Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LeCoyotte napisał(a):
No to super, że jednak ten hills przypasił:cool3: Robiliście na to jakieś nowe testy? To się daje psu karmę do zjedzenia i czeka na jakies objawy? Czy jak to wygląda:hmmmm:

to jest po prostu karma zapobiegajaca dalszym danym problemom, tak wedlug mnie.

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LeCoyotte napisał(a):
No to super, że jednak ten hills przypasił:cool3: Robiliście na to jakieś nowe testy? To się daje psu karmę do zjedzenia i czeka na jakies objawy? Czy jak to wygląda:hmmmm:

Tak robiliśmy testy - biorezonansem.
Na ten cały osprzęt kładzie się próbkę jedzenia w słoiczku, a do psa zbliża się taki metalowy drucić który sie giba z góry na dół oraz na boki. Jak giba sie na boki znaczy, że pies nie wykazuje reakcji alergicznej, jak z góry na dół reakcja jest.
Nie wiem dokładnie jak to działa - to medycyna niekonwencjonalna, ale tyle razy ile testy robione - sprawdza się ! :multi:

Do wtorku mają dostarczyć nam wór karmy :diabloti:

Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków :loveu:

PS. Znów pada biały shit :angryy:

Posted

No to super baaardzo sie ciesze, że Galince lepiej i już wiecie co i jak, a no i gratulacje za cwiczenia z chemi:))) I powodzenia w dalszych egzaminach, ja dzisiaj miałam z anatomi ale akurat na fajne pytania trafiłam, wieć myślę, że będzie dobrze, a w czwartek chemia i tez 'prawie' I semestr bedzie z górki chociaz jeszcze kilku wyników brak.. no ale znowu nie na temat pisze;)

Posted

Jaszczurka bez zmian, a to bardzo dobrze wróży - zero drapania, rzygania i latania na dwór po nocy :mdleje:
Wór żarcia będzie dopiero we wtorek, na razie je zrewolucjonizowane mokre żarcie i jest w porząsiu :cool3:

A u mnie cudnie. mrucznie i roszkosznie :cool1:
Jutro mam egzamin :diabloti: ale w zasadzie czuje jakby już były ferie.. :eviltong:

Posted

Justa napisał(a):
Tak robiliśmy testy - biorezonansem.
Na ten cały osprzęt kładzie się próbkę jedzenia w słoiczku, a do psa zbliża się taki metalowy drucić który sie giba z góry na dół oraz na boki. Jak giba sie na boki znaczy, że pies nie wykazuje reakcji alergicznej, jak z góry na dół reakcja jest.

to brzmi jak jakieś czary:-o:evil_lol:

powodzenia na ostatnim egzaminie:cool3:

Posted

Ale problemów miałyście :(
Dobrze że może wcinać tego Hills'a.
A co by było jak by nie mogła??!! :crazyeye: Na samym indykiu jechać by nie mogła, nie?

:kciuki:

Posted

Dziękuję wszystkim i każdemu z osobna za kciuki, ale szczerze mówiąc bawiłam się w snajpera :evil_lol: Jeszcze dwa podejścia mam jak coś..
W poniedziałek egzamin z chemii - a tak mi się nie chce uczyć jak.. :shake:

anetko, jak skończy nam się mozliwość karmienia jakąkolwiek suchą karmą, to będziemy odczulać - na kurczaka, soję i wieprzowinę :roll: raczej na samym indyku to trochę mało zbilansowana dieta, więc cięzko by było..

Posted

[quote name='Justa']
W poniedziałek egzamin z chemii - a tak mi się nie chce uczyć jak.. :shake:
[/QUOTE]
wcale sie nie dziwię- przecież chemia, na równi z fizyką, to najgorsze przedmioty jakie mogą być :evil_lol:

Posted

E tam gdzie tam gdzie najgorsze taka chemia czy fizyka 1000 razy lepsza od historii czy np WOSU lub jakiegokolwiek innego bardziej humanustycznego przedmotu:) Ja dzisiaj strzelałam sobie na teście z histori informatyki - smiesznie było;d Ale materiałoznawtswo udalo sie zaliczyc, a egzamin z chemi w czwartek i ciężko to widze bo kompletnie ni wiemy czego sie spodziewac wiec chyba zaczne sie uczyc na II termin...

Posted

[quote name='madzior_ka']E tam gdzie tam gdzie najgorsze taka chemia czy fizyka 1000 razy lepsza od historii czy np WOSU lub jakiegokolwiek innego bardziej humanustycznego przedmotu:) Ja dzisiaj strzelałam sobie na teście z histori informatyki - smiesznie było;d Ale materiałoznawtswo udalo sie zaliczyc, a egzamin z chemi w czwartek i ciężko to widze bo kompletnie ni wiemy czego sie spodziewac wiec chyba zaczne sie uczyc na II termin...[/QUOTE]

daj spokój, historii i woku zwykle uczą nauczyciele, którzy są mało rozgarnięci więc na moim poziomie wiedzy- nie wiem nawet kto był pierwszym czy ostatnim królem polski :evil_lol:, a z dat znam bitwę pod grunwalnem i chrzest polski:evil_lol:- dostaję na półrocze oceny pokroju 3-4 ;)

Posted

[quote name='Justa']A my mówimy tu o zakresie wiedzy LO? :diabloti:[/quote]
Jeżeli o mnie chodzi to tak. W dodatku chemia podstawowa :razz:
A na studiach nie wyobrażam sobie mieć chemii, fizyki czy matematyki :shake:

Ja jestem humanistką i w planach mam dziennikarstwo :eviltong: