betty_labrador Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 LeCoyotte napisał(a):No to super, że jednak ten hills przypasił:cool3: Robiliście na to jakieś nowe testy? To się daje psu karmę do zjedzenia i czeka na jakies objawy? Czy jak to wygląda:hmmmm: to jest po prostu karma zapobiegajaca dalszym danym problemom, tak wedlug mnie. Quote
puzzle Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 No i pieknie :multi: oby tylko karma byla ok;) i jej nie wycofali:angryy: Quote
Justa Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 LeCoyotte napisał(a):No to super, że jednak ten hills przypasił:cool3: Robiliście na to jakieś nowe testy? To się daje psu karmę do zjedzenia i czeka na jakies objawy? Czy jak to wygląda:hmmmm: Tak robiliśmy testy - biorezonansem. Na ten cały osprzęt kładzie się próbkę jedzenia w słoiczku, a do psa zbliża się taki metalowy drucić który sie giba z góry na dół oraz na boki. Jak giba sie na boki znaczy, że pies nie wykazuje reakcji alergicznej, jak z góry na dół reakcja jest. Nie wiem dokładnie jak to działa - to medycyna niekonwencjonalna, ale tyle razy ile testy robione - sprawdza się ! :multi: Do wtorku mają dostarczyć nam wór karmy :diabloti: Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków :loveu: PS. Znów pada biały shit :angryy: Quote
malawaszka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 super!!!! niech już tak zostanie :kciuki: :loveu::multi: Quote
Justa Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Tak, doceniłam, że mam małego psa, a do tego je tylko z połowy porcji, bo pół gotowanego dostaje ;) Quote
weszka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Super i niech tak już będzie :kciuki::multi: Karma full wypas :cool3: ciesz sie że masz miniaturkę :razz: Quote
madzior_ka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 No to super baaardzo sie ciesze, że Galince lepiej i już wiecie co i jak, a no i gratulacje za cwiczenia z chemi:))) I powodzenia w dalszych egzaminach, ja dzisiaj miałam z anatomi ale akurat na fajne pytania trafiłam, wieć myślę, że będzie dobrze, a w czwartek chemia i tez 'prawie' I semestr bedzie z górki chociaz jeszcze kilku wyników brak.. no ale znowu nie na temat pisze;) Quote
Saint Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Jak tam paszczurka i jej Pani sysolożka? :razz: Quote
Justa Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Jaszczurka bez zmian, a to bardzo dobrze wróży - zero drapania, rzygania i latania na dwór po nocy :mdleje: Wór żarcia będzie dopiero we wtorek, na razie je zrewolucjonizowane mokre żarcie i jest w porząsiu :cool3: A u mnie cudnie. mrucznie i roszkosznie :cool1: Jutro mam egzamin :diabloti: ale w zasadzie czuje jakby już były ferie.. :eviltong: Quote
betty_labrador Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 czesc Galiniasta :) ciesze sie ze z małą juz lepiej! kciuki sie przydały :) no i jeszcze za egzaminek kciuki trzymam.:diabloti: Quote
LeCoyotte Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Justa napisał(a):Tak robiliśmy testy - biorezonansem. Na ten cały osprzęt kładzie się próbkę jedzenia w słoiczku, a do psa zbliża się taki metalowy drucić który sie giba z góry na dół oraz na boki. Jak giba sie na boki znaczy, że pies nie wykazuje reakcji alergicznej, jak z góry na dół reakcja jest. to brzmi jak jakieś czary:-o:evil_lol: powodzenia na ostatnim egzaminie:cool3: Quote
anetta Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ale problemów miałyście :( Dobrze że może wcinać tego Hills'a. A co by było jak by nie mogła??!! :crazyeye: Na samym indykiu jechać by nie mogła, nie? :kciuki: Quote
Doginka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 O matko, ale Wy macie problemy z tymi swoimi podopiecznymi:crazyeye: Dobrze, że już ustalone żarełko:p Trzymam kciuki za egzaminki;) Quote
madzior_ka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 triche pożno tu weszlam ale trzymam kciuki za egzamin i na pewno będzie dobrze:) a ja wlasnie lece na spacerek z Denisem i może jakieś foteczki uda sie zrobić znośne a potem do chemi:) Quote
Justa Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Dziękuję wszystkim i każdemu z osobna za kciuki, ale szczerze mówiąc bawiłam się w snajpera :evil_lol: Jeszcze dwa podejścia mam jak coś.. W poniedziałek egzamin z chemii - a tak mi się nie chce uczyć jak.. :shake: anetko, jak skończy nam się mozliwość karmienia jakąkolwiek suchą karmą, to będziemy odczulać - na kurczaka, soję i wieprzowinę :roll: raczej na samym indyku to trochę mało zbilansowana dieta, więc cięzko by było.. Quote
bognik Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Justa'] W poniedziałek egzamin z chemii [/quote] Ty to musisz mieć ''ścisły mózg", zazdroszczę :diabloti: Kciuki też trzymam! Quote
Unbelievable Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Justa'] W poniedziałek egzamin z chemii - a tak mi się nie chce uczyć jak.. :shake: [/QUOTE] wcale sie nie dziwię- przecież chemia, na równi z fizyką, to najgorsze przedmioty jakie mogą być :evil_lol: Quote
madzior_ka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 E tam gdzie tam gdzie najgorsze taka chemia czy fizyka 1000 razy lepsza od historii czy np WOSU lub jakiegokolwiek innego bardziej humanustycznego przedmotu:) Ja dzisiaj strzelałam sobie na teście z histori informatyki - smiesznie było;d Ale materiałoznawtswo udalo sie zaliczyc, a egzamin z chemi w czwartek i ciężko to widze bo kompletnie ni wiemy czego sie spodziewac wiec chyba zaczne sie uczyc na II termin... Quote
Unbelievable Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='madzior_ka']E tam gdzie tam gdzie najgorsze taka chemia czy fizyka 1000 razy lepsza od historii czy np WOSU lub jakiegokolwiek innego bardziej humanustycznego przedmotu:) Ja dzisiaj strzelałam sobie na teście z histori informatyki - smiesznie było;d Ale materiałoznawtswo udalo sie zaliczyc, a egzamin z chemi w czwartek i ciężko to widze bo kompletnie ni wiemy czego sie spodziewac wiec chyba zaczne sie uczyc na II termin...[/QUOTE] daj spokój, historii i woku zwykle uczą nauczyciele, którzy są mało rozgarnięci więc na moim poziomie wiedzy- nie wiem nawet kto był pierwszym czy ostatnim królem polski :evil_lol:, a z dat znam bitwę pod grunwalnem i chrzest polski:evil_lol:- dostaję na półrocze oceny pokroju 3-4 ;) Quote
Justa Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 A my mówimy tu o zakresie wiedzy LO? :diabloti: Quote
bognik Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Justa']A my mówimy tu o zakresie wiedzy LO? :diabloti:[/quote] Jeżeli o mnie chodzi to tak. W dodatku chemia podstawowa :razz: A na studiach nie wyobrażam sobie mieć chemii, fizyki czy matematyki :shake: Ja jestem humanistką i w planach mam dziennikarstwo :eviltong: Quote
Recommended Posts