecie tak wydzlo:razz:.

Jak ja wam zazdroszcze takiego zageszczenia sznupow na m2:placz:.

Wiecej, wiecej, wszyscy wiecej, myslalam, ze tyle aparatow to bedzie tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle zdjec, a tymczasem pojedyncze sztuki u kazdego:mad: